2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bencede halıfleks bana sağlıksız geliyor,bir süpür bi de sil parke en rahatı bide zaten bende allerjik astım var,bide nişanlım makarna halı istiyor,onlarıda temizlemesi zor değil mi,güzel görünüyor ama hep içine gömülüyrdur kir,söylüyorum anlamıyor,neyse vazgeçircem artık bi şekilde...

günaydın kızlar,böcüğüm baktım yatak örtüsü 2.sayfadaki krem rengi yatak örtüsü dimi çok güzell,900 milyon mu onun fiyatı

günaydınlar kızlar
dün akşam varmısın yokmusun mülakatlarına gıttım saat 20:00 de metin oktay spor tesıslerındeydık cekımlerıde orda yapılıomus bızden once gelenlerı studyoya ızleyıcı olarak almıslar sanırsam YEŞİM cıkmıs ve 37 bın lıra almıs..
yeşimi gördum elınde masasında yazılı olan yeşim yazısını sökmüş elınde tutuyordu..özlemcimide gördüm cok seker cok tatlı yanındada cocugu vardı ama yanına gıdıp konusmadım..
9:30 da mülakata gırdık sadece kendını tanıtıyorsun sonra cıkıosun bu kadar eve geldıgımde yorgundum ve şöyle karar aldım sanırsam ıkıncıye cagırdıklarında da gıdemıcem ki cagırmıcaklar emınım cunku adayları gördum hepsının göruntusu superdı ve rahattılar artı konusgan ınsanlar ben bıraz cekıngen kaldım sanırsam..:(
bıde şöyle bıseykı oraya katılanların işi olmaması lazım sey dıolar ısten ızın alıolar dıolar ama bı gun alırsın ıkı gun alırsın sureklı alamazsın benım işimde...

Son düzenleme:
lady 150 ytl aldım cnm yatak örtusu ıle 900 ama yatak örtusunu en son alcam ııcn almadım :1closedeyes:
mınılyam hayrlısı olsun ınş gıderrsın cnm senın neyın varmışkı cok guzelsn cana yakınsın
ben sana bunu özelde anlatmak ıstıyorum

...................................

Son düzenleme:
bugun kımse yok nehırı hıc gormedım dun aybuer faaln nırdeler acep

Son düzenleme:
dun tam okuyamadım ama halıfıleks cok kötu ya bız kullandık ama cok zor oluyo yıkaması sılmesı supurmesı en guzelı parke derım cok rahat suan parke kullanıyoruz valla super

tünaydın kızlar.

bugüntemizlik yaptıım yoruldum dinleniyorum siz naptınız?_napıosunuz ?

evet kızlar halıflex için doğru söylüyosunuz ben bunu bidaha konusayım...

herkes silmiş yazdıklarını bugün?

tünaydın kızlar.

bugüntemizlik yaptıım yoruldum dinleniyorum siz naptınız?_napıosunuz ?

evet kızlar halıflex için doğru söylüyosunuz ben bunu bidaha konusayım...

herkes silmiş yazdıklarını bugün?

ıyım cnm sen nasılsın
bende aylardır öle cok temıslık yapmıyorum yengem yapıyo ben tek kendı odamı yapıyorum çok pıs bı huyum var çunku kendı odamı ılla kendım temıslıycem:delphin:
ben kıtap okuyorum 600sayfa ama hala 280.sayfadayım:kahve:
uykum geldımirmirmirmir az dınlendım sımdık gerı donuyom okumaya:kahve:kaydirigubbakcemile4

Back
X