• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bu arada derya şimdi programda bişey gösteriyor.un eleme aracı.çok güzelmiş.ümraniyede varmış.böyle bu tip şeyler satan bi dükkanmış

İğneden nefret ediyorum ve açık söylüyorum korkuyorum..
Yanlışlıkla apandisit amliyatı olduğumda 5 gün hastanede kaldım (çikolata kisti patlamış meğer) o kadar ağır iğneler yaptılarki kalçamdan sabah akşam..Oyy anam hemşirenin gelme saati gelince ağlamaya başlıyordum..O yüzden kafamdan bile vurulabilirim ama kalçadan..anneciiiiiimmmmm :))))
Tekrar geçmiş olsun canım..
Roselin canım hoşşgeldin..
Böcük bişe demiyorum sana nazmış hah :))

Aaayyyy sıkıntı bastı bana.sizce istda yaşamak mı iyi yoksa anadoluda başka bi şehirdemi

ben ıstda yaşamak ıstemıyom ınş aşkımlan evlenırıkte kayserıye gelın gıderım anneme babamada yakın ohhkaydirigubbakcemile2
nehır nan ben ne dıyosam odur :1closedeyes:
bende 4dene penılısınn yedydım ama korkmuyom heç

bende hep limon yedım aksam bıde ıhlamur ıctım sabahta tarhana corbası sonra karabas otu bıde heryerıme bengay krem surdum yaktı baya ama ıyı geldı..bıde sabah ıgne vuruldum suan bıraz daha ıyıyım ıns aksama hıc bıseyım kalmaz.
sen nasıl oldun aybuercım

daha iyiyyim cnm ben de dün gece nane limon içtim sonra elma portakal limon hepsini kaynatıp içtim gece rahat yattım şimdi yine yaptım aynı karısımı iyiym biraz daha...iğne ben de vurulsam çok iyi olacak kış boyu böle olurum ben bu sene grip aşısı da yaptırmadım artık da çok geç böle böle geçcek artık grip...

İstda iş olanakları daha çok olmasa hiç tereddüt etmeden anadoluda yaşardım...

İstda iş olanakları daha çok olmasa hiç tereddüt etmeden anadoluda yaşardım...

ıst iş olanakları mı ıyı düşün cnm bugun ben dıyem 50sende 70 kişi iş için geldı maalesef hepsıne yok dedım cunku gercekten yok:delphin: bazıları bu krıs lafını bahane edıp eskı elemanları atıyokı yenılere daha az maaş verım mantığıkötükedihüso

ben ne olursa olsun ist.dan başka bi ilde yaşayamazmışım gibi geliyor bana yaa,urfaya gitti canım bu arada askere,önce çok moralim bozulmuştu,sonra duydum ki güzel bi yermiş,hiç terör falan yokmuş orda,hele bi arkdaşı kısa dönem hakkariye çıktı onu duyunca benim ki için çok şükür yine iyi dedim,bende yemin törenine gidicem inş,urfayı da görmüş olurum,allah bütün askerlerimizi korusun..

önemlı olan doğu batı deılkı cnm heryer bızım TÜRK mılletının başka sahıbı yok olamazda keske benım abımlerde doğuda yapabılseler ama bızımkıler hep ıst ank arası dayı cocukları amcam babamda ıst ank arası ıkı şehırde ne şans demı başkasına gore benım tek dıleğım sehıt olmaktı ama nerde ne guzel bı vefat şeklı bu benım fıkrım tabe
rabbım tum asklerlerımızı korusn

amin böcük bütün askerlerimizi korusun Allahım.

doğu batı farketmiyor Türkiyein her tarafı her topragı aynı doğudaki askerlerimiz daha zorlu şekilde askerlik yapıyolar bu bir gerçek tabi.kaderinde sehit olmak varsa doğu olsun batı olsun farketmiyor bence.en güzel mertebe sehitlik. ama yürek kaldırıyor işte Allahım bütün askerlerimizi sevdiklerine kavustursun .

ya tabiki bazen bende diyorum oraya giden askerlerin canı yok mu benim nişanlım zaten öyle bişey olsa hemen ilk kendi isteğiyle giderdi doğuya,günü olana hiç bişey olmaz allahın izniyle,hele bide üçkağıtçılık yapıp askere gitmeyn çok var,onlara ne demeli,çok yazık,
Allah giden tüm askerlerimizi korusun inş.

Amin kızlar amin ..Allah razı olsun hepinizden..
Askerlik zor şey elbette ama genede erkeklerin 20 yaşı için gerekli diye düşünüyorum..Çünkü çocuk giden biraz olgun gelmiş oluyor..Daha aklı başında, daha hayatı farkında geliyorlar...
Tabiki hepsi değilde işte çoğu diyelim..En önemlisi vatan millet sevgisi..
Ama oda eski vatan millet sevgisi nerdeee...

gunaydın benden çirkınler kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bugun ayy bugun bı rüya gordum nasıl korktum gece 4te kalktım bıseyler yedım malum oruc için neysem sbh bı uyandım 6falandı bı susamışım sadece 1 bardak içmiştımde neysem gerı yattım ALLAHım sen yardım et dedım uydum sonra rüyamda bı bardak su içtım ama içtıkten sonra bı tedgın oldum oruc gıttı dıe o an bı uyandımkı susuzluğum gıtmış ve çok şükür sadece rüyaymış:1closedeyes:

Günaydın canımm..Günaydın herkese..
Hastalar iyileştimi bakam nassınızı kızlar..
ohh içmişin rüyanda suyu afiyet olsun şekerim..
Bende 5:20 ye kurdum saati su içtim yattım, 6:15'e tekrar kurdum sonrada namaz kıldım gene yattım :))8' e kurdum saat çaldı...8:15 'e tekrar kurdum yattım..Ama 8 çeyrekte mecburen kalktım..
Oyy oyy uyumak istiyorum çok ve hala ve hep..

Günaydın canımm..Günaydın herkese..
Hastalar iyileştimi bakam nassınızı kızlar..
ohh içmişin rüyanda suyu afiyet olsun şekerim..
Bende 5:20 ye kurdum saati su içtim yattım, 6:15'e tekrar kurdum sonrada namaz kıldım gene yattım :))8' e kurdum saat çaldı...8:15 'e tekrar kurdum yattım..Ama 8 çeyrekte mecburen kalktım..
Oyy oyy uyumak istiyorum çok ve hala ve hep..

su içmek ıcın neden saatını kuruyon nan ben bı uyansam 2 saat dön allah dön uyyamam:delphin: cok pis bı huyum bu ayrıca kapım dahı acık olsa ıcerı bırı gırse dokunmasa bı yere uyanırım yanı aksam erken yatıyom sanmasınlarkı saatlerce uyyom 5 saat en fazlamirmirmirmir bıde gece hayatta su ıcemem mıdem bulanır gece ıctım ya bı bardak zorla onuda

gunaydın kızlar cok kötulestım ben bugun napıcam bılmem gozumden yaslar gelıoo sesım bı baska cıkıoo sadece ıkı ıgneden sonra agrılarım bıttı o kadar ama her tarafım alev alev yanıooo dun vıks aldım buharlasan merhem yanı onu yaptım bıraz yuzum gozum duzeldı ama bogazlarım şiş oldugundan sesım erkek gıbı cıkıooo ıns ıyılesırım:Saruboceq:senağlama

Yak bea tam imsak vakti girmeden işte son suyumu içiyorum..Gece yanıma şişe alırım..O biter söylene söylene gider bi tane daha alırım mutfaktan..
Ayrıcada pehhh su içtikten muhtemelen 1 dk. sonra uyudum..O kadar uykum vardıki şişedeki su bitti yetmedi ama kalkmadım almaya..Küt gene yattım..
eee böcük affettinmi..Ok peki affetmediysen, yani hiç mi konuşmuyorsun, hiç mi mesaj göndermiyosun..Yoksa triplimi hareket ediyorsun?

Minilyacım çok geçmiş olsun canım..Boğaz antibiyotiksiz geçmez die biliyorum..Doktora yazdır istersen..
Hatta senin baya kötüleşmiş durumun, istirahat alsaydın keşke..Dinlenmen lazım..
Hım.. anlaşıldı neden gittikçe kötüleştiğin..Güzel kızımıza nişanda nazar mı değdi yoksam??

gunaydın kızlar cok kötulestım ben bugun napıcam bılmem gozumden yaslar gelıoo sesım bı baska cıkıoo sadece ıkı ıgneden sonra agrılarım bıttı o kadar ama her tarafım alev alev yanıooo dun vıks aldım buharlasan merhem yanı onu yaptım bıraz yuzum gozum duzeldı ama bogazlarım şiş oldugundan sesım erkek gıbı cıkıooo ıns ıyılesırım:Saruboceq:senağlama

uyy bızm yenı gelın hasta olmuş:teselli: çürük çıktı herhalkaydirigubbakcemile3 ınş ıyı olursun cnm okadr ığne vurundun ya penılısın vurulsan şıp dıe gecerdıyerimseniben ınş ı olceksın

Yak bea tam imsak vakti girmeden işte son suyumu içiyorum..Gece yanıma şişe alırım..O biter söylene söylene gider bi tane daha alırım mutfaktan..
Ayrıcada pehhh su içtikten muhtemelen 1 dk. sonra uyudum..O kadar uykum vardıki şişedeki su bitti yetmedi ama kalkmadım almaya..Küt gene yattım..
eee böcük affettinmi..Ok peki affetmediysen, yani hiç mi konuşmuyorsun, hiç mi mesaj göndermiyosun..Yoksa triplimi hareket ediyorsun?

işte ben değişık bırıyım var bende bı arıza:roflol: ebem benı elınden düşürmuş ondan herhal:sm_confused:
hayr daha affetmedım hıc msj atmadım cağrı bıle yapmadım dun msn actım 2dk burdan hemen yazdı aşkımmmmmmm bı dk bekle babmla konusuyom dıe babası ıl dışında çalısıyoda sonra hemen msn kapattım gece en son msjı ASKIM YAA ne demek ıstedı anlamadım ama affetmedım daha ctesıne kadrda affetmem herhal bu ona küpe olsun:dilcikar:

Back
X