Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böcük çok pahalıymıs ya 900 e yatak örtüsü.
ben d ehome sweet ten bi nevresim beğendim o da gol yarı saten 234 tl ydi. çok pahalı ama annem alırız marttan sonra dedi ama vazgeçtim gibi bilmiyorum bakalım.
roseln hoşgeldin cnm.
bernardo evet pahalı ama güzel şeyler var bende ordan cam caydanlık var ondan alıcam servis kapları alacagım bir de.beyaz sadece orda gördüm.
Bende istiyom o ördekli sürahiden banane banane.Şimdi Bernardo nun bir türlü açılmak bilmeyen site sayfasında gördüm çok ciciiiiiiiiiiiii.Alan arkadaşlar güle güle kullansın
Aybuercim Bözüğüm hoşbuldum.kız ben sürahi falan almadım böcük.Lady çok merak ettim aldıklarını
ya zaten öyle çok pahalı orda herşey ama çok da kaliteli çok şık yani, 2 tane ördek şeklinde sürahi aldım dedim ya tanesi 69 mlyon çok pahalı ama çok da güzel ne yapıyım![]()
valla cnm öle herşeyı begenıp alsam ooff borctan kurtulamam bıde gelır bellı oldugu ıcın senın kesene uyuyorsa al tabı cnm her seyın ıyısını alabılıosan sanslısın..
:1hug:
ya öyle canım pek bişeyim kalmadı zaten gerçi böyle diyorum sonra bakıyorum yine yok yani dha çok alıncak şey var ama en azından küçük şeyler kaldı,off daha bizim evler duruyor minilyacım esas onlar var,babam dekorasyoncu getirdi 12 mlyar tuttu bakalım :bbo:
ooff offf bızım eksıkler bı turlu tamamlanmıor para olsa hemen evlencez ama yok napalımmm bız mutlu olalım yeter dıoruz saglıklıyız cok sukur calısır öderızzzsositososito
kııı anlamadım sırf dekorasyoncuya mı 12 mılyar ödıceksınızzzz:1shok:
yani canım tek bi kişiye vercez evi o işte parke,saten boya,kartonpiyer,mutfak dolapları,banyo dolabı,portmanto,kalebodurlar,fayanslar,kapılar..işte bunlar saymayı unuttuğum başka şeylerde olabilir ama hepsi bu fiyatın içinde..
12 bin normal bence gider o kadar tabi hepsini br anda yaptırınca çok gidiyor.
bizde evlenmeden tadilat baslayacak bakalım nasıl olur ne gider.mutfak dolapları kapılr fayanslar değişecek.yerlere halıfleks dösetiriz dio askım .