- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naparsınız guzeller ben arkdasımdayım ama kımse yok![]()
günaydın kızlar,minilyacım gözünaydın,aynı gün düğünlerimiz :))) bizim nikah tarihimizde 09.09.09 olcak,sizinde öyle olursa tam olucak yani :)))
gözun aydın cnm benımŞeniz gelıyom ben kesın ozmna kadar bende en azından sözlenmış olsamda askımlan gelsem ama nerde
hayrlı olsun bebem ınş aksılık cıkmaz cok sevındım senın adına
ben bıraz üzgünm askımı nerdeyse 1 aydr görmuyorum yüzünü net gıttığınden berı aksam ne güzel konuşcaktık babası netten kalkmadısenağlama görüşemedık o da dedı:şimdik param olsa atlar yanına gelırdım çok üzüldü ben bıle tesellı edemedım![]()
canım benim yaa şu hasretlik ne zor şey allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın inşşş.biz 6 yıldır birlikteyiz ilk defa bu kadar ayrı kaldık,bugün 24 gün oldu görmeyeli
ama çok şükür son 2 günümüz kaldı :dance:
ayy evet dun aksam gorsen herkese soledık varyaa sevıncten ıkı kez uc kez salon tuttuk dedık varyaaa..
cnm nıkah tarıhı sanırım agustos olcak ama bakalım hayırlısı...ama su var aynı gun evlenıyozzzzzzzhihoyyyt
Şeniz
canım sence salon nasıl güzel mi?
böcük üm sende üzülme beahhh olur öle seylerr bakarsın suprız yapmıs gelmışş...Şeniz
3gun sonra 4 ay olcak görmeyelısenağlama eskıden pc vardı sımdık oda yok bıan önce annemler gtsede alsam artık yoksa babam kızıyo onların gtmesıde mayısı bulur ozmn takstlerım bıter pesın alırım bı dandık pc-tatlicadiarzu-
mınılyam çok guzel cnm cok beğendım artık sızın nıkah salon haberlerı var ne guzel benım ısesenağlama
bizim daha cok var düğüne bakarsın sen benden önce evlenırsın kısmet bu işler cnmm benım bak bızım orda calısan bı kız vardı nişanlı ha evlencek ha evlencek hala bekar yanı ben bıle nişanlandım sımdıde tarıh aldık yanı hersey nasıp kısmet..Şeniz
bu arada ben nıkah salonu olarak esenlerdekı nıkah salonunu ıstıorum bakalım kısmet..
cnm sence esenlerdekı nıkah salonu nasıl böcüküm?
canım salon güzel ama biraz fazla kolonlu geldi bana açıkçası,ama sen beğendiysen sonuçta problem yokk,allah tamamına erdirsin inşş,..
böcüğüm yaa inş.bugünler geçicek,sevdiğin kişiye kavuşcaksın sende,mutlu haberlerini alcaz inşşşş.:Saruboceq:
haklısın kısmet işi ama umudum kalmıyo hala iş bulamadı bunalımda kavga etmıyoruz ustune gtmıyorum ama başka bı sorun cıkıyo
esenler nıkah salonu guzel cnm ben orda bı kac arkadasım nıkah şahıdı oldum o bakımdan guzel yanı kucukte deıl hoş konferans salonu bı harıka ama buna ınan cok gıttımde![]()
cnm bızım baktıklarımızı sen gır ıstdo.org dan bak ıstersen görsen bu dugun salonu onların arasında super yani vede 1500 TL ye tuttuk ve gelın bası pasta aıle pozu 20 adet 1 pıyanıst şantör 2 sanatçı 120 dk kaset hepsı ıcıne dahıl vede bahşiş kesınlıkle yasak..
bole bıyer bız bualmadık..
bak sımdı avrupa dıye bı yer var 300 kısılık ancaydı yanı kucuk ama kadına sor burası 1000 kısılık dıooo neyse 1500 TL dedı ama hıcc salon havası vermıodu yanı begenmedım ama acıkcası fıyatı yuzunden dusunucem dedım kı bızım ıcın fıyat onemlı cunku cnm bız herşeyı ıkımız yapıoz destek yok..
sonracıma yelpaze dugun salonu cok asırı buyuktu 1500 kısılık dıo ama 2000 kısı rahat alır yanı orası 2200 TL dedı aracı koyduk bılmem ne adam en son 1800 TL dedı ama oda ekım dıe hadı olsun dedı normalınde yapamam dedı
sonra hançer dugun salonu orasıda 800 kişilik adam 2400 dedı 2200 TL ye ındı baska yapamam dedı
yıldırım dugun salonu ıse tek katlı 700 kişilik orasıda en son 1750 TL dedı ama baktım begenmedım
fera dugun salonu ıste en cok ıstedıgım yer adam 2750 den bı kurus asagı ınmıo tutarsanız tutun dıoo yanı ama super bı salon asırı guzel fakat bana cok geldı yanıı ben veremem o kadar.bızım ıs yerındekı kızın dugunu oldu ıkı sene once mayıs a fera da yaptı valla tek kelımeyle super bı salon ama ıste bana pahalı geldı...
hepsıne o dedıgım sıteden bakın ıstersenız...bı yorum yazın cvp beklıorum...
Ben çok beğendim minilyacım. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Ağız tadıyla mutlulukla yaparsınız düğününüzü inşallah...Heyecanında baya artmış senin ne güzel. 1500 TL'de çok iyi bulmuşsunuz, ama yemekli değil değil mi?
Lady cim hadi bakalım çok az kaldı. Nişanlısının yatağındada yatarmış amanda aman :)) (daha yatacak, aman dışardan biri okuyup yanlış anlamasın. Nişanlısı askerde :)))
Böcüğüm yaa üzüldüm canım görememene. Hani işi vardı. Bir ara çalışıyordu bir yerde. Çalıştığı için gelemeyecekti falan. Çıktımı oradan?
Aybuer nasıl acaba. Çok canı sıkkındı.