2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın uğur böcüğü ben süperim ya sen nasılsın ?

az evvel hesapladım kısmetse nikahımıza 222 gün kalmış :dance: şimdi çizelge yapıcam sizin gibi :içelim:

@The_lady_legend : teşekkür ederim hoşbuldum ve sanırım bende o sıkıntılı dönemi geride bıraktım kaydirigubbakcemile5

günaydın uğur böcüğü ben süperim ya sen nasılsın ?

az evvel hesapladım kısmetse nikahımıza 222 gün kalmış :dance: şimdi çizelge yapıcam sizin gibi :içelim:

@The_lady_legend : teşekkür ederim hoşbuldum ve sanırım bende o sıkıntılı dönemi geride bıraktım kaydirigubbakcemile5

bende ıyyım cnm
mıdem bıraz tuhaf ama duzelır
yenı kıtabıma baslıyorum TOLSTOY DİRİLİŞ cok heycanlı bısey yaadelikafadulden
senın ıcınde hayrlısı olsun cnm

Günaydın canlarım.sizi neşeli göemek çok güzel.ranunu hoşgeldin kız sende.aynı tarihte doğmuş olmak güzel :) böylece o senin sen onun doğumgününü hiç unutmazsınız.böcüğüm kitap kurdum nassın bebiş,yeni kitabımıza başlamışız.inşallah yakın zamanda Pc alırsın

ranunu profılınden ayarlarını yap bacım özel msjında kapalı normal profılınde sımdık bak dun burcu bısey demıs sonra gıdıyom demışsın laa kız dıo kustumu yoksa ahh ahh dıyenlerın mekanını beklıyo

Günaydın canlarım.sizi neşeli göemek çok güzel.ranunu hoşgeldin kız sende.aynı tarihte doğmuş olmak güzel :) böylece o senin sen onun doğumgününü hiç unutmazsınız.böcüğüm kitap kurdum nassın bebiş,yeni kitabımıza başlamışız.inşallah yakın zamanda Pc alırsın

saol balım
pc işi zor gıbı yaa
bugun işlerımız kötunun ıyısı ayakta kalmakta dırenıyoruz o yuzden yemeden ıcmeden borclarımı oduycem bızım her donem böle oluyo nısan ayına kadar gıder işlerımız cok şükür var amme malzemeden eksık olunca ıslr yurumuyo bakalım ılerleyen saatlerde duzelır :delphin:

ranunu profılınden ayarlarını yap bacım özel msjında kapalı normal profılınde sımdık bak dun burcu bısey demıs sonra gıdıyom demışsın laa kız dıo kustumu yoksa ahh ahh dıyenlerın mekanını beklıyo

ya nasıl açıcam ben bu özel mesajı bilemedim ardımcı olur musunuz ?

günaydın kızlaarrrrrr ya bılıomusunuz aksam neler gördugümü?
ay sımdı askım eve gelıomus sımdı benı öpuyomuss:utangac:
dıomusum ayıp napıosun sımdı annem gelır cart curt dıomus ıyımısın bız evlıyız dıomus ben şok:1shok:
sonra ufak bır bebek gelıo ama kesın bır yasında ve kızzzz dıom ne seker dııl mı?evet dıo askım nede olsa bızım kızımız:bbo:
ayyy varya dıom olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkafamçokkarıştı
ya varya dıom ne zaman evlendım ne zaman cocugum oldu bana sen delırdınmı doktora gosterımmı senı dıoo:1no2:
neyse sabah uyandım cok sukur evlenmeme 253 gun var dıorum..

eeee kızlar aksam yemekteyızı ızledınızmı ohh olsun o sadumana ne karı yaa hasanı elestırdı durdu al sımdı basına geldı hehehe hasanın yorumuna bıttım dıo ya baba benı evlendırsene hehehehehsırnaşık şey

bu arada aramıza yenı bırı katılmısss hosgeldın ranunu..
cnm sız dugunu hangı tarıhte ıstıosunuz ?
bu arada lady cım sanırsam bızım nıkah agustosta olucakkkhihoyyyt

Son düzenleme:
hayırlısı olsun böcüğüm sıkma canını.bende bugün iyiyim,ya var ya şimdi kendi takvimim ilk yıldönümüz,sitede başka bir arkadaş var,onun takvimine bakıyorm askerden aynı zamanda gelcek nişanlılarımız :)) sonra minilya yla düğün tarhimiz aynı 10 ekim,sonra onun takvmine bakıyorum,nikahımız bizimde 09.09.2009 olcak şimdide ranunu takvimine bakıyorum,bir gün sonrada benmki olcak çünkü :)))

bu arada aramıza yenı bırı katılmısss hosgeldın ranunu..
cnm sız dugunu hangı tarıhte ıstıosunuz ?
bu arada lady cım sanırsam bızım nıkah agustosta olucakkkhihoyyyt[/B][/QUOTE]

ayy cnım ya hadi hayırlısı,özel bir gün olmaya dikkat et yinede, benmde nişanlımında uğurlu sayısı 9,o yzden 09.09.09 da hala kararlıyız :sm_cool:

nikahı ikimizinde doğum günü olan 8 eylül 2009 da yapıcaz kısmetse ama düğün için henüz gün konmadı oda ramazan bayramı snrasında olucak :dance: nikaha 222 gün kalmış delikafadulden

cnm ya agustos basında hemen olsun ıstıyorum ben..en azından nıkah yapılsın yaaa...
askım sımdıden heycanlanıyor mart gelsın gun alıcak yanı o kadar..
ve net tarıh bellı deıll aman ne zaman olursa olsun benım ıcın dugun tarıhı önemlıı oda belli zaten nıkah yapıldıktan sonrada aynı evde oturmıcaz sonucta dugunden sonra hep askımın yanında olcam o yuzden benım ıcın vuslattt 8 ay 11 gun yanı 253 gun kaldııııdelikafadulden

ya nasıl açıcam ben bu özel mesajı bilemedim ardımcı olur musunuz ?

kendı nıckıne tıkla ordan sol taraftakı asamalardan profıl duzenle msj falan yazar onları aktıf yaparsın cnma.s

mınılya bende cok tuhaf bı ruya gordum kafamçokkarıştı

bizede herkes nikahı yapın 8 eylülde ama düğünü bahara doğru yapalım dio ama biz hemen olsun istiyoruz bekleme taraftarı değiliz yani :emir_bebek:

ranunu hayrlısı balım az kalmış sabır
mınılya lady sız şafak sayın durun mıllet malı goturuyo:roflol:

yani canım evet benm içinde 10 ekim esas tarih sonuçta dediğn aynı evi paylaşmadıktan sonra pek de bir önemi yok,biz mayıs ta alcaz tarihi,hemen askerden geldiği hafta ayy buluruz inşş.ya o güne,gerçi tamda ramazan a geliyor ama yinede belli olmaz,
bende dün akşam rüya gördüm kaynpederim den güya sandalye nin üstüne koycak bişey istiyorum o da bana hasır altlık veriyor,bende diyorum ki yok ben bunu beğenmedim sonra oturuyor ağlıyor ama o kadar gerçekçiydi ki,k.validemede diyor ki bak ben sana demedim mi beğenmycek senin yüzünden diyor,şimdi aşkım aradı onada anlattım :)) hayır olsun inşş:))

Son düzenleme:
laa ranunu ıcın dıyorum espırı amaclı aman ıcıne ettınız haa:roflol:
bugun herkes uyku ve ruya modunda galıba
roselın balım hayrlısı olsun ama öle deme yaa nolurr

bende ruyamda aydın dıe bırını gordum hemde hayatımda ılk defa bı erkeğe bu kadr yakın oldum yüzünü bıle hatrlıyuoum cok şaştım aydın demekkı benınm herıfın adı dıom sabahtan berıde:roflol:

Back
X