roselincm sıkma canını yaa,tabi ki insan üzülür ama nişanlın açısından da düşün,belli ki uygun fiyat olduğu için onu almak zorunda kalıcakk..hem ilerde durumunuz çok daha iyi olur,değiştirirsin mobilyalarını..
Bende tekrar geldim.böcüm geçmiş olsn.walla heralde ben istediğim eşyaları alamicam.nişanlım daha başka biyer buldum diyo.daha uygun fiyatlı saınırım.dolayısıyla benim istediklerimde güme gidicek.offfffffoffffff hiç mi gülmicem ben
kızlar bugün yine pek ilgilenemedim sizinle kusura bakman...işler bırakmıyo peşimi-tatlicadiarzu-
yarın çalışanlarla görüşürüz inşallah
öpüyorum hepiciniziiiiii
heee seherim maaşım yarın yatıyo, çok çok teşekkür ederim inceliğin için
herkese selamlar kızlar. işler çok yoğun ay sonu diye
geçmişi tam okuyamadım kusuruma bakmayın. ama Rabbim hepiciğinizin yardımcısı olsun. evlenenlerin evini yenileyenlerin ev yapanların takasit ödeyenelerin sevgilisi uzakta olanların hepinisin Mevlam yardımcısı olsun
biz dün akşam oturma grubumuzu aldık. daha kumaş ve renk olarak beğenmedik.
ama model bu. bi tek kaldı yemek odamız. birde bulaşık makinası. az kaldı Allaha şükür
pastacım bende çok beğendim koltuk takımını güle güle kullan canım.
minilyacım sende bendensin desene,yarın iş yok :))
Kimse kalmamışkızlar sağolun destekleriniz için.canlarım benim.oy oyy.seherim sana iyi dinlenmeler yarın.böcüüm hevinimi bende ösledim ya.sohbet edemedik ne zamandır.pastacım hayırlı olsun canımcım.güzel dileklerin için sağolasın.inşallah seninde herşey gönlünce olur.Lady az kaldı inşallah hayırlısıyla hadi inşallah
cnm inş..yarın guzelce dınlenıcemm :))kaydirigubbakcemile2
bu arada daha burdayım cnm aslında az once cıkmıstım askımla konustuk uyuz kurtlar vadısıne bakıo reklam aralarında benı arıo bırakmak ıstemedım ama aynısını bende yapıordum başıma kaktı uyuz ne olcek
ı aksamlar yarın calısıyok burdayım
hevınım gelmedı bugunde yaa
hevincim gelmiş :) hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?