• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

7104büyük.jpg

buda çamasr makınam 1500ytl tabı bu fıyatlar ucuk ben bukadar pahalıya almam merak etmen yanında hedıyerlde cabası fırınım set üstu olcak yer kaplamsın mıkrodalga alcam

cnm benım buzdolabı fırın hepsı arcelık galıba camasırdada arcelık alıcam kız 1500 muu bu kaç kılo nan..

cnm benım buzdolabı fırın hepsı arcelık galıba camasırdada arcelık alıcam kız 1500 muu bu kaç kılo nan..

7 kg cnm 1500ytl nette yazıyo ama okadr ödemem ben ona :jeyyar: ee ankarada dayım var benım
haa senlen bırgun bakırkoye gıdek mı nan cok guzel zuccacıye urunlerı gecelıkler hersey var olur mu nan benım aldıklarımın çoğu ordandırkaydirigubbakcemile5

Çeyiz topiğine çevrimişsiniz kızlar :))
Ohh iyi muhabbetler size..
Ya benim elime şimdi Kipa'nın fiyat şeysi geçti.Anladınız siz onu.Herşey indirimde 31 aralığa kadar..
Kısa saten sabahlık arıyordum yıllardı..Orada varmış inşallah almaya gideceğim bu akşam..Çok heyecanlıyım..Bi siyah bir kırmızı inşallah..Uzun var heryerde ama ben kısa istiyordum..Galiba bulacağım..

He bide bişe daha diyeceğim gene bu kipanın şeysinde
' Delonghi ' marka buhar kazanlı ütü var.. 135 ytl'ye inmiş..Marka bana tanıdık geliyor acaba nasıldır?? Alınır mı bilgisi olan var mı kızlar..Alın derseniz alırım hee :))

Çeyiz topiğine çevrimişsiniz kızlar :))
Ohh iyi muhabbetler size..
Ya benim elime şimdi Kipa'nın fiyat şeysi geçti.Anladınız siz onu.Herşey indirimde 31 aralığa kadar..
Kısa saten sabahlık arıyordum yıllardı..Orada varmış inşallah almaya gideceğim bu akşam..Çok heyecanlıyım..Bi siyah bir kırmızı inşallah..Uzun var heryerde ama ben kısa istiyordum..Galiba bulacağım..

He bide bişe daha diyeceğim gene bu kipanın şeysinde
' Delonghi ' marka buhar kazanlı ütü var.. 135 ytl'ye inmiş..Marka bana tanıdık geliyor acaba nasıldır?? Alınır mı bilgisi olan var mı kızlar..Alın derseniz alırım hee :))

alma ne o ya kocaman kazanlı sey alma alma kıbar hoş ve super utu yapan tefal marka varken derım ben:ecrin_bebek: kısa gecelık mı koca bulduk ya o kaldı:jeyyar: neyse bıde bana al kargo yap yolla kaydirigubbakcemile3 sımdık cıkıyom ı aksamlar bu arada benımksıı sureklı msj cekıyo en son msjını yazım sıze
yarın yazım ya neyse uzunda az

Ya ama ben buhar kazanlı ütü istiyorum ama yaaaaa..Sen markasından haber ver bana..
Evde tefal kullanıyoruz zaten olmazsa ondan alırım..
Bende çıkacağım birazdan ama evden girerdim yaa..Kız yazsana ne yazmış seninki..hadi hadi yaz..

Ya ama ben buhar kazanlı ütü istiyorum ama yaaaaa..Sen markasından haber ver bana..
Evde tefal kullanıyoruz zaten olmazsa ondan alırım..
Bende çıkacağım birazdan ama evden girerdim yaa..Kız yazsana ne yazmış seninki..hadi hadi yaz..

günaydın canlarım Şeniz
kız buhar kazanlı bende ıstıom valla cok ucuzmus bende alsam barı baksana taksıt felan yapıyolarsa alam bende valla hıc dusunme bu fıyata bulamazsın buhar kazanlı superrr ve tefalın sordum 500 kusur dedıydı o yuzden alamadım fıyatı ucuk dıye

kız böcük camasır mak 7 kılo burda sordum yenı ben 1300 kusur dedı ne ettın sen öle bak ben bı yer bılıom cok ucuz karsıda ama tabı ufak ev aletlerı vermıo:roflol:
ben sanırsam su borclar bıtsın martta bıtıo o zaman rahat olcam ve o zaman alıcam suan alamam ufak seylerımı almaya calısıom suan nette bı tava begendım ıkı yüzlü tava dıe yazın google a cıkar harıka bısey 39 ytl kargo parası 8 ytl..
canım bakırkoye gıdemem gıdersem ıstoca gıderım oda bızımkı suan benı bırakmıo tek ıstersen sende gel bızımle bak gecenlerde gıttık bız ıstoca cöp kovası mandal baharatlık bıde sarımsak rendesı kucuk bole buzdolabı susu dıede asılabılıo bıde uc tane kasık gıbı seylerden aldık sekerı felan dokmek ıcın nasıl anlatsam kı ıste öle hepsıne 30 ytl verdık cok ucuz dıme mandalda uc tane aldık ıcınde 30 adet vardı sanırım bı tek mandal sepetı alıncak ona ya hersey var ıstocta ve cok ucuz herkese tavsıye ederım kızlarhihoyyyt

gunaydın şekerlerım bıdenelerım Şeniz
mınılyam özellıklerıne netten bakabılırsın cnm ama ıstersen yazarım tabe program son teknolojı yanı ust duzey o yuzden fıyat uçuk yanı cok benzerlerıde var tabı daha ucuza ama benım ıcın özellıklerde cok önemlı sonracıma 1500 nette yazan fıyatı cnm arcelık gıtmedım ıcın bısey dıyemem :1rolleyes:
askım bana dün dedım msjı şu:yanımda yada uzağım nerede olursan ol sen hep kalbımde sen hep gönlumde sen hep dılımdesın neden veya nıçın dıe sorma çunku sen bıtanemsın :asigim: tabı ımla uyumuna bakmadan yazdım o dıkkat etmış ayy bıde cnm sıkkın bot almıştımya kucuk geldı bugun bı numara buyuğunu alcam değiştrcem adama sordum tabı getırın dedı
mınılyam ya ben utanırım sızle gelemem kı:utangac:

hımm guzel mesajlara öle hemen erime sakın azcık agırdan sat kendını:roflol:
botmu aldın sen kız valla ben ceyızı dusunmekten kendıme hıc bısı alamıom..degıstırırsın ınss..gule gule kullan cnm..
valla ben ıstoca gıdersem haber verırım gelırsın ne olcek neden utancan beahh

hımm guzel mesajlara öle hemen erime sakın azcık agırdan sat kendını:roflol:
botmu aldın sen kız valla ben ceyızı dusunmekten kendıme hıc bısı alamıom..degıstırırsın ınss..gule gule kullan cnm..
valla ben ıstoca gıdersem haber verırım gelırsın ne olcek neden utancan beahh

ağırdan satcam kesın :jeyyar:
nan pembe dolaba aldıklarımın resmını koydum mını etek botum falan bakmadınkı sen:mymeka: ben napım sonra bayramlıklaırmı gydım koydum bugun ne gıydıne ohoo senınde bıseyden haberın yok :dilcikar:sayfa numaralarına bakımda bı bak botuma beğencen mışakkıdı
yokyok ben utanırım nan kalsın

Günaydııınlar..Gerçi bayadır buralardayım ama yeni fırsatım oldu yazmaya..
Gene keyfim yok gibi yaa...
Ayy bi evlenmeye kalksam herşey dünyanın parası ya..
Benin babamda emekli.Başka bir işte daha çalışıyordu 2 ay önce ayrıldı..Tekrar çalışmayı düşünüyor inşallah..Hayırlı biryer nasip olsun inşallah..
Babam yeniden çalışırsa inşallah hiç birşeyi düşünmeyeceğim anlayacağınız..Annem tek seferde herşeyi alır sağolsun..Bekliyorum aslında bende..Annemde bekliyor.Babamın işi olursa herşeyi almaya başlayacağız inşallah..
Ayy öyle işte dertlendim birden..
Böcük hemen yelkenleri indirmeyeseydin be yavrum..Daha etkili mesajlar bekliyoruz :))
Minilyacım nasıl gidiyor nişanlılık taze nişanlılar :)

nehır cnm ındrmedım daha merak etme bı cağrı bıle atmadım :dilcikar:
ayy benım babam suan emeklı ve çalısıyo ama dedım gıbı hac işi var kenarda para lazımm 15.000 ytl kadr ve nasıl olcak mechul artık hac cıkarsa tarla faaln satarlarmış napsınlar anlycan babam zatı acık acık dedı kzım ablanlara yaptım ama sana yapamam kendın çalışıp al dedı ben senden asla para beklemıyorum dedı senağlama ee benımde işime gelıyo aslında yapıyom yavas yavas acelesı yok nasılsa:CüvCüv:

iyi günller kızlar hepinize nasılsınız?

ben çok hastayım daha da hasta olucam halsizim sabahtan beri.

böcük kız döktürmüş seninki mesaj güzelmiş biraz daha beklesin bakalım :)

ay cnm yolladıgın lınklere gırmeye calısıorum ama gırınce epey beledıkten sonra prog yanıt vermıor dıor baska wordl sayfalarıda acık ya benım o yuzden yaptı ne aksama doru bakmaya calısıcam yıne cok merak ettım..

nehırcıgım cok gusel alla nısanlılık ohh stres bıttı nısan bıtınce ıns su yılbasıda gecer en azından 9 ay 10 gun kalıo beah valla cnm eksık cok basta camasır mak olmak uzere bı suru eksıgım var karar verdım suan para atıcam kenara buyuk esyaları öle alcam ufak tefeklerıde sımdı almaya calısıom ıste
suan buyuklerı almım dıom zaten fırın ve bulasık mak taksıdı olmak uzere bıde evkurun taksıdı var o yuzden gırmıyım bıde dıgerıne en azından borcum bıtsın öle alırım martta evkurun taksıdı bıter bıtmez fırınla mıkro dalgamı alıcam inşş..bıde yatak örtusu alırım bı tane yatak örtusu var ama bıde şöle boncuklu bısı ıstıyorum...

iyi günller kızlar hepinize nasılsınız?

ben çok hastayım daha da hasta olucam halsizim sabahtan beri.

böcük kız döktürmüş seninki mesaj güzelmiş biraz daha beklesin bakalım :)

kız gecmıs olsun valla bende öleyım bogazlarım acıo ve grıp olmuşum gozumdende yaslar gelıo ve sureklı hapşuruorum ıns gecer yanııı

mınılya şimdık bak nan küserım:dilcikar: geyık bölumu varya onun altında populer moda var ona tıkla orda zatı PEMBE DOLAP ve BUGUN NE GIYDIN bölumu cnm bakabılırsın söledım sayfalara bak aramazsın fazla bana hayran olcn kesınkaydirigubbakcemile3

aybuer cnm cok gecmıs olsun suan benımde ayaklarım üşüyo ya dıkkat et kendıne bıde acayıp açım yacokacimcoook
mınılya nan bulasık mak ve fırın ne kadara aldın ne marka

çok sağol canım sorma çok üşütmüşüm bayramda soğuktan oldu sanırım köyde.daha da hastalanacagım gibi geliyor bakalım.

dün geceden beri de kafam karısık allak bullak oldum iyice....

Back
X