2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Aynen öyle.mecburen taksitlerle bağlandık her yana.ama bu da zor.bol para olsada şöyle hepsini bianda alıversek ne rahat olur.bi de ben kartla değil hep senetle borç yaptığım için maaş aldığım gün ordan oraya dükkan dükkan dolaşmak zorunda kalıyorum.henüz bi kredi kartım yok.param olmazsa almam olur biter mantığıyla hareket ettim hep.ama şimdi mecbur büyük eşyalar için kart çıkartmak zorundayım.hiç sevmiyorum.kredi hartı olayı beni hep korkutuyo

Kredi kartından dili yanmış biri olarak önermiyorum.Çeyiz alma aşamasında ipin ucunun kaçma ihtimali epey yüksek cnm:)))Son 2 yıldır bende kullanmıyorum

Napim başka çarem yok.senet yapmazlar beyaz eşyacılar.yapsalar ben de hiç ama hiç istemiyorum.ama o kadar eşya kredi kartı olmadan imkansız alınmaz

Çok acil durumlarda ben enişteminkini kullanıyorum bende kalmadığı içinde rahatım.Enişteye ödeme yapıyorum :)

roselın ve aybuer h geldınız canlarımŞeniz
roselın cnm bende hıc ama hıc kredı kartı kullanmıyorum :1closedeyes:
aynı semtte yıllardır oturuyoruz merak etme ev sızınse suanda oturduğunuz ozmn kefılsız bıle yapıyolr hersye bız okadr esya mobılya aldık hıc kredı kartı kullanmadık ama sen bılırsın sonra senede 35 ytl kart parası kesıyolar:kızgın:
benımde suan 20 ytl taç nevresımlere 50 ytl days ın coloursa 200 ytl arcelığe var nevresmlerm martta bıtıyo aslında 20 ytl hemen oderımde aman dedım salladım zaten kısmette olmadı bı odeyıp hemen bıtsın demek bakalım bu ayda bılesık almayı dusnuyom ınş :delphin: ama suan cok pahalı yılbaşından sonra belkı şubatta

ayy ben su taksit işine bir girdim parayı çok harcıyorum en azından çeyiz alayım diye daha bir ay olmadan işten çıktım anca 1 taksidi ödeyebildim babam devam etti :)

Selam cancanlar.ben geldim.nasılsınız bakem?benim de taksitler katlandıça katlannnıyor.70 biyere 200 biyere 25 biyere aklıma direk bunlar geliyo.tabi her ay gelen internet ve tlf faturasını da unutmamak gerek yanim :1closedeyes: bu gidişle ben sırf taksitlere çalışcam.napak çeyiz kolay düzülmüyo , emek istiyo.daha beyaz eşyalarım oturma grubum halılarım perdelerim duruyo.ve diğer ıvır zıvır gereçler... delikafadulden

ya cnm öle ıste ceyız düzmek kolay mı? senağlama
benımde 155 ytl bı yere var 165 bı yere var zaten kredı kartımada her ay 50 taksıtım hıc harcamadan gelıo cunku ceyızlık almıstım onun dısındada ıvır zıvır bıseler alıom öle böle gıdıoo yanı...
borclar cogalıoo yanı kızlar aslında bu ay ne kadar taksıt var onu hesaplayabılırız mesela ben bu ay yandımdelikafadulden
kredı kartıma gelıcek taksıtler
amway 211,01 hepsını kendıme aldım gırıs ucretı old ıcın yuklu geldı ama cıkıcam yapamam ben yaa anladım yanı ne mı aldım cok sey aldım dıs macunu,yuzey temızleyıcısı,ahsap ıcın temızleyıcı,bulasık tabletı,bulasık deterjanı elde yıkama ıcın hepsınden ıkıser ucer aldıgım ıcın bole tuttusenağlama ama hepsını evlenınce kullanıcammm tabı dıs macunu harıckaydirigubbakcemile3
avon 77.25 ve 78.14 ytl cok guzel parfumler aldım bunlarıda evlenınce kullancam hatta parfumlerın losyonları cok hos kızlarrr ıyı yapmısım demııııkaydirigubbakcemile3
23.75 kucuk ev aletlerının taksıdı(tost mak,blender setı,ketıl)
26.08 ytl buda gunluk kullanmak ıcın yatak örtusu almıstım onun taksıdı
53.70 ytl buda askıma kazak almıstım bıde corap felan bohca ıcın onların taksıdı kaydirigubbakcemile4
bunlar sadece kredı kartıma gelıcek..ayrıca evkur borcum 165 ytl ve de bırde beyaz esyamın taksıdı 155 ytldelikafadulden

roselın ve aybuer h geldınız canlarımŞeniz
roselın cnm bende hıc ama hıc kredı kartı kullanmıyorum :1closedeyes:
aynı semtte yıllardır oturuyoruz merak etme ev sızınse suanda oturduğunuz ozmn kefılsız bıle yapıyolr hersye bız okadr esya mobılya aldık hıc kredı kartı kullanmadık ama sen bılırsın sonra senede 35 ytl kart parası kesıyolar:kızgın:
benımde suan 20 ytl taç nevresımlere 50 ytl days ın coloursa 200 ytl arcelığe var nevresmlerm martta bıtıyo aslında 20 ytl hemen oderımde aman dedım salladım zaten kısmette olmadı bı odeyıp hemen bıtsın demek bakalım bu ayda bılesık almayı dusnuyom ınş :delphin: ama suan cok pahalı yılbaşından sonra belkı şubatta

kı sen arcelıge 200 mu öduyosun ıyıymıss valladelikafadulden
sen 3 bın borc var dıon nan sen 2300 e almadın mı hepsını baska nye borcun var nan:oklava:

mınılya anam bu nekadr takst benım maaştan cok ha:roflol: hepsını topladımda aboww

ay cnm avonları sattım bı kaç parfum losyon bırde tarak kaldı bana ama 100 ytl ödedım karta yanı sonra dıger aydanda 80 ytl fazla ödemem gozukuomus kadın öle dedı mıllet taksıt atlatır ben önceden öduyom soracıma ben yuzey temızleyıcı cok aldım lok dıe bı urun var heryerı temzılıyoo camlara halılara herseye yanı 15 ytl tanesınden 4 tane sattım 60 ytl onuda yatırdım daha evde 4 tane daha var yanı sonracıma sımdı amwaydan cıkıcam 65 ytl hesabıma yatıcak onuda yatırcam ne bılım sonra avans aldım evkura 165 ödedım yanı anlıyacagın sımdıde alıcagım parayı hıc dokunmadan taksıde yatırcam sanırım bı yuz ytl kalıcak onuda kendıme harclık yaparım herhal:1no2:

kı sen arcelıge 200 mu öduyosun ıyıymıss valladelikafadulden
sen 3 bın borc var dıon nan sen 2300 e almadın mı hepsını baska nye borcun var nan:oklava:

2400 ytl aldım 200 ytl tam 1 yıl cnm tabı ben 1yıldan once öderım
2400 arcelık
140 taç
150 days ın bu kadr borcum var toplam cok yawss

Çok acil durumlarda ben enişteminkini kullanıyorum bende kalmadığı içinde rahatım.Enişteye ödeme yapıyorum :)

cnm bende beyaz esyamı askımın kredı kartından cektırdım her ay numarasına bankadan yatırıom..
benımde onceden cok kredı kartım vardı Allah a sukur kapattım ama ne zor zahmetle kapattım haa ekstre 200-300 den asagı gelmıodu hepsı de sey gıyım hanı gomlegım eskımıs dusun atıyorum tabı bı bakıorum onun ödemesı gelmıs ne zoruma gıdıodu bı bılsen..Allah tan sımdı bır tane kredı kartım var lımıtıde 600 ytl ve asya card yanı kart ucretıde gelmıooo valla herkese tavsıye ederım :roflol:

2400 ytl aldım 200 ytl tam 1 yıl cnm tabı ben 1yıldan once öderım
2400 arcelık
140 taç
150 days ın bu kadr borcum var toplam cok yawss

cok yokmuş be senın taksıtlerın olsun ödersın valla hıc sıkma kendını zaten senın goca yok ortalıkta valla ben onceden alsaymısım daha ıyıymıs ama ben göya evlenmıcektımkaydirigubbakcemile3
bu arada sen bulasık ve camasır aldın dımı neden 2400 nan zaten taksıtlı fıyatı 2600 sana ıkı yuz mu ındırım yapmıs :1shok:
kı ben 1050 ytl ye aldım :utangac: 1050 camasırı desen dıgerıne hıc ındırım yapmasa bıle 1300 desen bıle 2350 yapar yanııı:1shok:

cok yokmuş be senın taksıtlerın olsun ödersın valla hıc sıkma kendını zaten senın goca yok ortalıkta valla ben onceden alsaymısım daha ıyıymıs ama ben göya evlenmıcektımkaydirigubbakcemile3
bu arada sen bulasık ve camasır aldın dımı neden 2400 nan zaten taksıtlı fıyatı 2600 sana ıkı yuz mu ındırım yapmıs :1shok:
kı ben 1050 ytl ye aldım :utangac: 1050 camasırı desen dıgerıne hıc ındırım yapmasa bıle 1300 desen bıle 2350 yapar yanııı:1shok:

camasr mak 1300 ytl deılkı cnm daha pahalı bulasıkta 1440 ytl yazıydı artı hedıyelerle okadr yane daha hedıye alcam dedıkı yılmaz by yenı urunler gelır sen esyalarını alırken verırımhihoyyyt ha bıde 150 ytl bot aldım o var
hem bu fıytlar takst deıl peşın fıyatı ha 1300 dedı

camasr mak 1300 ytl deılkı cnm daha pahalı bulasıkta 1440 ytl yazıydı artı hedıyelerle okadr yane daha hedıye alcam dedıkı yılmaz by yenı urunler gelır sen esyalarını alırken verırımhihoyyyt ha bıde 150 ytl bot aldım o var
hem bu fıytlar takst deıl peşın fıyatı ha 1300 dedı

delı etme nan benı 1300 peşin tmm ben 1050 ye almadım mı sende 7 kılo aldın ya nan he bıde bulasık mak 1440 dııl cnm 5 prog lısı 1300 hatta 100 ytl ındırım vardı 1200 dü vallaha ac sor yanı bayıleredelikafadulden

delı etme nan benı 1300 peşin tmm ben 1050 ye almadım mı sende 7 kılo aldın ya nan he bıde bulasık mak 1440 dııl cnm 5 prog lısı 1300 hatta 100 ytl ındırım vardı 1200 dü vallaha ac sor yanı bayıleredelikafadulden

bılıyon demı ben takstle aldım oyuzden bana 1300 deıl takst fıyatını dedıler sen pesın aldın ben takstle hanı ya
benım aldığımda hatta ustunde keske sana gosterseydım 1440 ytl pesın yazıyodu nan valla adamlar hesapladı 9 ay takstle almak daha pahalı oluyomus nedensem bızde enıstemın kredı kartıylan aldık 2400 ytl ha bıde 50 ytl ıkısının garantısını 7 yıl yaptrdım cnm o fark olmasın bak yanındakı hedıyelerde 200 ytl bıde da hedıye alcam onları dusn:jeyyar:

günaydınnn 2009 sonbahar gelinleriii
hepinize dileklerinizin gerçekleştiği, mutlu, sağlıklı, huzurlu bol kazançlı bir yıl diliyoruma.s.:nazar:

mınılya:jeyyar::jeyyar: sen anladın onu ınş hıııh darıldım ha sımdık saaa

gunaydınlarrr herkese çiçeğe böceğe bugun cok ama cok mutluyummmm olleyyyhihoyyyt
yenı bır yıl bızı beklıo saglık huzur mutluluk bızlerın olsun ayrıca bekarlara da aşkk getırsın tık demeden ıcerı gırsın..

darıldınmı cicim bana?ooyyy oyyy hadi gel barısalım,öpüşelim,2009 a küs girmeyelım dımı ama?

Son düzenleme:
gunaydın bende cok mutluyum ama halam geldı:delphin: nan sımdık ben 1 yıl boyunca hasta mı olcam ohoo desene zengın oldu ork.. benlen:roflol:

yenı yılımızda bunca zaman hep hayal ettığımız yaşantıları aşkları yakalamak nasıp olsun hihoyyyt
tabı herseyden önce sağlık ve mutluluk kapımızdan hıc ayrılmasın:Saruboceq:

mınılyam sana darılmam ben asla cnm benım hepınızı cok sevyomŞeniz

Back
X