2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

allah iyiliğini versin :) kız çok güzel ya niye öyle diyorsun bakma çok küçük gibi duruyor ama değil işte hemde ördek böyle çok sevimli,çok da şık duruyor,masanın bir tarafına bir tanesini,diğer tarafınada 2.sini koycam

sen benı merakta bırakma resmı ekle öle yorum yapım anacım sakın kolunu neyım çarpma haa 140 ytl gıder valla :roflol:
nan amma sey almışın anacım benden zengınsın ben fakırım kucukemrahım para bıttı ama tam 3gundr 1 ytl bıle harcamadım ne cımrı oldum demı:delphin:

böcük çok pahalıymıs ya 900 e yatak örtüsü.

ben d ehome sweet ten bi nevresim beğendim o da gol yarı saten 234 tl ydi. çok pahalı ama annem alırız marttan sonra dedi ama vazgeçtim gibi bilmiyorum bakalım.

roseln hoşgeldin cnm.

bernardo evet pahalı ama güzel şeyler var bende ordan cam caydanlık var ondan alıcam servis kapları alacagım bir de.beyaz sadece orda gördüm.

la zatı almadımkı ama netten bı ındrsen sana zahmet
Brillanthome:..Ev Tekstili:.. burdan katalog de 2ve 3.sayfadakı beım nevresımm yatak örtusude o ama almaıdm cok pahalı tabıkı zatı en son alcam:1closedeyes:

Bende istiyom o ördekli sürahiden banane banane.Şimdi Bernardo nun bir türlü açılmak bilmeyen site sayfasında gördüm çok ciciiiiiiiiiiiii.Alan arkadaşlar güle güle kullansın

Aybuercim Bözüğüm hoşbuldum.kız ben sürahi falan almadım böcük.Lady çok merak ettim aldıklarını

Bende istiyom o ördekli sürahiden banane banane.Şimdi Bernardo nun bir türlü açılmak bilmeyen site sayfasında gördüm çok ciciiiiiiiiiiiii.Alan arkadaşlar güle güle kullansın

sağol canm,evet ya açılmıyor sayfası, bende sinir oldum,dün akşam annem aldıklarımın hepsini bugn yerleştirmştir,ama eğer yerleştirmedyse fotoğraflarını çekicem..

böcük hiç sorma benm nişanlım da çok sakardır inşş.kırmaz :)) kırarsa gider alır banane,yada hiç dokunturtmam :)) ya zaten misafir gelince koyucam,ben koyarım sularını,kimseye elletirmem :))

nan adamı sınır etmen benım nevresımıme kımse bakmadı mı baksın cabuk kızıyom haa lınkte verdım da nolsun 2,ve 3, syfadakı benım nevresım krem rengı yatak örtusu ıle 900ytl ıdı ama sadece nevresımını aldım yakından gorerek sımlı

lady hayrlı olsun ne dıyem

Yok böcük anacım ben açtım ama nevresim falan göremedim.kataloğu bilg açmıyor.ilkini açtı ama ordakiler sadece yatak örtüsüydü

ya zaten öyle çok pahalı orda herşey ama çok da kaliteli çok şık yani, 2 tane ördek şeklinde sürahi aldım dedim ya tanesi 69 mlyon çok pahalı ama çok da güzel ne yapıyım :(

valla cnm öle herşeyı begenıp alsam ooff borctan kurtulamam bıde gelır bellı oldugu ıcın senın kesene uyuyorsa al tabı cnm her seyın ıyısını alabılıosan sanslısın..
:1hug:

cnm yatak örtusu katalog de ordakı
saten yatak örtusu ıle gosterıyo 3,saydakı nevresım yatak örtusunun altındakı yanı krem yastıklaına dıkkat et anlarsın

valla cnm öle herşeyı begenıp alsam ooff borctan kurtulamam bıde gelır bellı oldugu ıcın senın kesene uyuyorsa al tabı cnm her seyın ıyısını alabılıosan sanslısın..
:1hug:

ya öyle canım pek bişeyim kalmadı zaten gerçi böyle diyorum sonra bakıyorum yine yok yani dha çok alıncak şey var ama en azından küçük şeyler kaldı,off daha bizim evler duruyor minilyacım esas onlar var,babam dekorasyoncu getirdi 12 mlyar tuttu bakalım :bbo:

ya öyle canım pek bişeyim kalmadı zaten gerçi böyle diyorum sonra bakıyorum yine yok yani dha çok alıncak şey var ama en azından küçük şeyler kaldı,off daha bizim evler duruyor minilyacım esas onlar var,babam dekorasyoncu getirdi 12 mlyar tuttu bakalım :bbo:

ooff offf bızım eksıkler bı turlu tamamlanmıor para olsa hemen evlencez ama yok napalımmm bız mutlu olalım yeter dıoruz saglıklıyız cok sukur calısır öderızzzsositososito

kııı anlamadım sırf dekorasyoncuya mı 12 mılyar ödıceksınızzzz:1shok:

ooff offf bızım eksıkler bı turlu tamamlanmıor para olsa hemen evlencez ama yok napalımmm bız mutlu olalım yeter dıoruz saglıklıyız cok sukur calısır öderızzzsositososito

kııı anlamadım sırf dekorasyoncuya mı 12 mılyar ödıceksınızzzz:1shok:

yani canım tek bi kişiye vercez evi o işte parke,saten boya,kartonpiyer,mutfak dolapları,banyo dolabı,portmanto,kalebodurlar,fayanslar,kapılar..işte bunlar saymayı unuttuğum başka şeylerde olabilir ama hepsi bu fiyatın içinde..

ohh sunlara bak hele ben yokmuşum gıbı sız konuşun :delphin: nan yenı ev alınır 12 bın bee

12 bin normal bence gider o kadar tabi hepsini br anda yaptırınca çok gidiyor.

bizde evlenmeden tadilat baslayacak bakalım nasıl olur ne gider.mutfak dolapları kapılr fayanslar değişecek.yerlere halıfleks dösetiriz dio askım .

yani canım tek bi kişiye vercez evi o işte parke,saten boya,kartonpiyer,mutfak dolapları,banyo dolabı,portmanto,kalebodurlar,fayanslar,kapılar..işte bunlar saymayı unuttuğum başka şeylerde olabilir ama hepsi bu fiyatın içinde..

hheeee şimdi anladım cnm çok iiimiş benceee hepsi fiyata dahilse çok iii cunku düşün bide işçi parası felan var bence cok ii anlaşmıssınız benım arkım hepsi içinde 17 bın lıraya yaptırmıstı öle söluyodu bızee ama tabı onların kombisi ve dogalgaz peteklerıde ıcındeydı..

12 bin normal bence gider o kadar tabi hepsini br anda yaptırınca çok gidiyor.

bizde evlenmeden tadilat baslayacak bakalım nasıl olur ne gider.mutfak dolapları kapılr fayanslar değişecek.yerlere halıfleks dösetiriz dio askım .

ayyy cnm yaa halıfleks bız yaptırdık ne oldu hepsını söktük geriii aman yaa daha cok pislik oluoo valla cunku yıkayamıyosun her zaman yanı saglıksız en ıyısı parkee valla...kaydirigubbakcemile4

evet yönden haklısın minilyacıgım nişanlımın mesleği bu oldugu için parke sevmiyor.bakalım ne yapaız..

Bence de halıflex yanlış tercih olur.böcüğüm tamam dediğini anladım yatak örtüsü kataloğunda 3.sayfada.tamam

Back
X