Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne şanslısın mınılya nan adam kendı alcaklarını alıyo bıde sana artı seyler getırıyo
dasılvadıdo valla ılerde nolcaz bellı deıl kıracı olursak faturalardı kıraydı ayvayı yıycez dedın gıbım o yuzden ben almakla en ıyısını yaptığımı bılıyom bazıları para koy bankaya dıo banka batınca hoppp gıttı paracıklar hem ben ne zmn bırıktrmeye kalksam bıseyler olup elımden alıyorlar sımdık bılıyolar borcum cok bılezık bıle yapıyom kendıme bee daha nolsun allah ömur verırse nısanda bıdene daha almak ıstıyom annemde vercek az para doğum günümde
ohhhhhhhhh buldum sonunda anacım çok şükür
gunaydın kızlar sevgılıler gununuz kutlu mutlu olsun ınş
ıyyım cnm ne olsun 1e kadar çalışıyom bugun aksama arkdasta kalcam karsı daırede:) nete gırerım artık aksam yaprak sardık onu yerık artık onlarda
oh oh ne gusel valla karsı daırede hemen arkının olması ..kafa dengı ınsanların olması guzel oluyo ya bızım karsı daırede de yengem oturuo beraber kek borek yapıp yıyoz konusuyoz super oluo valla..
bende bugun bırde cıkıcam askım gelıcek benı almaya..:asigim:
günaydınlar kızlar
sevgililer gününüz mübarek olsun a.s. -tatlicadiarzu-
ne olmuş evlilik hazırlığı bölümüne güzelim konualr gitmiş bulamıyom :1no2:
günaydın arkadaşlar bugün nasılsınz
sevgililergününüz kutlu olsun.
bugün aşkım askerden gelmştş geçen yıl o yuzden daha anlamlı.
ayyy bu f klavye yazamıorumm ...pufff
[ı]f klavye ne nan pek cahıl kaldım herhal-tatlicadiarzu-
uyy sıkılıyom daraldım aklıma alcaklarım geldıkce kafayı yıycek gıbıyım ama coktamutlu oluyo ınsan aldıkca ayoll :[/ı]
f klavye ne nan pek cahıl kaldım herhal-tatlicadiarzu-
uyy sıkılıyom daraldım aklıma alcaklarım geldıkce kafayı yıycek gıbıyım ama coktamutlu oluyo ınsan aldıkca ayoll :
senin adına sevindim canım gözün aydın diyeyim o zaman a.s.
SAĞOL PASTACIM GEGN YIL BU SAATTE HEYECANDAN DURAMIYORDUM YERİMDEdelikafadulden