• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

mınılya şimdık bak nan küserım:dilcikar: geyık bölumu varya onun altında populer moda var ona tıkla orda zatı PEMBE DOLAP ve BUGUN NE GIYDIN bölumu cnm bakabılırsın söledım sayfalara bak aramazsın fazla bana hayran olcn kesınkaydirigubbakcemile3

aybuer cnm cok gecmıs olsun suan benımde ayaklarım üşüyo ya dıkkat et kendıne bıde acayıp açım yacokacimcoook
mınılya nan bulasık mak ve fırın ne kadara aldın ne marka
nan sneın yuzunden actım yıne hata verdı ve tum sayfalarım kapandı uyuz benım pc kaldırmıo nedense yaa
cnm ben fırını ve bulasık mak ankastre aldım arcelıkten kampanyalı aldım yanı fırın ocak davlumbaz bıde bulasık 3 proglı hepsı 2200 ve on taksıt yaptırdım ıkıncı taksıdını odedım bılene ıykı ole yapmısım almısım bana nısandan sora al dedıler valla sımdı aldıgım ıcın ıyı yapmısım dıorum ve agustosta bıtecek taksıtlerım ınss suan alsaydım ekıme kadar devam ederdı yanı ee ekımde dugunum olcek:jeyyar:
marttada camasır makınemı alcam ınss beyaz esya da sadece camasır eksık suan.martta bana yardım edersınız kızlar karar konusunda 7 mı 6 mı yada 8 mı ?

Aybuer cim canım geçmiş olsun..Allah şifa versin..
Havalar naneli..Dikkat edin kendinize..Bol bol meyve yiyin..Mandalina portakal, havuç..Vitamin deposu..

Ya ayıp olmazsa bişey soracam..Niye bütün beyaz eşyaları siz alıyorsunuz..Minilyacım davlumbaz fırın ocak bulaşık makinası, çamaşır makinası..ee ne kaldı?? bi bozdolabını mı alacak beyefendi..
Yatak odası da bizim, halıdır tülüdür..
Bana çok gibi geldi..Hadi bulaşık makinasıyla çamaşır makinası neysede , fırındır ocaktır sanki onlar alsa daha iyi olur gibi..

Minilyacım bende aynı dertten muzdaribim..Bende evlilik hazırlığı sayfasını açamıyorum.Program yanıt vermiyor diyor ve kapanıyor..Şimdi bile çok yavaş çok ağır ilerliyor..Neden acaba yaa sinir oldum..

nehircimm bızde sen ben olmuoo onunda sımdı taksıtlerı var hem zaten davlumbaz ve ocagın ucretı 650 tutuodu o bunu pesın verdı bana yanı yıne bıle yardım edıo benden fazla maas alıo cunku bana destek oluo ee onunda sımdı cok taksıdı var 324 buzdolabı tv taksıdı var mesela sonra sımdı yenı nısan yaptık ınan hep hesaplı hareket ettık ama 3,5 mılyar dan fazla gıtmıs dusun yanı tabı bılezıkler ıcınde sırf bılezık 1,5 tutmustur suan tam 4 bılezıgım var ve hepsını askım yapmaya calısıo yanı anlıcagın ıkımızde tek basımıza bısıler yapıoz ve suan ev tadılatınada baslaması lazım mesela suan kendı kendımıze konusuoruz ıste parkelerı celık kapıyı evın kendı kapılarını prizlerı avızelerı ve pencerelerı kendı maasıyla yapıcak dugune kadar bunların parası verılmıs olcak bızım banyo mutfak ve mobılya borcumuz olcak sadece ve bunları evlendıkten sonra calısıp oducez inş

aybuercım cnm okudum aman takma kafanı herkes bır dııl bak sımdı bende anlatayım barı askımın akrabasıda suan nısanlanıo ve nısan alısverısınde sorun cıkmıs kız tarafı herseyı ısteyınce bunlarında tepesı atmıs anlıyacagın valla bız manyagız o zaman dıorum bak benım alısverısımde hep lazım olanları ucuz sekılde almaya calıstık sırf fazla para harcanmasın dıe cogu seyı uygun almaya calıstım ve yuzuk konusundada 220 ye bı yuzuk begendım klasık yanı bende 1000 ytl lık yuzuklerden aldırabılırdım ama ne gerek var suan zaten durumu ortada mesela bence ılk once karsı tarafı dusunmek lazım

Ayy canım bunlar çok zor durumlar yaa..
Çok iyi anlıyorum seni..Benim henüz birşeyim olmadı, olmayacakta o ayrı bir konu ama bunlarla bende karşı karşıya kalabilirdim..
Beraber oturma isteği, yada ev ayrı ama yemek beraber..İşte kayınpederden izin almadan bir yere gidememe vs..
Yaşamayan insanlara çok saçma geliyor..Olur mu öyle şey canım daha neler gibi bakılıyor ama öyle değil işte..
Hem seviyorsun hemde belki düzelir umuduyla devam ediyorsun..
Peki evlenince kayınvalidenle birlikte mi oturacaksınız yada yakın mı olacaksınız?
Terddüt etmen çok normal..
Helede bir şeye kızgın olduğunda aklına ilk bunlar gelir..Olmaz öyle şey diye düşünürsün..
Ama çok sevdiğin aklına geldiğinde aman olsun bi çaresine bakılır dersin..
Yani işte mantık ve kalp olayı gibi birşey..
Diyebilecek birşeyim yok..Şunu yap bunu yap diyemem sana..aslında kimse diyemez..
Allah korusun bir sözümüzle başka şeylere neden olabiliriz..
Ama evliliğe aile karışması kötü ve zor durum..Peki seninki ne diyor bu konuya..
Onunla konuşsan bakalım annesini savunuyor mu..Tabi canım onun dediğini mi yapacaksın diyor..
Gerçi şimdi dediklerininde bir önemi yokya..Önemli olan evlendikten sonra nasıl davrandığı..
Ya sen en iyisi mi kendin karar ver..Bir şey söyleyemiyorum..Korkuyorum..
Sen düşün taşın nişanlınla konuş..

aybuer cnm aıel gercekten cok önemlı ınş sorun yaşamazsın ama ben ıstemezdım çok karışan bı ınsan bu kaynanamda olsa eşımden başkası karışırsa o evlılık olmktan cıkıyo ve kaynanan olcek ınsanda gercekten abartmış beter bışeye benzıyo dıkkat etkaydirigubbakcemile3
mınılyam tam ben sorcaktımkı sen anltmışın cnm ıyıkı ortak almışınız pekı sız öncede sözlumuydunuz merak ettım nasıl nışandan önce aldınız:uhm: sevgılı ıken kesın evlencez mı dedınız
allah yar ve yardımcınız olsun cnm :Saruboceq:

Hee anladım minilyacım..Siz kendiniz alıyorsunuz herşeyi..Bende erkek tarafı diye baktım olaya..Kusura bakma..Öyle olunca hani kız tarafı yığıyor erkek tarafı birşey yapmıyor gibi oluyorda..
Ama bu şekildeyse tabiki en güzelini yapıyorsun canım..
Benim annele babamda kendileri evlenmişler..İkiside çalışyorlarmış..Annem anlatır arada kaç ay borç ödemekten maaş görmedik diye..Yemeğede ananeme giderlermiş düşün..Ama sonra çok şükür çok rahat bir yaşantıları oldu ve hala çok şükür öyle..
Onlar sizden çok daha zor şartlar altında evlenmişler ve altından kalkabilmiler..
Annem her zaman der iyikide öyle olmu..İyikide kimse yardım etmemiş diye..

canım bız nisan 26 da tanıstık sözümüzde agustos 24 te oldu yanı sözden onde askım buzdolabını aldı bende sözden sonra aldım fırınla bulasıgı ya ınan cok zor valla dusun dusun ısın ıcınden cıkamıyoz ha ben zaten suan fırını ve bulasıgı oduyom camasırı da martta alcam beyaz esya tmm yanı ıvır zıvır fazla almıcam zaten ucuzuna uygununa bakıorum onlarda tmm lansın askıma yardım ederım ben
ben mesela yatak odasını alamıcam ama mobılyanın hepsı zaten borc olcak ve banyo mutfakta öle bı 15 mılyar rahat borc olcak ama su var ıkımız calıscaz ve ev kıramız olmıcak ve bızım artı olarak bankada bı 7 mılyarımız var hihoyyyt
ekım ayına anca yetısır dıe ekım dıoruz ınsda ekımde olur da sarkmaz tarıh ınss

Hee anladım minilyacım..Siz kendiniz alıyorsunuz herşeyi..Bende erkek tarafı diye baktım olaya..Kusura bakma..Öyle olunca hani kız tarafı yığıyor erkek tarafı birşey yapmıyor gibi oluyorda..
Ama bu şekildeyse tabiki en güzelini yapıyorsun canım..
Benim annele babamda kendileri evlenmişler..İkiside çalışyorlarmış..Annem anlatır arada kaç ay borç ödemekten maaş görmedik diye..Yemeğede ananeme giderlermiş düşün..Ama sonra çok şükür çok rahat bir yaşantıları oldu ve hala çok şükür öyle..
Onlar sizden çok daha zor şartlar altında evlenmişler ve altından kalkabilmiler..
Annem her zaman der iyikide öyle olmu..İyikide kimse yardım etmemiş diye..

ya ınsan dıokı mesela hekesın arkası var ıste bızım yok kendı kendımız yapıyoruz herseyı bı tek cok sukur dıorum ev verdıler bıze ıste kendı evımız olcak baska bısey yok yanı o yuzden ben hep suan herseyın hesabını yapıorum beraber yapıoruz yanı ne kadar harcadıgını bıle soler hıc bosuna harcamaz parasını aynı sekılde bende öleyım..bu evlendıkten sonrada böle olcak..ya en fazla zaten 20 mılyar borcum olcak onuda zaten nısanlım bın ytl alıo zamlı alıcak yılbasında zaten en azından 1200 felan olur bende 700 alsam en azından hadı en dusuk ıhtımalle 1500 gecse elımıze bız ınankı 300 le bıle gecınmesını bılırız yanı bu hep böle devam etmıcek cunku bır bır bucuk sene sonra bıtecek borclar ve nışanlımın tanıdıgı mobılyacı arkısı var gercekten candan bır dost dıyebılırım mobılyayı ordan alıcaz uygun alıcaz yanı ve bır dıger arkadasın babasıda mutfak ve banyo yapıo ordan yaptırırız buyuk ıhtımalle..işte o yuzden bı an once borcum bıtsın alıncaklar bıtsın ve askıma yardım edım ıstıorum..
kaydirigubbakcemile4

Minilyacım ev size ait olacakmış daha ne istiyorsun.Biz sadece kiraya 550 ytl ödüyoruz.Nişanlım herşeyide tek başına yapıyor gerisini sen düşün artık

uyy be içim karardı ha senağlamaherseyden daha kötusu gelınle bırlıkte oturmak valla ben bıktım kocaya gıdene kadarda çekçem bu çıleyı aman sallan dertlerı valla içim karardı konu değiştrırın :delphin:
mınılyam 7 kg al nan 6 cok kucuk 8 buyuk olur 2 kişiye 7 ıse cok normal ınan uyku setının yorganıda sığar hem yerimseniben
nehır benı sevyon mu bakım sen:kahve:

Minilyacım ev size ait olacakmış daha ne istiyorsun.Biz sadece kiraya 550 ytl ödüyoruz.Nişanlım herşeyide tek başına yapıyor gerisini sen düşün artık

valla dusunemıyorum cnm cok zor valla allah yardımcınız olsun bız bıde kıra olsaydı napardık sımdı bıle dusunuyorum bız 15 mılyarı ödeyebılırmıyız dıe en azından 15 mılyar borc olcak aman artık odeyemezsek bılezıklerımı verırım yaa dımı ben 6 tane bılezık ıstedım set ıstemedım o ne ya en azından 2 mılyar verceksın bıde satınca zaten o kadar etmıcek zaten herseyı kendımız yapıoz o yuzden alma dedım valla onun yerıne sole daha ınce yuzuk kolye kupe setlerı var hos ve ucuz hem bozdurmak zorunda da kalmam omur boyu askımın hatrası dıe saklarım dımı ama
mısraa cım yıne ıyıymıs kırası valla en dusun sobalı evler 500 bılıosun sen evı tuttunmu cnm erken dıılmı kac ay kaldı dugune öle..bıde neler aldınız suan eksıkler neler nasıl yapmayı dusunuyosunuz

uyy be içim karardı ha senağlamaherseyden daha kötusu gelınle bırlıkte oturmak valla ben bıktım kocaya gıdene kadarda çekçem bu çıleyı aman sallan dertlerı valla içim karardı konu değiştrırın :delphin:
mınılyam 7 kg al nan 6 cok kucuk 8 buyuk olur 2 kişiye 7 ıse cok normal ınan uyku setının yorganıda sığar hem yerimseniben
nehır benı sevyon mu bakım sen:kahve:

bakıcam artıq böcükcümm benım aklımda yatan 6 kılo ama belkıde 7 de olabılır bılmıorum ya bak 6 kıloyu 1000 e alabılıorum 7 ıse 1500 arasında 500 fark var yanı 1 kılo ıcın ne bılem o zaman gıder 8 alırım daha ıyı en azından 14 dk kısa prog var

Minilyacım ben kış geliniyim arada sizi ziyarete geliyorum:) 31 Ocak ta nikahım var.Evi erken tuttuk ben 2 aydır oturuyorum.
Eşya konusunda da;
Beyaz eşyaları aldık bosh .Bu haftada mobilyaların siparişini veriyoruz.
Evi uygun tuttuk evet hem yeri çok güzel hem de 200 metrekare.
İyi akşamlar arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum mesai bitti.

Minilyacım ben kış geliniyim arada sizi ziyarete geliyorum:) 31 Ocak ta nikahım var.Evi erken tuttuk ben 2 aydır oturuyorum.
Eşya konusunda da;
Beyaz eşyaları aldık bosh .Bu haftada mobilyaların siparişini veriyoruz.
Evi uygun tuttuk evet hem yeri çok güzel hem de 200 metrekare.
İyi akşamlar arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum mesai bitti.

gel tabı yaz ıkı satır bısey burayada ohh ne gusel cnm ya az kalmıs valla hadı hayırlısı..
aslında nıkah en mantıklısı cnm ya bende ıkna edersem bende nıkah ıstıorum nıkah yapılınca anlatırsın nasıl gectıgını hem bı fıkır vermıs olursun bana..
hepsı tmm desene pesın mı aldınız cnm sız?
anam ıyı tutmussunuz 550 ye valla ne guzel gule gule oturun cnm..
hadı görusuruk yarın ugrarsın cnm kib öpt

minilya ne güzel kendiniz yapabiliyorsunuz her şeyi Allah yar ve yardımcınız olsun ev kurmak zor.ama yuva kuranın bereketini verir Allahım.ev de kendinizin olacakmıs sorun yok .beyaz esyalar bitmiş zaten.

Son düzenleme:
Yok canım senin yaşadığını neden sanayım eltinin yaşadığını anladım..
Ama benim demek istediğim önünde yaşanan örnek var..Demekki seninde şu an göründüğü kadarıyla farklı olmayacak..
Ona yapan sanada yapmazmı? Birde aynı apartmanda oturacakmışsınız..Ve üstelik sen çalışmıyorsun..
Kayınvalidene hangi gelini getirsen o gene bildiği gibi davranacak..
E seninde aklın bu yüzden de karışmadı mı zaten..
Aynı şeylerin sana yapılması ihtimali yüzünden..
Demek istediğim bu konuyu iyi düşün..Evlendikten sonra böyle bir hayat yaşamayaı göze alır mısın?
Yoksa senin nişanlın sana garanti veriyor mu (kimse kimseye veremez ya) evlendikten sonra onlar gibi olmayacak diye..
Yoksa gayet doğru anladım..Ben senin durumunda zor demek istedim..Önünde yaşanan örnek var..Sende gelini olacaksın..

Back
X