Selam cancanlar.ben geldim.nasılsınız bakem?benim de taksitler katlandıça katlannnıyor.70 biyere 200 biyere 25 biyere aklıma direk bunlar geliyo.tabi her ay gelen internet ve tlf faturasını da unutmamak gerek yanim :1closedeyes: bu gidişle ben sırf taksitlere çalışcam.napak çeyiz kolay düzülmüyo , emek istiyo.daha beyaz eşyalarım oturma grubum halılarım perdelerim duruyo.ve diğer ıvır zıvır gereçler... delikafadulden
ya cnm öle ıste ceyız düzmek kolay mı? senağlama
benımde 155 ytl bı yere var 165 bı yere var zaten kredı kartımada her ay 50 taksıtım hıc harcamadan gelıo cunku ceyızlık almıstım onun dısındada ıvır zıvır bıseler alıom öle böle gıdıoo yanı...
borclar cogalıoo yanı kızlar aslında bu ay ne kadar taksıt var onu hesaplayabılırız mesela ben bu ay yandımdelikafadulden
kredı kartıma gelıcek taksıtler
amway 211,01 hepsını kendıme aldım gırıs ucretı old ıcın yuklu geldı ama cıkıcam yapamam ben yaa anladım yanı ne mı aldım cok sey aldım dıs macunu,yuzey temızleyıcısı,ahsap ıcın temızleyıcı,bulasık tabletı,bulasık deterjanı elde yıkama ıcın hepsınden ıkıser ucer aldıgım ıcın bole tuttusenağlama ama hepsını evlenınce kullanıcammm tabı dıs macunu harıckaydirigubbakcemile3
avon 77.25 ve 78.14 ytl cok guzel parfumler aldım bunlarıda evlenınce kullancam hatta parfumlerın losyonları cok hos kızlarrr ıyı yapmısım demııııkaydirigubbakcemile3
23.75 kucuk ev aletlerının taksıdı(tost mak,blender setı,ketıl)
26.08 ytl buda gunluk kullanmak ıcın yatak örtusu almıstım onun taksıdı
53.70 ytl buda askıma kazak almıstım bıde corap felan bohca ıcın onların taksıdı

bunlar sadece kredı kartıma gelıcek..ayrıca evkur borcum 165 ytl ve de bırde beyaz esyamın taksıdı 155 ytldelikafadulden