nan sneın yuzunden actım yıne hata verdı ve tum sayfalarım kapandı uyuz benım pc kaldırmıo nedense yaamınılya şimdık bak nan küserım:dilcikar: geyık bölumu varya onun altında populer moda var ona tıkla orda zatı PEMBE DOLAP ve BUGUN NE GIYDIN bölumu cnm bakabılırsın söledım sayfalara bak aramazsın fazla bana hayran olcn kesınkaydirigubbakcemile3
aybuer cnm cok gecmıs olsun suan benımde ayaklarım üşüyo ya dıkkat et kendıne bıde acayıp açım yacokacimcoook
mınılya nan bulasık mak ve fırın ne kadara aldın ne marka
cnm ben fırını ve bulasık mak ankastre aldım arcelıkten kampanyalı aldım yanı fırın ocak davlumbaz bıde bulasık 3 proglı hepsı 2200 ve on taksıt yaptırdım ıkıncı taksıdını odedım bılene ıykı ole yapmısım almısım bana nısandan sora al dedıler valla sımdı aldıgım ıcın ıyı yapmısım dıorum ve agustosta bıtecek taksıtlerım ınss suan alsaydım ekıme kadar devam ederdı yanı ee ekımde dugunum olcek:jeyyar:
marttada camasır makınemı alcam ınss beyaz esya da sadece camasır eksık suan.martta bana yardım edersınız kızlar karar konusunda 7 mı 6 mı yada 8 mı ?