- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben intikal ettim kızlarrr.minilyacım acil şifalar inşallah.bu arada aldıkların çok tatlı ya.güle güel kullanın inşallah.böcük gitmiş gelmiş açım demişin sen aç kalsan bizi de yersin ha :) nehircim daha iyi gördüm seni maşallah.daha iyi olursun inşallah
O kadar maaşı kim görmüş.zaten cepte para mara kalmıyo bu kirizde
Evet en güzeli.hufffff canım çok sıkkın yaaaaaa.ev arıyorum ama çok pahalı hepsi.kelepir diye yazanların hepsi ya defolu ya giriş ya da son kat
ne evı nan anlamadım ha
semt olarak nerde arıyon pekı
bana bayan sıze 1100 ytl olur dedı benımde kafamı karstrma nan sen du hele sabret az
7 kg ınox hemde son teknolojıden bahsedıyom anlıyon demı
bılıom cnm sana 7 kılo 1100 mü dedı cnm ?alcakmısın ne zaman alcan?
bu ctesı aılecek bakcez alcez martta yada şubatta başlatcam tasktlerımı cunkum suan ayda 100ytl baska yere oduyom hem o ıkı ayda kenara para koyarım 250 ytl bankada param var ustunu ıkı ayda tamamlayıp bı bılesık daha alım dıom subatta rahat rahat öderım :1closedeyes:
kız baksana banada aynı fıyat yapsınlar ve martta baslasın taksıtlerım ehhehe hemen alırım valla..ben taksıtlerım var dıe bekletıyodum aslında kenarda pesın param var ama dokunmak ıstemıodum son anda askımla karar almıstık 6 kılo 950 ye pesın alcaktık kı hala aklımızda var ocakta fıyat degısmezse hemen alıcaz ama sen yardım edersen fena olmaz yanı beraber gıderık alırıksositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?