2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yanlış anlamam ben cnm sen merak etme Şeniz
hevın nerde ya bugun gelcektı :çok üzgünüm:
lady e bak hele herkese bısı demış tukkanı ben actım bana bişi dememış:dilcikar:
cnm çaklıt ıstıyı ama yıyememkı :tomato:

ya kız bugün işler kesat heee bu topükümüzde
millet eyleme mi gitti nedir anlamadım:roflol:
saat 3 te çıkacam, işyerim de okmeydanı inşallah sakata gelmem heee

bende öle dıom kendıme:nazar:
nan oraya nıe yazmadım havam olurdu
yaz be hacı kırma benı:roflol:

böcüm seni kıracama kafamı krarım:1hug:
hadiyin bacılar ben eve gider, akşam nete giremem belki uyurum...yarın da çalışacam çok yorgunum
hepiniz iyi bakın kendinzeee bay bayın
kaydirigubbakcemile4

selam kızlarr

nasılsınız?

misafirleri gezmeye gönderdim ben de evde takılıyorum yokum kaç gündür unutmussunuz benibenneyaptımki

ne uunutmasın nan
ev gızısın iş temıslık yemek bulasık cocuk ütü derken hep yolunu gosledık

ne uunutmasın nan
ev gızısın iş temıslık yemek bulasık cocuk ütü derken hep yolunu gosledık

:):)

öle böcüğüm yaa kaç gündür arkadaşlarım vardı annemler yoktu giremedim rada yazdıklarınızı okudum yazamadım şimdi kimse yok bi geleyim dedim.

bu haftam çok hızlı geçti dünden önce de arkadasımdaydım bebeği olacak haftaya ddoğumdan öncce bi göreyim dedim.aman allahım nasıl bir mucize bebeğin hareketlerini arkadasım karsımda otururken görebildim .

kimse kalmamıs sanırım bugün..

annenleri gönderdin mi allah kavustursun cnm

:):)

öle böcüğüm yaa kaç gündür arkadaşlarım vardı annemler yoktu giremedim rada yazdıklarınızı okudum yazamadım şimdi kimse yok bi geleyim dedim.

bu haftam çok hızlı geçti dünden önce de arkadasımdaydım bebeği olacak haftaya ddoğumdan öncce bi göreyim dedim.aman allahım nasıl bir mucize bebeğin hareketlerini arkadasım karsımda otururken görebildim .

kimse kalmamıs sanırım bugün..

annenleri gönderdin mi allah kavustursun cnm

:asigim: uyy bebek mı yerım onu ben böle dedığımı bakma bazen hıc sevmem cocukları yığenlerımden bıktımda genede ayrı bı can oluyo
hatta dıom ben uzun sure cocuk yapmam
amakı yesıl goslu bı bebem olcaksa ılk gun yaparım valla :asigim:
hala iş bulamadın mı yoksa aramıyon mu artık
bende annemlerı 2 gun oldu yolladım :çok üzgünüm: cok cok osledım ya aksam ev bomboştu :çok üzgünüm:
off ya bugnde avans almadık cnm sıkkın bıan once alsak artık ayın 6sında dedıler aylık gelıyo daha avans almadık yanı :delphin:

hayirli Cumalar kizlar a.s.

ınş gecer bıan once
ohh sız maas bız daah avans oda belkı:delphin:
:

cok üzülüyorum böcügüm ya o kadar calisiyorsun tatil haftasonu demeden yinede hakkini alamiyorsun, Rabbim yardimcin olsun tez zamanda hakkini alirsin insallah canim :Saruboceq:

hevın nerde nan hanı gelcektı:mymeka:

geldim gülüm gec oldu biliyorum kusura bakma nolur ama annem biraz rahatsiz ev islerini falanda hallettim anca geldim. :çok üzgünüm:

en güzeli yalnız yaşamak bu hayatta.yani evlenmeden.kimseye güvenim yok artık.çok mutsuzum bugün.sizinde keyfinizi kaçırmak istemem bu mübarek günde.

Yine noldu bitanem ya :çok üzgünüm:

Sen bi gayret et bir başla bak devamı nasıl gelecek. Nasıl bir iç huzur anlatamam.
Namazı kaçıracağım diye aklım gider. Kılmak için bir tek sen yeter. Sen istersen olur bunu unutma.
Canınıda sıkma bu kadar. Gelin olacaksın yakında inşallah.

Katiliyorum Nehirim, yüregine saglik a.s.
Allah hepimizin dualarini, namazini kabul etsin, amin. :Saruboceq:

hevinim bende seni çok özledim canm ya bir denk gelemedik :1no2:

evet ya kac gün oldu görüsemedik :çok üzgünüm: safaginda azaldi nisanlin gelcek bu sefer daha az görüsebilcez :çok üzgünüm: hadi alisverisini cabuk bitirde gel esram :1hug:

böcük sana maşallah diyom başka da bişey demiyomŞeniz:nazar:

Allah nazarlardan korusun böcügümüzü :nazar: :nazar: :nazar:

misafirleri gezmeye gönderdim ben de evde takılıyorum yokum kaç gündür unutmussunuz benibenneyaptımki

aa canim unuturmuyuz hic :teselli:

ahhhaaaaaaaaaa hevınnn gelmışşşşş delikafadulden

hihoyyyt

geldim gelmesinede biraz moralim bozuk geldim bu kriz var ya sebebim olcak benim valla, tam 5 ay sonra hasret bitecek bidaha ayrilmicaz hic derken yine parasizlik kendini gösterdi senağlama

şimdık anlat nan noldu maas mı alamadın ben gıbım :delphin:

yok sükür o yönden bi derdim yok,
hani vize alabilmesi icin dil kursuna gitmesi gerek ya askim, mayisin 4ünde yani pzt basliyor bitane 2 bucuk ay sürcek ona girersin dügüne kadar vizeni alirsin beraber döneriz demistik, ama parayi denklestirememis kursa yazilamamis :çok üzgünüm: 1000 tl cok pahali ya, zaten para yok isler durgun bide dügün icin toplanmasi gerekcek, dedim ben yollayim kabul etmiyor asla diyor senin orda isin dahami kolay sanki diyor ev tutcaksin mobilya alcaksin asil benim sana bu teklifi etmem gerekiyor diyor ama lanet olasi kriz var ya mahfetti bizi ya :çok üzgünüm:
galiba agustosda bi kurs daha basliyor ona girsin diye elinden geleni yapiyor simdi, eger oda olmazsa dügünden sonraki kursa gitcek yine bi 2-3 ay ayri kalcaz yani senağlama

:utangac:
sen nıe turkıyede deılsın(senle konusrken nedense turkey dıyesım gelıyo hepkaydirigubbakcemile3)
cok şanssızsın he
ıyıkı düğünün burda ve bende olcam ınş Şeniz

bunu anneme soruyorum bende hep ne isiniz vardi gavur memleketinde diye :delphin:
burda dogdum büyüdüm ben böcügüm, türkiyeye tatil disinda hic gelmedim, ve ne yaziktir ki 4 -5 haftadan fazla kalamiyorum orda alismisim buraya, arkadaslarim evim isyerim burda ya, ee ne demisler insan dogdugu degil doydugu yerdedir diye :çok üzgünüm:
annem emekli olsaydi hic düsünmeden temelli dönüs yapardik, ama emekliligine daha 5-6 sene var onca sene calisti kadincagiz aptallik olurdu emekli olmadan dönseydik, bakalim bindik bi alamete gidiyoruz kiyamete :a015:

yok sükür o yönden bi derdim yok,
hani vize alabilmesi icin dil kursuna gitmesi gerek ya askim, mayisin 4ünde yani pzt basliyor bitane 2 bucuk ay sürcek ona girersin dügüne kadar vizeni alirsin beraber döneriz demistik, ama parayi denklestirememis kursa yazilamamis :çok üzgünüm: 1000 tl cok pahali ya, zaten para yok isler durgun bide dügün icin toplanmasi gerekcek, dedim ben yollayim kabul etmiyor asla diyor senin orda isin dahami kolay sanki diyor ev tutcaksin mobilya alcaksin asil benim sana bu teklifi etmem gerekiyor diyor ama lanet olasi kriz var ya mahfetti bizi ya :çok üzgünüm:
galiba agustosda bi kurs daha basliyor ona girsin diye elinden geleni yapiyor simdi, eger oda olmazsa dügünden sonraki kursa gitcek yine bi 2-3 ay ayri kalcaz yani senağlama

off cok üzüldüm cnm ya ınş rabbım yardım ederde enazından ağustos ayında olur ınş:Saruboceq:
neden ya sonucta sana gelcek keske yardımını kabuletse ama bazı erkekler cok gururlu pekı ya sen deseydın tmm ben sana borc verıyorum sonra verırsın ama sana kavusmam ıcın bu kurs suan sart deseydın keske
gene almaz mıydıkafamçokkarıştı

Back
X