ıyıymış cnm
hıç kullanmadım ıcın bılmıyorum mak atılmasıda guzel bız zaten halılarıız yıkamaya verıyoruz sorun olmyo yıkama ama baya uygunmuş
evet uygun cnmmm ben bı an once ıplerı alımda orsün ablam:teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyıymış cnm
hıç kullanmadım ıcın bılmıyorum mak atılmasıda guzel bız zaten halılarıız yıkamaya verıyoruz sorun olmyo yıkama ama baya uygunmuş
Merhaba sonbahar gelinleri :))
kızlar ekmek kızartma makinesi aldınız mı?
marka ve model tavsiyeleriniz varsa bekliyorum kızlar :)
böcük çok güsel rengide kırmısı olunca daha bi güsel oluyo herşey :))
bnm takım olma şansı yok
tost makinem tefal , blender setimi philips alıcam, kettlemıda almıştım teknosa dan
güle güle kullan tatlım
mınılyam ekmek kızartma makınasının basında beklemıyon ama tost mak öle deıldı bıraz yorucu bıde bısy sorcam tost mak bızm korkmaz yıllardr kullanıyoruz 10dan fazladır yanı bısey olmadı benımde tencere setımdekını ablama vercem
Gönlünü gül edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni,her ona kucak açan olmaz fayda bekler hep onu sileni...
ayla yaralı kalbim hepsi yalan...ağla bir avuç küldür sana kalan...-tatlicadiarzu-
Anlican elektrikler kesik bende ...
kızlar selam ya off bugün çok yoğundu başım ağrıyorrr,bu arada bende ekmek kızartma makinesi almadım,ya eğer ihtiyacım olursa sonradan da alırım,geri kalan tüm küçük ev aletlerimn hepsini aldım tefalden..
Ladyim gelmiiiiiişşşş.oyyy yoruldun mu fındık ya.ben de almadım ekmek kızartma makinesi.gerek değil dedim.bi de ona ekmekmi alcam özel.tost makinesinde yaparım
Gene bi işler çeviriyon kız sen ya anlamadım gitti Böcük.inşallah ayrılmamışındır.yani onu anladım ben.çok üzülmüştüm.gerçi gençsin daha tabi farklı kişileri tanıyıp evlencen kişiyi dikkatle seçmen iyi olur tabi ama bu arada dikkatli olmak gerek.hani çok duygu karışımlarıda faydalı olmaz.yani sanırım öyle.aman sen beni takma.ben güya bu kadar zaman doğrularıma güvendimde noldu.neler beklerken nelerle karşılaştım.sevdiğin insanla sevgili olmak başka nişanlı olmak çok başka