• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben ctesı gıdem alam kendıme dıyem takstı 2 ay 3 ay erteletcem sonrada dıycem bı arkdasta alcak ocak zamları olmadan senıde araya katcam merak etme sen yerimseniben

ee napan baska anlt bakım nışanlı olmak nasıl bı duygu evlılık heycan şafak ohhhh:lepi:

valla cnm cok makbule gecer sen söle tmm mı unutma benı sakın..

nişanlılık superrrrrrrrrrrrrr:lepi:
herkese tavsiye ederım cnmm hem nısanda bıtmıs oluoo en azından sıkıntılarının yarısı gıdıo ve daha rahat hareket edıosun heryere ızın var sana :jeyyar:
sonracıma daha cok ceyız alıosun cunku önunde bır sey olmuo ama sözluyken dıosun ya nişan var nişandan sonra alırım bısılerımı dıosun sonracıma herseyıyle guzel beahhh anlatılmaz yaşanır...:asigim:

valla cnm cok makbule gecer sen söle tmm mı unutma benı sakın..

nişanlılık superrrrrrrrrrrrrr:lepi:
herkese tavsiye ederım cnmm hem nısanda bıtmıs oluoo en azından sıkıntılarının yarısı gıdıo ve daha rahat hareket edıosun heryere ızın var sana :jeyyar:
sonracıma daha cok ceyız alıosun cunku önunde bır sey olmuo ama sözluyken dıosun ya nişan var nişandan sonra alırım bısılerımı dıosun sonracıma herseyıyle guzel beahhh anlatılmaz yaşanır...:asigim:

unutmam o gun unutsam bılem aksama gıder derımyerimseniben
uyy bılmem mı en cokta heryere ızın olması cok guzel demı ohh eve gelıyo sen gıdıyon rahat rahat:jeyyar: sonra evlılık ıcın hazrlk yapmak ben sımdıden abartıyom mu ne:roflol: ama olmas kısmet bu nezmn cıkar bellı olmas

unutmam o gun unutsam bılem aksama gıder derımyerimseniben
uyy bılmem mı en cokta heryere ızın olması cok guzel demı ohh eve gelıyo sen gıdıyon rahat rahat:jeyyar: sonra evlılık ıcın hazrlk yapmak ben sımdıden abartıyom mu ne:roflol: ama olmas kısmet bu nezmn cıkar bellı olmas

kısmetın senı bulur merak etme sen uslu kız ol evde otur hppıdık olma kaydirigubbakcemile3
kız en guzelıde gelıo beraber yemek yıyoruz sonra hep onun ısmı anılıo enıstem slm soluo nasıl dıo soruoo ayy cok guzell :1rolleyes:

kısmetın senı bulur merak etme sen uslu kız ol evde otur hppıdık olma kaydirigubbakcemile3
kız en guzelıde gelıo beraber yemek yıyoruz sonra hep onun ısmı anılıo enıstem slm soluo nasıl dıo soruoo ayy cok guzell :1rolleyes:

ben zatı cok usluyum aplakaydirigubbakcemile3 cok becerıklı ne yaptığını bılmezlerden deılım kıncı hıc deılım laf sokmam şeker gıbıyım anlycan :utangac:
nehır nerdekı gelmedı bugun
roselınde alla alla:uhm:

ben zatı cok usluyum aplakaydirigubbakcemile3 cok becerıklı ne yaptığını bılmezlerden deılım kıncı hıc deılım laf sokmam şeker gıbıyım anlycan :utangac:
nehır nerdekı gelmedı bugun
roselınde alla alla:uhm:

evet yoklar bugun
ya benım bugun cok uykum gelıoo neden acaba bu arada hastayım hastalıgımda gecmedı grıpten kurtulamadım ne sümüklü kızım ben yaa:sm_cool:

evet yoklar bugun
ya benım bugun cok uykum gelıoo neden acaba bu arada hastayım hastalıgımda gecmedı grıpten kurtulamadım ne sümüklü kızım ben yaa:sm_cool:

allahıma çok şükür hıç grıp olmadım ınş olmam da:Saruboceq:
dıkkat et nan kendıne gece yatarken donunu corabın ıcıne sok,sonra altına kesın uzun don gıy:roflol: sonra ayaklarına sıcak tut kadın ayaktan erkek enseden hastalık kaparmış:1closedeyes: bolbol portakal suyu iç havuc ye mandalına ye emı kıb anacım gelın kız öle çürük olmasdelikafadulden

allahıma çok şükür hıç grıp olmadım ınş olmam da:Saruboceq:
dıkkat et nan kendıne gece yatarken donunu corabın ıcıne sok,sonra altına kesın uzun don gıy:roflol: sonra ayaklarına sıcak tut kadın ayaktan erkek enseden hastalık kaparmış:1closedeyes: bolbol portakal suyu iç havuc ye mandalına ye emı kıb anacım gelın kız öle çürük olmasdelikafadulden

nan yerım nan senı annem gıbın konustun haa ehehehehe:roflol:
kız böcük canım cok sıkkın haa ya bı turlu zaman gecmıo dusunsene daha 9 ay 17 gun var püfffsenağlama
ben aglamım kımler aglasın bıde herbıseyımız borc tamı tamına 1883 ytl borcum var ıyımısenağlama ama camasır mak parası peşin hazır duruokaydirigubbakcemile3:kahve:
ve daha eksıklerım coookkkk ne zaman bıtcek nan bu borc :uhm:
eksık olarak neyım kaldı bılıomusun du sayam

masa ortusu pecete kelepcelık
bıçak takımı
bavul
ekmek kutusu
camasırlık kurutmalık yanı
utu masası
klozet takımı
banyo aksesuararı
yatak örtusu özel gunler ıcın
yatak örtusu perdesı
yatak odası halısı ve mutfak halısı
bulasık legenı
patates kızartma tenceresı (frıtözu sevmıom almıcam)
mıkro dalga fırın
kirli sepeti
katı meyva sıkacağı da bellı dııl belkı alırım belkı almam cunku buyuk robot aynı işi görüyomus

sanırım bu kadar

ayy ne çokmuş 9 ay:delphin:
zmn bana ınanılmaz hızlı gecıyo durdurun dunyayı ben ıncem dıyesım var:roflol: ama kımse benı dınlemıyo
1880 ytl cok bı borc aslında ama ben 3000 yapcem obakımdan susmam en ıyısı olcaksenağlama

kızım böcük senın tuzun kuru bı suru bılezıgın var kenarda işten cıksan bıle bılezık bozdurursun bızım ölemı bız işten cıksak naparık bılmemkafamçokkarıştı allah korusun valla
kız sen ne alcan öle 3 bın ytl ye caduuu

aybuer hosgeldın cnm valla bız ugrasıoz ıste ceyız derdınle sen ne alemdesın cnm

kız böcük canım cok sıkkın haa ya bı turlu zaman gecmıo dusunsene daha 9 ay 17 gun var püfffsenağlama
ben aglamım kımler aglasın bıde herbıseyımız borc tamı tamına 1883 ytl borcum var ıyımısenağlama ama camasır mak parası peşin hazır duruokaydirigubbakcemile3:kahve:

bıçak takımı
bavul
ekmek kutusu
utu masası
klozet takımı
banyo aksesuararı
yatak örtusu perdesı
bulasık legenı
mıkro dalga fırın
kirli sepeti
katı meyva sıkacağı da bellı dııl belkı alırım belkı almam cunku buyuk robot aynı işi görüyomus

sanırım bu kadar

bunlar cok fazla paar tutcak seyler deıl cnm sen üzülme allah yardım ederŞeniz

kızım böcük senın tuzun kuru bı suru bılezıgın var kenarda işten cıksan bıle bılezık bozdurursun bızım ölemı bız işten cıksak naparık bılmemkafamçokkarıştı allah korusun valla

aybuer hosgeldın cnm valla bız ugrasıoz ıste ceyız derdınle sen ne alemdesın cnm

ayy aşk olsun ama nazar etceksınız:1rolleyes: valla bak samımı söluyom sana benım 1,5 aylığım bı bılesık edıyo okadar az para alıyom yemınlenyerimseniben ama bak yemedım ıcmedım bazen ayy şunu alım dedım vazgectım gıyım kuşam demedım bırıktrdım aldım valla bak senağlama öle deme tuzu kuru olur muyum aılemden kımsecık yardım etmıyo bunu sende bılıyon off off allahım kımseye zeval vermesın ınş ışlerde sorun olmas düşünsene okadr borcla işsız kaldımı allahım sen koru:Saruboceq: 3bın ytl alcaklarımı ddım ya çamasr mak 1100 bulasık mak 1300 mıkrodalga 400 olsa 2700 bıde setüstu alırım yada elektrıklı süpürge 3bıne tamamlarım

bıçak takımı
bavul
ekmek kutusu
utu masası
klozet takımı
banyo aksesuararı
yatak örtusu perdesı
bulasık legenı
mıkro dalga fırın
kirli sepeti

sanırım bu kadar

ee ne kalmıs minilya bitiriyorsun çeyizi bitmiş bitmiş...

bunların hepsi bende de eksik bıcak takımı aldım bugün netten inş. memnun kalırım geldi bugün.fritoz ben alıcam sanırım eltime sordum geçenlerde iyi oluyor falan dedi bakalım küçük bişey olabilir kararsızım gerçi ben de.kirli sepeti askım alma onları dedi dolap olacakmiş onlar için evimizdehihoyyyt beyaz esyalarım da duruyor tabi daha esyaları ortak alıcz biz.

daha çok eksiğim var benim ooo senin bitmiş...

ayy derdımız cok napak senı unutmadım ama hep sordum nedn gec kaldın :dilcikar: benımde program başladı ayy bu arada sebze kurutma seyı buldum aldım nan 15 ytl ye hatta 10 ytl verdım bıraz once asağı ındımde:utangac:

hoşbuldum cnım ben ara verdim çeyiz işine kıyafet alıyorum bu ara gerçi ufak tefek alıyorum çarsıdan boş dönmüyorum :)

ben de hastayım senin gibi sabahttan doktora gittim bir torba ilaç verdi sonra misafir derken anca boş kALDIM ...

ee ne kalmıs minilya bitiriyorsun çeyizi bitmiş bitmiş...

bunların hepsi bende de eksik bıcak takımı aldım bugün netten inş. memnun kalırım geldi bugün.fritoz ben alıcam sanırım eltime sordum geçenlerde iyi oluyor falan dedi bakalım küçük bişey olabilir kararsızım gerçi ben de.kirli sepeti askım alma onları dedi dolap olacakmiş onlar için evimizdehihoyyyt beyaz esyalarım da duruyor tabi daha esyaları ortak alıcz biz.

daha çok eksiğim var benim ooo senin bitmiş...

bence frıtoze boşa paar verme ınan boşa okadr yağı içinde tutması bıde bulasık mak koy gene kalkmıyo bızdekı arcelık butun aparatları cıkıyo 2 kez kullandık resmen ıskence ablamlar aldı bask marka gene kaldrdım valla 10 ytl kızartma tenceresı aldım ıcınde telıde varcokacimcoook

roselıncım hosgeldın cnm napıyosun bakem ev aramaya devam mı yoksakaydirigubbakcemile3
kız böcük bencede ya frıtöz bızde aldık bedbaht bısey cnm bıde yıkaması derdı vardı annem en sonunda çöpe attı sımdı ufak kızartma tenceresı aldık alumınyum cokta guzel kızartıo hem az koyuyoz yagı hemde kızartma bıtınce kavanoz var oraya tekrar dökuom yağı zıyan etmemek lazım dıme sırnaşık şey
kız sen 1100 e mı alıosun sımdı 7 kılo ınox olanını dımee bak benım ıcın sorsana 6 kıloyu kaça verırmıs dıe bak ben alıcam ocakta peşin ıstıom daha olmazsa gıdıp ayıttırırık pesınat verırım ocaktada dıger kalanını verırım bıde bayıde dursun ıstıom ha oda var yanı sor bakem ne dıcek ?bıde eger 950 taksıtlede verıosa oda uyar yanı mesela senın dedıgın gıbı subat baslasa taksıtlerı bu şık benım ıcın super olur en azından kenardakı parama dokunmamıs olurum :jeyyar:

Hoşbulduk canım.hayır artık ev aramıyom.bu konuda pek mutlu olduğum söylenemez.haziranda evlenmeyi düşünüyorduk ama evimiz yok.kirada oturcak gücümüz yok.kiraya oturursak çok zorlancaz.o yüzden kiraya oturmaktansa bi ev bulabilsek biraz peşin kalanı taksitli iyi olurdu.kredi çekip peşini verirsek kalanı kira öder gibi ödersek en azından bi ev sahibi oluruz.zaten elde para yokki.para olsa heryer senin.

Back
X