2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ne güzel canım hafta sonu dinlen ...

biz daha almadık beyaz esya ama beko ya da arçelik olur sanırım...

arkadaşlar ben yavaştan çıkıyorum....
hepinize iyi haftasonlarııı öpüyom bol bol...belkim yarın akşam gelebilirim beni özleyin heee:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile4

Minilyacım canım bence iyiki ameliyattan çıktığı an görememişin.çünkü en zor anları o ilk saatler ve hatta ilk gün.Allah kimseye yaşatmasın.hastalara da şifa versin inşallah.ilk saatler narkoz var ve öyle bir acı ve yanma hissi ile uyanıyolarki inletiyor Allahım korusun.ağrıkesici de yapmıyorlar çünkü tansiyon zaten düşmüş oluyor...Allah kimselere bizlerede yaşatmasın böyle şeyler inşallah.sevdiklerimizi bize bağışlasın

Beyaz eşyaya gelince...şu an alamıyorum çünkü istanbuldan alcam hepsiini.buda en yakın düğünden 1 ay önce falan olacak heralde.evimizde yok.napayım elimden gelen bişey yok.nasıl olacak bilmiyorum

ne şanslısın mınılya nan adam kendı alcaklarını alıyo bıde sana artı seyler getırıyo

dasılvadıdo valla ılerde nolcaz bellı deıl kıracı olursak faturalardı kıraydı ayvayı yıycez dedın gıbım o yuzden ben almakla en ıyısını yaptığımı bılıyom bazıları para koy bankaya dıo banka batınca hoppp gıttı paracıklar hem ben ne zmn bırıktrmeye kalksam bıseyler olup elımden alıyorlar sımdık bılıyolar borcum cok bılezık bıle yapıyom kendıme bee daha nolsun allah ömur verırse nısanda bıdene daha almak ıstıyom annemde vercek az para doğum günümde

cnm onu bunu kenara bırakıorum herseyden önce neden şanslıyım bılıomusun cok iyi,anlayışlı herseyden önce olgun bilgili bir aşkım var benım...
ben aşkımı cok ama cok sevıorummmmmmmm:asigim:

ohhhhhhhhh buldum sonunda anacım çok şükür:kahve:

gunaydın kızlar sevgılıler gununuz kutlu mutlu olsun ınş

ohhhhhhhhh buldum sonunda anacım çok şükür:kahve:

gunaydın kızlar sevgılıler gununuz kutlu mutlu olsun ınş

saol anacım saol..ay neydı oo sabah gırdım butun topıcler yok dedım kaybolmus heralde tum emeklerımız gıtmışş nekadar içim acıdı bı bılsen ama cok sukur öle degılmıs..

kı böcukum napıon nasılsın bakalım?

ıyyım cnm ne olsun 1e kadar çalışıyom bugun aksama arkdasta kalcam karsı daırede:) nete gırerım artık aksam yaprak sardık onu yerık artık onlarda

ıyyım cnm ne olsun 1e kadar çalışıyom bugun aksama arkdasta kalcam karsı daırede:) nete gırerım artık aksam yaprak sardık onu yerık artık onlarda

oh oh ne gusel valla karsı daırede hemen arkının olması ..kafa dengı ınsanların olması guzel oluyo ya bızım karsı daırede de yengem oturuo beraber kek borek yapıp yıyoz konusuyoz super oluo valla..

bende bugun bırde cıkıcam askım gelıcek benı almaya..:asigim:

günaydınlar kızlar
sevgililer gününüz mübarek olsun a.s. -tatlicadiarzu-

ne olmuş evlilik hazırlığı bölümüne güzelim konualr gitmiş bulamıyom :1no2:

oh oh ne gusel valla karsı daırede hemen arkının olması ..kafa dengı ınsanların olması guzel oluyo ya bızım karsı daırede de yengem oturuo beraber kek borek yapıp yıyoz konusuyoz super oluo valla..

bende bugun bırde cıkıcam askım gelıcek benı almaya..:asigim:

evt cok guzel 3 kız arkdasımlan 16 yıldr aynı apartmandayızhihoyyyt bırı ust katta dığer ıkısı kardes karsı daırede herseyımız ortak üçümüzünde aşkı yokkaydirigubbakcemile3 artık aksama kutlarız
ohh en guzelı sen aslında ne aldın askına pekıfisfisfis

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınz

sevgililergününüz kutlu olsun.

bugün aşkım askerden gelmştş geçen yıl o yuzden daha anlamlı.

ayyy bu f klavye yazamıorumm ...pufff

f klavye ne nan pek cahıl kaldım herhal-tatlicadiarzu-
uyy sıkılıyom daraldım aklıma alcaklarım geldıkce kafayı yıycek gıbıyım ama coktamutlu oluyo ınsan aldıkca ayoll :

[ı]f klavye ne nan pek cahıl kaldım herhal-tatlicadiarzu-
uyy sıkılıyom daraldım aklıma alcaklarım geldıkce kafayı yıycek gıbıyım ama coktamutlu oluyo ınsan aldıkca ayoll :[/ı]

böcüküm bu da klavye genelde q klavye kullanılıo ama şimdi kurstayım.bharfler değişik yerlerde bulana kadar yavaş yavaş yazıyorum.

f klavye ne nan pek cahıl kaldım herhal-tatlicadiarzu-
uyy sıkılıyom daraldım aklıma alcaklarım geldıkce kafayı yıycek gıbıyım ama coktamutlu oluyo ınsan aldıkca ayoll :

f klavya daktilolarda olur genelde. ama bazı klavyelerde f olarak dizili oluyor.
eskiden 10 parmak daktilo kullanırdım kaydirigubbakcemile2

anladım yanı dandık bişi olıy
uyy bı acıktımkı sorman gtsın
bugn ne etsem eve gıderım uyurum sonra kalkar ark gıderım yemek yerık orda soslu mısır yaparık ohhhh sımdıden cnm cektı bee

Back
X