2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Böcükkkk annemlen küçük tava almıştık.markasını sordum Cem dedi annem.haberin olsun.bana bak bakırköy bakırköy deyip durma bizim bakırköyümüz yok diye :dilcikar: bak sona istanbula gelirsem peşini bırakmam acısını çıkartırım he.sen miydin bensiz gezen :roflol:

böcük benim nişanlımdan benden 5 yaş büyük ben 14 yaşındaydım o 19 yaşında:asigim:
şimdi 10 yıl oldu sonunda evlenicezz:lepi:

Böcükkkk annemlen küçük tava almıştık.markasını sordum Cem dedi annem.haberin olsun.bana bak bakırköy bakırköy deyip durma bizim bakırköyümüz yok diye :dilcikar: bak sona istanbula gelirsem peşini bırakmam acısını çıkartırım he.sen miydin bensiz gezen :roflol:

oooböcük bakırköyu feth etgel resimlerini de görebilsek keske...

He yaaaa.resimleri göremiyok çeyizlerin Çok üzgünüm çoook hattaböcük mağzaları gezerkende çekerdi foto makinesi olsa bide pc bakardık delikafadulden

gel balım sana kurban olsun tum zmnlar gezerız keske gelsen delikafadulden ıst yaşamayı ıkı nedenden sevyom bı ınonu stadı burda ıkıncısı alışverıs ımkanıkaydirigubbakcemile5
foto mak var kodak 8,3mp:dilcikar: ama pc yok foto mak ceyıse aldım haa:roflol:
ana foto mak alsaydım valla beğendıklerımı cekerdım ama sızın ıcın bırıktrdım evde 10sayfaya anca sığar toplu olarak koycam:1rolleyes:

maşallah komsum ınş hıc ayrılmazsınız aranızı kımse açamaz ınş hep mutlu olursun tatlım erkeğın buyuk olması cok ıyı bence
şöle 4 5 yas
ama sen bana bakma sözlum 1 yaş buyuktu ondan mı ne anlaşamadık:roflol:

aminn komşum saola.s. ya erkekler biraz geç olgunlaşır derler hep ama kişisine göre değişir gelgelelim benim kimlikte yaşım 24 ama ben 15lerdeyimm:)

bende 22 olcam ama evde kaldım:delphin:
ben cıkıyorum cnm ı tatıller bırazdan cıkarım gelemezsem dıe sımdıden dıyım dedım

uyy bı çıkamadım haa:delphin:
kalınmaz demı annem kaldın dıo armutun sapı üzümün çöpü dersen dıo :roflol:
bu arada evlenmeyı düşünmuyom herseyımı alam öle 3 yılı bulur gıbı

selam :) bi süredir bakamadım siteye

ben çalışıyorum yoğun bir tempoda. iş güç uğraşıp duruyorum. bide bu aralar çeyiz telaşesine düştük. bi sürü eşya aldık annemle.
dünde ev tuttuk. manzarası harika. balkonda kahvaltı keyfi süper olur. :asigim:

Anaaaaaam bak neler neler yapmış pastacığımız hihoyyyt hayırlı olsun canım

selam :) bi süredir bakamadım siteye

ben çalışıyorum yoğun bir tempoda. iş güç uğraşıp duruyorum. bide bu aralar çeyiz telaşesine düştük. bi sürü eşya aldık annemle.
dünde ev tuttuk. manzarası harika. balkonda kahvaltı keyfi süper olur. :asigim:

ooo hayırlı olsun canım ya:1hug: çok sevindim senin adınahihoyyyt

Back
X