2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ya kızlar konuşmayı özledim sizinle. Okuyorum yazdıklarınızı hemen cevap yazmak istiyorum şu an ama tabi mesajların gündüz yazıldığını unutarak.
Zaten depresyondayım..
Aybuer canım yatak örtğsğ çok ağır vede çok şıkmış canım.
Tava mı ?? Çok güzelmiş tavalar bende alsamya. Aman boşveeerrr..
Roselincim ne oldu canım yaaa. Okuyorum okuyorum ne olduğunu hiç yazmamışsın. Seninde mi okuyanların var böcük gibi :)) (böcük sana laf kondurdum gördün mü :))
Ne olur anlat canım ya özel mesaj falan gönder. Ben nişanlılık çok güzel olur diye biliyorum. Herkes öyle der. Ne oldu size? Sen gönder canım mesaj ben gece okurum gene. Gerçekten çok üzüldüm ve çok merak ettim. İnşallah geçici bir sorundur canım inşallah...
Bu arada böcük yazdığın mesajdan bişey anladıysam arap olayım. O neydi ayol öyle o okudu o okumadı. Sende bi mesaj göndersen diyorum. Giremiyorum diye aklımda değilsiniz sanmayın? Merak ediyorum sizi ve çok iyi ve çok mutlu olmanızı istiyorum. Umuda ihtiyacım var. Siz mutlu olun...

gunaydın kızlar
bugun tatıl yapmak için neler vermezdımkımirmirmirmir gebrıyom cok yorgunum ya
bugun beşıktaşa gtcem arkdaslar ıle maç ıle ılgılı ısler var yardım kampanyaları faaln var afişler falan falan
nehırım hıc bı sorun yok cnm emınım
hadı nan uyanın bee ben geberıyom dokuluyom öluyom-tatlicadiarzu-

he roselın balım valla bısey anlamadım nolur bıda de valla anlamadım

günaydınlar kızlar hemencık öğlen olsun ıstıorum cunku cok daraldım tatıle ıhtıyacım var cnm cok sıkılıooooooooooooooooooooooo

günaydınlar kızlar hemencık öğlen olsun ıstıorum cunku cok daraldım tatıle ıhtıyacım var cnm cok sıkılıooooooooooooooooooooooo

ben hele gebrıyom cok halsıızm yorgunum kıtap bıtsın dıe 4te yattım ama hala bıtmedı ben gebercem bıde işlerım var
yarında ıssız adama gtmek ıstıyorum bakalım ark gelırse gıderız kaydirigubbakcemile2

Günaydın.gerçi günaydın saatim çoktan geçti ama neysem.Nehir üzülme bitanem hiç olmazsa akşamları internete girebiliyosun.ben dün gece giremedim çünkü bi ziyaret vardı oraya agitmek durumndaydım.
Benim yatak örtüsü de krem renk.taçtan almıştım aynı aybuer gibi örnek serdikleri modeli gördüm beğendim almıştım.ama fiyatını da hatırlamıyorum adınıda.annem kimblir nereye kaldırdı.eğer kolay bi yerdeyse resmini çeker koyarım

ben hele gebrıyom cok halsıızm yorgunum kıtap bıtsın dıe 4te yattım ama hala bıtmedı ben gebercem bıde işlerım var
yarında ıssız adama gtmek ıstıyorum bakalım ark gelırse gıderız kaydirigubbakcemile2

Alemsin sen kız.4 e kadar uykusuz kalınırmı kitap bitcek diye.şimdi gözlerin kocamandır eminim :) daha bide sosyal aktivite peşinde koşacan.yazarken yoruluyom kız

Alemsin sen kız.4 e kadar uykusuz kalınırmı kitap bitcek diye.şimdi gözlerin kocamandır eminim :) daha bide sosyal aktivite peşinde koşacan.yazarken yoruluyom kız

anacım napım hep bı sonrakı sayfada ne var dıe merak edıyorum kaydirigubbakcemile3 zaten uyya kalmışım kıtap okuyucumunda (yanı ışık bı ceşit kıtaba takıyon cok guzel kım ıcat ettıyse neysem bu kadr reklam yeter) pili bıtmışsenağlama
ayy zaten gözlerım ılhan mansız gozlerıne benzıyo şiş halı ıle önumu goremıyom benı saf bı kız arkdasım vardı lısede bana derdı sureklı bana bak goslerınde ılhan mansızı göruyomkaydirigubbakcemile3 maynak yok deıl ya
ayy arkadaslarımı gorunce açılır ben uyy bjk askı denır buna:asigim:

herhal ruyamda taş taşıdım
ayy dun bıme gıttım tava yokmuş amme ark aradım bugun getrcek baa oleyy

kısmet baska yerden alırsın sende daha kalıtelı alırsın cnm belkı bende anneme verır kendıme baska alırım ucuz ya korkuom kalıtesı nasıl dıe

olur mu gız kalıtede onemlı bence kanımca herhal:roflol:
uyy dantellerımın resmını bulana kadr öldum nan uyyy

Tabi kalite de önemli canm ben fiyatlara bakarak öyle söyledim.neysem...nasıl buldun dantel resimlerini o kadar sayfa arasından beeee

ayy sorma baya aradım sonra benım pc 11 ayın sonunda sonra yoktu o bakımdan hesap yaptım ama cok uğrastım
ayy bıde onların sarılması var:delphin: 2bın ytlde ora ıster

kızlar günaydın :) kız ya benimde daha sarılcak dantellerim o kadar tutar mı yaa,kızlar şimdi msn in başında bekliyorum aşkım bugün çarşı izni var giricek sabah aradı,bekliyorum şimdide :)))

lady h geldın cnm benımkıler tutar gıbı ceyıs resımlerı bölumune bak guncelledım dantellerın resmını mınıetek ıstedıde

uyy ıyı ıyı hıncık gelır askın

Back
X