Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaayyyy sıkıntı bastı bana.sizce istda yaşamak mı iyi yoksa anadoluda başka bi şehirdemi
bende hep limon yedım aksam bıde ıhlamur ıctım sabahta tarhana corbası sonra karabas otu bıde heryerıme bengay krem surdum yaktı baya ama ıyı geldı..bıde sabah ıgne vuruldum suan bıraz daha ıyıyım ıns aksama hıc bıseyım kalmaz.
sen nasıl oldun aybuercım
İstda iş olanakları daha çok olmasa hiç tereddüt etmeden anadoluda yaşardım...
Günaydın canımm..Günaydın herkese..
Hastalar iyileştimi bakam nassınızı kızlar..
ohh içmişin rüyanda suyu afiyet olsun şekerim..
Bende 5:20 ye kurdum saati su içtim yattım, 6:15'e tekrar kurdum sonrada namaz kıldım gene yattım :))8' e kurdum saat çaldı...8:15 'e tekrar kurdum yattım..Ama 8 çeyrekte mecburen kalktım..
Oyy oyy uyumak istiyorum çok ve hala ve hep..
gunaydın kızlar cok kötulestım ben bugun napıcam bılmem gozumden yaslar gelıoo sesım bı baska cıkıoo sadece ıkı ıgneden sonra agrılarım bıttı o kadar ama her tarafım alev alev yanıooo dun vıks aldım buharlasan merhem yanı onu yaptım bıraz yuzum gozum duzeldı ama bogazlarım şiş oldugundan sesım erkek gıbı cıkıooo ıns ıyılesırım:Saruboceq:senağlama
Yak bea tam imsak vakti girmeden işte son suyumu içiyorum..Gece yanıma şişe alırım..O biter söylene söylene gider bi tane daha alırım mutfaktan..
Ayrıcada pehhh su içtikten muhtemelen 1 dk. sonra uyudum..O kadar uykum vardıki şişedeki su bitti yetmedi ama kalkmadım almaya..Küt gene yattım..
eee böcük affettinmi..Ok peki affetmediysen, yani hiç mi konuşmuyorsun, hiç mi mesaj göndermiyosun..Yoksa triplimi hareket ediyorsun?