- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
yanlış anlamam ben cnm sen merak etme Şeniz
hevın nerde ya bugun gelcektı :çok üzgünüm:
lady e bak hele herkese bısı demış tukkanı ben actım bana bişi dememış:dilcikar:
cnm çaklıt ıstıyı ama yıyememkı :tomato:
ya kız bugün işler kesat heee bu topükümüzde
millet eyleme mi gitti nedir anlamadım:roflol:
saat 3 te çıkacam, işyerim de okmeydanı inşallah sakata gelmem heee
ne uunutmasın nan
ev gızısın iş temıslık yemek bulasık cocuk ütü derken hep yolunu gosledık
:):)
öle böcüğüm yaa kaç gündür arkadaşlarım vardı annemler yoktu giremedim rada yazdıklarınızı okudum yazamadım şimdi kimse yok bi geleyim dedim.
bu haftam çok hızlı geçti dünden önce de arkadasımdaydım bebeği olacak haftaya ddoğumdan öncce bi göreyim dedim.aman allahım nasıl bir mucize bebeğin hareketlerini arkadasım karsımda otururken görebildim .
kimse kalmamıs sanırım bugün..
annenleri gönderdin mi allah kavustursun cnm
ınş gecer bıan once
ohh sız maas bız daah avans oda belkı:
hevın nerde nan hanı gelcektı:mymeka:
en güzeli yalnız yaşamak bu hayatta.yani evlenmeden.kimseye güvenim yok artık.çok mutsuzum bugün.sizinde keyfinizi kaçırmak istemem bu mübarek günde.
Sen bi gayret et bir başla bak devamı nasıl gelecek. Nasıl bir iç huzur anlatamam.
Namazı kaçıracağım diye aklım gider. Kılmak için bir tek sen yeter. Sen istersen olur bunu unutma.
Canınıda sıkma bu kadar. Gelin olacaksın yakında inşallah.
hevinim bende seni çok özledim canm ya bir denk gelemedik :1no2:
böcük sana maşallah diyom başka da bişey demiyomŞeniz
misafirleri gezmeye gönderdim ben de evde takılıyorum yokum kaç gündür unutmussunuz benibenneyaptımki
ahhhaaaaaaaaaa hevınnn gelmışşşşş delikafadulden
Böcügüme
kere masallah hihoyyyt
şimdık anlat nan noldu maas mı alamadın ben gıbım
sen nıe turkıyede deılsın(senle konusrken nedense turkey dıyesım gelıyo hepkaydirigubbakcemile3)
cok şanssızsın he
ıyıkı düğünün burda ve bende olcam ınş Şeniz
yok sükür o yönden bi derdim yok,
hani vize alabilmesi icin dil kursuna gitmesi gerek ya askim, mayisin 4ünde yani pzt basliyor bitane 2 bucuk ay sürcek ona girersin dügüne kadar vizeni alirsin beraber döneriz demistik, ama parayi denklestirememis kursa yazilamamis :çok üzgünüm: 1000 tl cok pahali ya, zaten para yok isler durgun bide dügün icin toplanmasi gerekcek, dedim ben yollayim kabul etmiyor asla diyor senin orda isin dahami kolay sanki diyor ev tutcaksin mobilya alcaksin asil benim sana bu teklifi etmem gerekiyor diyor ama lanet olasi kriz var ya mahfetti bizi ya :çok üzgünüm:
galiba agustosda bi kurs daha basliyor ona girsin diye elinden geleni yapiyor simdi, eger oda olmazsa dügünden sonraki kursa gitcek yine bi 2-3 ay ayri kalcaz yani senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?