2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ay Allah iyiliğini versin böcük. Bana mı görmemek inan çok kötü diyorsun?
Biz 8 ay birbirimizi hiç ama hiç görmedik vede konuşamadık. Sonrada 2 ay internetten gördük. Yani toplam 10 ay hiç yüzyüze görüşemedik. Amacım kendimi anlatmak değil tabi ama olur böyle şeyler.
Üzme kendini, sıkma canını. Görüşürsünüz inşallah. Şimdiki durumu hesaba katmadan geçmişten bahsediyorum tabi. Sonra görüştüğümüzdede hiç ama hiç birşeyin değişmediğini gördük. Yani sanki en son 1 gün önce görüşmüşüz gibiydi 10 ay sonra. Sakın üzülme olur böyle şeyler. İnşallah bi yolunu bulur gelir canım. Olmadı sen gidersin. Ne dersin ?? :))

Ben çok beğendim minilyacım. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Ağız tadıyla mutlulukla yaparsınız düğününüzü inşallah...Heyecanında baya artmış senin ne güzel. 1500 TL'de çok iyi bulmuşsunuz, ama yemekli değil değil mi?

Lady cim hadi bakalım çok az kaldı. Nişanlısının yatağındada yatarmış amanda aman :)) (daha yatacak, aman dışardan biri okuyup yanlış anlamasın. Nişanlısı askerde :)))

Böcüğüm yaa üzüldüm canım görememene. Hani işi vardı. Bir ara çalışıyordu bir yerde. Çalıştığı için gelemeyecekti falan. Çıktımı oradan?

Aybuer nasıl acaba. Çok canı sıkkındı.

:))) ayy canım yaa evet yanlış anlaşılma olmasın :)) evet aybuer nasıl oldu acaba yaa,ben dün okudum yazdıklarını ama ne yazcağımı bilemedim açıkçası...

ahh ahh ne guzel dıyon ama benım onun yanına gıtmem temmuz ayını bulur yıllık ızınden dolayı
sonracıma gıttım dıyelım ben niğdede olcam o kayserıde arada 2 saatlık yol var hadı neyse onuda gec babama ne dıycem sonucta kasabada olcam ve kasabaya arabalar bellı saate gelıyo askım gelır benı alır hıc bıseyı takmıyom sorun deıl ama temmuza aylar var:delphin:

bu arada orıflamedan parfum kullanan var mı kataloga bakıyomda bı turlu beğenemedım
ruj falan var uygun belkı ondan alırm cunku paramı harcamamam lazım

ben orıflamedan ruj almıştım,güzel rujları ben beğenmiştim,benm aldığım zamanda indirimdeydi,3 tane almıştım,tavsiye ederim

Merhaba fıstıklar.Minilyam düğün salonunu tutmuşsun hayırlı uğurlu olsun inşallah.Belki bende gelebilirim o zaman :)

lady saol cnm
roselın h geldın cnm aksam bısey dedın ama ınan anlamadım tekrar alım

Hee bende merak ederim bende tekrar alayım neymiş o:roflol:
Böcük pahalı ruj alma kendine idare et lütfen-tatlicadiarzu-. Bu ay borçlarını kapatki bir kaç ay sonra rahat edesindelikafadulden

Böcük akşam demiştimki seni görünce : seni gördüğüme çok sevindim.sora bekledim cvp yazmadın.benim de çıkmam gerekmişti :) öyle işte.
Para harcama bakim bu ay.ne parfümüymüş ne rujuymuş

Böcük akşam demiştimki seni görünce : seni gördüğüme çok sevindim.sora bekledim cvp yazmadın.benim de çıkmam gerekmişti :) öyle işte.
Para harcama bakim bu ay.ne parfümüymüş ne rujuymuş

Amaaan bu muymuş:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:
Aynn aynen para harcamak yok..O şeref bana aitkaydirigubbakcemile3

Dün akşam yemekteyiz programındaki kadın on numaraydı.o kadar aksiliğe rağmen herşeyi yaptı eli çok çabuktu,çok neşeli cıvıl cıvıldı.özellikle masasına ve salondaki halısına da bayıldım.hele de tencerelerine.onlar nerde satılır acaba?çok çok çok beğendim de

roselın tencerelerı hısar cnm ben onların mavısını alcaktım ama tek satılmıyormuş set halınde(yemek tak.kahvaltı tak.catal bıcak ve tencereşeklınde

Hisar mı?çok şaşırdım.hani wok tavalar var ya onlara benziyordu.siyahtılar.kapakları da metal rengiydi.ve yuvarlak gibiydiler tombul.aynı tencerelerden bahsediyoruz dimi?

evt cnm mantar kızarttı demı o tencere ıle bılıyom
hisar emınım cnm cunkum alcaktım hatta bak sıtesıne bulursun ama dedımya tek satılmıyo 3lü settı o ddm gıbı karacanın kampanyası gıbı kampanya yapmışlardı nan dur şüphe düştu ıcıme bı bakım

rsm.asp

buldum buldum 360 ytl yazıyy

Tamam anladım.çok hoşuma gitti.hem kullanışlı hem sevimli geldi.he mantar yaptı içinde.kadına da nazar değdi.peçete yandı bardak kırıldı falan falan.ama çok beğendim sofra düzenini.maşallah.hem hızlı hem maharetli

Ay çok güzel böcüğüm çok güzel.çok beğendim.ha bi de krep tavasına bayıldım.krep içinmiş.incecik kenarlı ve geniş bi tava

merhabalar kızlar nasılsınız ?

minilya hayırlı olsun güzel düğün salonu ben de beğendim.üstelik de çok ucuz bizim burda öyle bi yer 2000 den az değildir.istanbul olmasına ragmen fiyatlar uygun geldi bana üstelik hemen hemen her sey dahil.

lady senin de az kalmıs nasıl heyecanlısındır şimdi.

böcükcüm zülm bir gn kavusursunuz iş de buur inş. bakarsın sözlnmişsin.

siz nasılsınız nehircim roselincim?

Son düzenleme:
anladım cnm onuda bılıyom harıkaydı
nan sende ben gıbı yemekten cok kullanılan malzemeye bakıyon ha bende bakım dıom ne varsa alım yazıyom gecen gun mesela sebze kurutucu aldım

bu arada nehır cnm sana yazmayı unuttum

Back
X