2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nehır ohh uy bakem nan 3te yatsı namazsımı olur bee ımsakla bır kılsaydın acele etmeseydın
benım cnm şuan evde olup sureklı yemek ve tatlı yapmak ıstıyı-tatlicadiarzu-

nehır ohh uy bakem nan 3te yatsı namazsımı olur bee ımsakla bır kılsaydın acele etmeseydın
benım cnm şuan evde olup sureklı yemek ve tatlı yapmak ıstıyı-tatlicadiarzu-

Olur kızım niye olmasın Allah Allah...İmsağa kadar yolu var. Ki oda 4:12 olur.
Bu daha bişey değil. Yatsıyı kıldıktan sonra yine yattım sonrada sabah namazına kalktım, sonra gene yattım. Sürekli uyku halindeydim yani:roflol:

Benimde canım evde olmak istiyor, ama tatlıyı yapıp bi yerlere gitmek istiyorkaydirigubbakcemile3

offf cnm sıkıylıı nıe dersenız
bugun avans almamız lazım ama hala çit yok patronda ınsan derkı lıste cıkar bankaya maıl at yok :delphin: ayy yoksam yok mu

Günaydın hatunlar..
Cumamız mübarek olsun inşallah.
Topiğin yarısı tatil ohh.. Biz işbaşıcılarız.

Pastacım ben çok beğendim koltuk takımını, hayırlı olsun. Sen ne renk yaptıracaksın peeki?

Roselinim canım Allah yardımcınız olsun.
Ama arkadaşlar haklı, zaten düğün masrafı çok fazla olacak diye, biyerlerden kısılmaya bakılıyor.
Ayrıcada sonradan değiştirirsin ama bu öyle yakın bir tarih olmaz bunu kabullenmen lazım.
Ama kendimi fikrimi söylüyorum. Ben olsam nişanlıma al derdim.
Zaten sıkışık bir dönem olacak bu. Eşyalar huzurunuzu kaçırmasın. Gerçekten ileride değiştirebilirsiniz.
Sende kendine sıkıntı yapmamaya çalış roselinim.
İnşallah geri kalan herşey gönlüne olur inşallah...

Nehirim sağol fikirlerin desteğin için.ne bilim bende gönlüme göre olsun diledim.boşver.en güzeli yalnız yaşamak bu hayatta.yani evlenmeden.kimseye güvenim yok artık.çok mutsuzum bugün.sizinde keyfinizi kaçırmak istemem bu mübarek günde.
Böcüüm geçmiş olsun inşallah kabarcıkların en kısa zamanda geçer iz bırakmadan

Olur kızım niye olmasın Allah Allah...İmsağa kadar yolu var. Ki oda 4:12 olur.
Bu daha bişey değil. Yatsıyı kıldıktan sonra yine yattım sonrada sabah namazına kalktım, sonra gene yattım. Sürekli uyku halindeydim yani:roflol:

Benimde canım evde olmak istiyor, ama tatlıyı yapıp bi yerlere gitmek istiyorkaydirigubbakcemile3

Bende namaza başlamak istiyorum ama bi türlü olmuyor :( Allahtan başka dost yok O'na da kulluk etmiyorum ki sevsin beni

Olur mu öyle şey roselinim yaa. Anlat lütfen.
Sn son zamanlarda hep böylesin ama olmazki böyle.
Napıyor çok mu üzüyor seni. Tek problem mobilya değil galiba?

Bende namaza başlamak istiyorum ama bi türlü olmuyor :( Allahtan başka dost yok O'na da kulluk etmiyorum ki sevsin beni

Sen bi gayret et bir başla bak devamı nasıl gelecek. Nasıl bir iç huzur anlatamam.
Namazı kaçıracağım diye aklım gider. Kılmak için bir tek sen yeter. Sen istersen olur bunu unutma.
Canınıda sıkma bu kadar. Gelin olacaksın yakında inşallah.

Sen bi gayret et bir başla bak devamı nasıl gelecek. Nasıl bir iç huzur anlatamam.
Namazı kaçıracağım diye aklım gider. Kılmak için bir tek sen yeter. Sen istersen olur bunu unutma.
Canınıda sıkma bu kadar. Gelin olacaksın yakında inşallah.

Gayret edicem nehirim.inşallah başarırım bana dua et emii?

kızlar selam..hihoyyyt
bende bugün evdeyim,birazdan çıkıcam,annemlen alışverişe gidicez :))
hevinim bende seni çok özledim canm ya bir denk gelemedik :1no2:
nehircim çok doğru söylüyorsun insan dua attikçe iç huzuruda artıyor,bide herşey için her zaman Allah a şükretmemiz lazımm..
pastacım ben bu modeli bellona da gördüm domino lüx ..aynı model istikbalde de mi var canm,çünkü bide bellonanın koltukları istikbale oranla daha küçük..
roselincm sen evlenme psikolojisine girdin canım herhalde,herşeyi kafanda sorun etme,olduğu kadar canm,iyi şeyler düşünmeye çalışş bak sayılı günün kaldı ne güzel,mutlu bir yuvan olucak inşş:Saruboceq:

xnm okadr sıkkınkı sımdık ısten ayrılabılırım
sbh aksam krem suruyomkı patronda bılıyo kıl yığenıde
sbh surdum geldım kısa kol gydımkı yapısmasın bı yerıme ve yıkamak yasak yzuumu kolumu
neyse benım işim olmadığı halde çizim yap dedı yaptım baktım toz oldu her yerım ozellıkle cıldım kollarım bıraktım sımdık tekrar yolladı almadım bırazdan olacakları merakla beklıyom

Ya zaten parasızlık var zıtların gitme böcüüm

Lady sağol canım desteğin için.iyi alışverişler

nan nasıl gtmeyım buda can yedek parcası mı var
30 tl harcadım cıkarsın versın bı 2 tl yol parası vermes hıc umrumda deıl bana ıs cok

xnm okadr sıkkınkı sımdık ısten ayrılabılırım
sbh aksam krem suruyomkı patronda bılıyo kıl yığenıde
sbh surdum geldım kısa kol gydımkı yapısmasın bı yerıme ve yıkamak yasak yzuumu kolumu
neyse benım işim olmadığı halde çizim yap dedı yaptım baktım toz oldu her yerım ozellıkle cıldım kollarım bıraktım sımdık tekrar yolladı almadım bırazdan olacakları merakla beklıyom

böcüğüm sende bi iş bulana kadar sabret o zaman,başka bir iş bulduğun anda çıkarsın canmm.patronların geneli böyledir zaten,çok bencil oluyorlar..o anda sen değilsindir önemli olan o işin görülmesi,bu her yerde böyledir..o yzden canm sabretmek ve alttan almak lazımm birazda..

bişi olmadı merak etmen
zaten ben gıbım akıllı guzel becerıklı aynı zmnda pabuç kadr dılı olan zor bulur kendıde bılıyy

he yani bence de ( akıllı güzel ve becerikli kısmı için heee yannış annama:roflol: )

yanlış anlamam ben cnm sen merak etme Şeniz
hevın nerde ya bugun gelcektı :çok üzgünüm:
lady e bak hele herkese bısı demış tukkanı ben actım bana bişi dememış:dilcikar:
cnm çaklıt ıstıyı ama yıyememkı :tomato:

Back
X