pek değil canım bak sana yazim bana fikir ver şimdi çıkıcam yarın görüşürz ok gülüm?
ben mobilyaları seçmiştim.şimdi nişanlım başka bi yerden daha uyguna bulmuş.ama modeli göremiyorum çünkü foto çekmek yasakmış.napayım sizce?nişanlımın zevkine güvnip acaba tamammı demeliyim yoksa kendim beğendiğim modelde ısrar mı etmeliyim?acil lütfen yorumlar...
Sağol hevinim iyi bi fikir verdin.evlilere soruyom onlarda diyoki beğendiğini al bi kere alınıyo hemen değişmiyo.hoffff.yarın gene hasbihal ederik öptüm canımcım iyi geceler.burda saat 23:30.yatma vaktim geldi :)
hayırlı cumalar
RABBIM herseyın hayrlısını versın
yenı bı aya gırdık ınş hersey cok daha güzel olur
amin böcüğüm:Saruboceq:
çok güsel güneşli bi gün zaten içim umutla doldukaydirigubbakcemile2
benımde öle haav cok guzel kıca kollu ıle geldım cunku kolumda cıkan kabarcıklar içinde krem sürüyorum dr vermıstı bugun basladım 15 gun kullancam
yüzüme 3 tane uyguluyorum:bbo:
bı tanesı asıton gıbı kokuyo ınş duzelır
başkda bugun çalıştım ıcın cok sınırlıyım ve nısan ayından işe gelmemıştık ınş onun yerne sayarlarsonra bıde gun kesmesınler zaten ayın yarın 2sı bız hala nısan avansını almadık bırak aylığı moralım cok bozuluyo böle oolunca çalışma ısteğım kalmıo acıkcası:çok üzgünüm:
günaydın kızlar nasılsınızzzzz? hayırlı cumalar. Rabbim dualarınızı kabul etsin.
herkese çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Rabbim hepinize daha güzellerini versin.
Pastacım ben çok beğendim koltuk takımını, hayırlı olsun. Sen ne renk yaptıracaksın peeki?
nehırım h geldın
ınş geccek bugun basladım surmeye yanı aksamdan kaydirigubbakcemile2
sen naptın
ooo nehirim de gelmiş...
çalışkan kızlarız beeeekaydirigubbakcemile2
Hoşbulduk böcüğüm. Heç napayım. Akşam eve gittim yemek yedikten sonra azcık uyuyayım dedim yatış o yatış.
Annem kaldırdı ama telefonumu ve su istedim devam ettim uykuma.
Telefonuda saat kurdum gece 3'e kalktım yatsı namazını kıldım:roflol:
Dünden beri uyuyorum anlayacağın. Ama bir kaç gündür çok yorgundum.
Pastacım o rengide ben çok beğendimde, sen rengi bu değil dedin diye sordum.
Gerçi bu modele her renk yakışır aslında.
Bende bu tarz seviyorum, yanları arkaları çok büyük hantal olmasın mobilyaların. O yüzden istikbalin mobilyalarını pek beğenmem.
Bu ne marka? İstikbal çıkıyormuş birde:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?