2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar günaydın,banada bir heves getirdiniz bende gitcem şu evkura yarın :)) ama ben nevresim takımı değil de vitrin içi takımlara bakıyım diyorum,bide belki fakir in elektrik süpürgesi orda daha ucuzdur onada bakıcam

aman fakır alma derım yengem aldı daha yenı hıc sevmedı hatta ben sarjlı süpürgesını alcaktım vazgectım arzum alcam
ama genede sen bılın derım

iyi roselincim sen nasılsın,baban nasıl oldu.
ya böcüğüm bizim evde var aynısından prestıge duo annem çok memnun,2 yıl olmuştur alalı,bide ben ıslak kuru istyrm her halikarda çünkü allerjim var benm toz a karşı,bu direk suya çekiyor ya tozu o yzden tam benlik,şarjlı el süpürgesinide ben fakir aldım.bide ben gittim işte arzumda vardı ona da baktım çekim gücü fakir in ki kadar kuvvetli değildi,gözümle gördüm yani.

Eyi bariiii.Lady Pastacım nasılsınız kızlar

Allaha şükür ben iyiyim. sen nasılsın a.s.

kızlar günaydın,banada bir heves getirdiniz bende gitcem şu evkura yarın :)) ama ben nevresim takımı değil de vitrin içi takımlara bakıyım diyorum,bide belki fakir in elektrik süpürgesi orda daha ucuzdur onada bakıcam

ben fakirin halı yıkama makinasını aldım. süpürgesini tavsiye etmediler ama yıkama makinasını çok kişi tavsiye etti. çeyizd eolduğu için kullanmadım ama yakın zamanda kullanmauyı düşünoyurm evde bi sorun olursa hemen değiştirirm

ayy yengem içime kurt dusurudu napım neyse bende bakmadan bısey demeyım en ıyısı ınş memnun kalırsın cnnm

kızlar ı tatıller bırazdan cıkcam belkı gelemem öptum hepınızı

Allaha şükür ben iyiyim. sen nasılsın a.s.

ben fakirin halı yıkama makinasını aldım. süpürgesini tavsiye etmediler ama yıkama makinasını çok kişi tavsiye etti. çeyizd eolduğu için kullanmadım ama yakın zamanda kullanmauyı düşünoyurm evde bi sorun olursa hemen değiştirirm

ya bizde de hem halı yıkama makinası var hem de prestıge duo var,annem ikisindende çook memnun,bana da herkes fakir tavsiye ediyor.

kızlar napıosunuz dem,nden beri buraya yazayım diordum sayfa açık kalmıs misafr gelecek akşama hazırlıklara basladım unutmusum bugun nasılsınız 1 oluyor böcük doğru evkura ben de alıcam örgü battaniye..alana kadar bitmese bari :D

allahhhhhhhhhh ben cıkıyom gızlar öpuyom sızlerı tekrardan nevresımler benı beklıyodelikafadulden

ya bizde de hem halı yıkama makinası var hem de prestıge duo var,annem ikisindende çook memnun,bana da herkes fakir tavsiye ediyor.

Bende fakir alcam süpürgeyi.aman biz hep arçelik aldık hiç sevmedim.aldığı tozu dışarı veriyo.süpürürken ben boğuluyorum.alerjim var zati.bende alacam fakir ama sulu değil.250 milyondu benim beğendiğim.öyle işte :) kısmet ne çıkarsa bahtımıza :))

Kızlar bundan sonra çeyiz resmi eklerseniz eğer yeni bi topic açtım oraya ekleyin.sohbeti eski çeyiz topiğinden devam ederiz.şahsen ben sayfalarca yazı arasından çeyiz ararken çok yoruluyorum ondan sadece resim topiği açtım

Baktım ben hepsi çok güzel.hayırlı olsun.güle güle kullan inşallah.öptüm böcüğüm.iyi geceler

günaydın roselincim ben varım nasılsın?

böcük yine almıssın baya şeyy kaç nevresimin oldu canım ?

siyah olan çok hoş gerçekten.days in colours indirimdeykenbitmeden ben de almalıyım kahve turkuaz istiyorum ben de.

hepinize iyi pazarlar kızlar...
birazdan nişanlımla buluşup sinemaya gidecem:asigim:
keyifler yerindedir inşalla

böcük aldıklarını iyi günlerde kullan canum

Back
X