Yeterince üzüyordu zaten..Bu konularda şaka yapacak bir insan değil..
Daha öncede ailesi 3 kez kız görmeye götürmüşlerdi..
Bu sefer babası beğendi kızı heralde..
Allah müstehakını versin..Ne hak ediyorsa onu yaşasın..Başka bi sözüm yok..
Galiba hazır mışım bu duruma şu an öyle hissediyorum..Bekliyordum böyle birşey olmasını..
Neyse girmezsem beni merak etmeyin..Hiç bişey yapmak istemiyorum biraz ağlamak sadece
Nehircim üzülerek belirtmek istiyorum ama sen sanırım epey bi yüz vermişsin karsındakı kişiye o kadar emınkı senden bu benı sevıyor nasıl ayrılırım dıe dusunuyor o yüzden sana bu mesajı cekmıs ve yıne üzülerek belırtıyım bu çocuk gercekten sevmemıs guzelım ve gercek sevgıyıde hak etmıyor vede cok cocuksu bırı olgun kararkterlı bır ınsan olsaydı sana acı cektırmeyı secmezdı dırek karsına cıkar yada telefon acar bız yapamıyoruz hem sen hem ben yıpranıyoruz benden ümidini kes kımseyı senın kadar sevmedım ama ayrılmak zorundayım vss dedı kı üç senelık bır gecmıs ıcın bu sözler ona yakısırdı..
Şuan cektıgın acıyı anlayabılıorum guzelım ama ınankı hıc degmez.bı kaç ay gectıkten sonra bunu sen sölıceksın dıceksın kı hıc degmezmıs dıceksın o yuzden takma kafana kendıne ugras bul vss ve en önemlısı onu unutmaya çalış..yapabılırsın bunu sakın uc sene vss dıe dusunme bak hayırlısı buymus demekkı ya uzun sure beraber olduktan sana ayrılsaydın dahada koymazmıydı yada evlendıkten sonra ayrılmak hee daha zor dımı
o yuzden Allah ına sukretmelısınkı ıykı böle yaptı bı kere yıldın bır defa agladın ve sonra bıttı gıttı..
Allah ım senı öyle kalbi guzel öyle senı seven bırını karsılastıracakki bak görceksın şükredıceksın ıykı olmamıs dıceksın..
Sakın sakın bı daha onu arama neden böle yapıorsun acı cekıorum vss deme kendını kucuk dusurursun unutma..
Hatta ve hatta onu hıc takma msj atsa dahı hıc msj atma tınlama ararsa mesgule at hıc konusma okı mı cnmm..