• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben intikal ettim kızlarrr.minilyacım acil şifalar inşallah.bu arada aldıkların çok tatlı ya.güle güel kullanın inşallah.böcük gitmiş gelmiş açım demişin sen aç kalsan bizi de yersin ha :) nehircim daha iyi gördüm seni maşallah.daha iyi olursun inşallah

yok nan ınsan etı yemıyom ben delikafadulden kırmızı et sevmem sevsem belkım yerım delikafadulden
yemek yedım geldım arkmdam sobamda yanıyo
ayy ben bukadr seyı tekbasıma yapıyom dıe bana 3mılyar maas alıyon sen kesın dedıler bende dedım 2025te o maaşı anca gorurum herhal:roflol:3 mılyarrrr adı bılem guzel bee:delphin:

O kadar maaşı kim görmüş.zaten cepte para mara kalmıyo bu kirizde

yane -tatlicadiarzu- bıde benım aldım maaşı yazıdm sonra sıldım cok komık cunkum:roflol: napak ssk var yemek var mutluyumda ıdare edıyok duzenlı paramıda alıyom arada bı hafta ertelendığı oluyo ama bu ortamda sağlam bı işim olduğu için şükredıyom :Saruboceq:
yok ben cok sey alıyomya(coğunun resmını koyamadım) cok alıyom dıe düşünmüş yok harcamalarıma cok dıkkat edıyorum :delphin:

Ya olsa da olmasa da zati kredi kartı harcatıyo.o yüzden en iyisi kredi kartı kullanmamak.of of

benım kredı kartım yok olmasında valla cok zor bı durum ılk başta çekıcı gelıyo ama yalan valla enıstemın kredı kartı ıle bot aldım bı tek hayatmda baskada bsey almadım normal takst yaptrdım hep çok şükür

Evet en güzeli.hufffff canım çok sıkkın yaaaaaa.ev arıyorum ama çok pahalı hepsi.kelepir diye yazanların hepsi ya defolu ya giriş ya da son kat :(

Evet en güzeli.hufffff canım çok sıkkın yaaaaaa.ev arıyorum ama çok pahalı hepsi.kelepir diye yazanların hepsi ya defolu ya giriş ya da son kat :(

ahh ahh herkesın bı derdı var anacım bende dıorum sımdı bı camasır mak alabılsem bıde su ceyız derdı bıtse kızlar hesapladım 1883,41 ytl borcum var kredı kartına hepsıde ceyız bı kısmı ıste evkurun borcu dıgerlerı kredı..valla cnm kredı kartı ıyı kullanana super bişeyyy bıde ben asya card kullanıom cunkum kart faızı yok hehekaydirigubbakcemile3
askımın kredı kartınada borcum var fırınla bulasık mak almıstım ya onların taksıdı bıde ben bugun sordum arcelık 6 kılo camasır makınası 1280 ytl ama 200 ındırımı varmıs peşin fıyatı 950 yaparım dedı kadın sızce alım mı he bıde 7 kılosunada 1200 pesın yapıcakmıs öle dedı sızce nasıl?
bıde cnmcıklarım ben suan bohca ıcın 600 felan harcadım benım bohcam bıle o kadar tutmadı beahh annem tutturdu kazak mazak dıe bıde etek metek aldık eltıye anneanneye dayıya amcaya derken epey bı tutuoo anlıcagınız..-tatlicadiarzu-

mınılya sen bu hafta sonuna kadr bekle cnm ben alım sen bana msj at hangı modelmış 6 kg ama bılıyon model farkı var bıde ordan sorarım karşılastrma yaparız :jeyyar: hangısı uygunsa alırsın :1closedeyes: bohca 600ytl ınş benımkıde okadr tutar valla benım babam ablamlara abımlere hep akrabalarına yaptı valla enayıymış sımdık slm vermıyolar ben sadece kaynanama kayınbabama ve gorumcem ve kaynıma yapcem o yuzden az cocuklu aıle arıyom:roflol: askımda 2 kardes bı tek ablası var ohhh:lepi:

kızlar bende nişan bohçası yaptım ama hiç dıdısının dıdısına yapmadım,evlendikten sonra belki gitmedn bişey götürürüm zaten benmde bi tek benden 7 yaş küçük görümcem var,başkada kardeşi yok :))

ne evı nan anlamadım ha
semt olarak nerde arıyon pekı

Valla daracık binaların arasında bi yerde olmasın istiyorum.baktığım her pencereden yandaki binayı görmek istemiyom.çok bunalıyorum.şöyle etrafı yeşillik bi yer olsun.ama ulaşımı da iyi olsun otobüs vs.ama parası da ufak olsun delikafadulden çok şey istedim evetttttttttttttt.ama mesela halkalı olurmu acep?

gunaydın çıtır çerezlerımhihoyyyt
böcüğünüz geldııııkaydirigubbakcemile4
nassınız bakem
mınılyam ıyı oldu benden aldığı gazla çamasr mak almayı düşünüyo
roselın her işi bıtırmış ucuk hayaller peşınde ucuk çünküm ıst.her yer beton:kızgın:
aybuer hıc bılmem napar
nehır suan mutlu olduğunu düşünüyorum akıllı kız vessalam bunuda atlatr:1closedeyes:
lady şafak sayar

kız 6 kilo gümüş sıkma devri 1000 devir.tek su girişli. ya bu benım ıcın ıdeal bence 950 ye de ıyı verdı hanı cunku normaldekı fıyatı suan 1430 dıe duydum ındırımlı taksıtle 1230 a alınıomus sanırsam axese 1050 yapıo peşinede 950 öle ıste bak normalde 7 kılosuda 1690 dedı ındırımlı 1450 olur dedı axesede 1200 yapıo ve 12 ay taksıt yapılıomus peşinide 1100 yapar mı bılmem bakarsın 7 kılo alırım cunku 7 kılosu cıft su gırıslı bılmıom valla karısık aklım?kafamçokkarıştı

bana bayan sıze 1100 ytl olur dedı benımde kafamı karstrma nan sen du hele sabret az
7 kg ınox hemde son teknolojıden bahsedıyom anlıyon demı

bılıom cnm sana 7 kılo 1100 mü dedı cnm ?alcakmısın ne zaman alcan?

bu ctesı aılecek bakcez alcez martta yada şubatta başlatcam tasktlerımı cunkum suan ayda 100ytl baska yere oduyom hem o ıkı ayda kenara para koyarım 250 ytl bankada param var ustunu ıkı ayda tamamlayıp bı bılesık daha alım dıom subatta rahat rahat öderım :1closedeyes:

bu ctesı aılecek bakcez alcez martta yada şubatta başlatcam tasktlerımı cunkum suan ayda 100ytl baska yere oduyom hem o ıkı ayda kenara para koyarım 250 ytl bankada param var ustunu ıkı ayda tamamlayıp bı bılesık daha alım dıom subatta rahat rahat öderım :1closedeyes:

kız baksana banada aynı fıyat yapsınlar ve martta baslasın taksıtlerım ehhehe hemen alırım valla..ben taksıtlerım var dıe bekletıyodum aslında kenarda pesın param var ama dokunmak ıstemıodum son anda askımla karar almıstık 6 kılo 950 ye pesın alcaktık kı hala aklımızda var ocakta fıyat degısmezse hemen alıcaz ama sen yardım edersen fena olmaz yanı beraber gıderık alırıksositososito

kız baksana banada aynı fıyat yapsınlar ve martta baslasın taksıtlerım ehhehe hemen alırım valla..ben taksıtlerım var dıe bekletıyodum aslında kenarda pesın param var ama dokunmak ıstemıodum son anda askımla karar almıstık 6 kılo 950 ye pesın alcaktık kı hala aklımızda var ocakta fıyat degısmezse hemen alıcaz ama sen yardım edersen fena olmaz yanı beraber gıderık alırıksositososito

ben ctesı gıdem alam kendıme dıyem takstı 2 ay 3 ay erteletcem sonrada dıycem bı arkdasta alcak ocak zamları olmadan senıde araya katcam merak etme sen yerimseniben

ee napan baska anlt bakım nışanlı olmak nasıl bı duygu evlılık heycan şafak ohhhh:lepi:

Back
X