Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız napıyorsunuzz ben geldim yoktum kaç gündür ...neler yaptınız ?
selam kızlar bu topiği çok ilginçtir daha önce görmemişim...
bende nişanlıyım nişanlım ve ailesi ekim gibi yani sonbaharda istiyorlar ama daha tam netleştirmedik geç mi kaldık netleştirmk için acaba:çok üzgünüm:
nikah tarihini falan ne kadar önceden belirlemek gerekiyor off ya daha hiç birşey belli değil şu andasenağlama
hayrlı cumalar kızlar
günaydın hayırlı cumalar kızlar...
minilya canım köydeydim ben babaannm biraz rahatsız yanına gittik 4 gün kaldım değişiklik oldu iyi oldu.siz naptınız?
ay cnm gecmıs olsun...
cnm napalım bızde hep aynı ıste işteyız böle baska bısı yapmadık yanı işten eve evden işe..
dasılvadıdo cnm hosgelmıssın ohh evdesın bugunde...napıosun?
burdayım geldım sımdık
ohh yat dınlen valla bızmde yarın mesaı var galıba işler yoluna gırıyo yanı ınş
selam kızlar
sanırım ölücem =/ 3 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum hiç bir ağrı kesici kesmiyo.az evvel tansiyonumu ölçtürdüm 80/55 bilgisayar ekranına bakarken beynim burnumdan akıcak gibi
ay cnm gecmıs olsun...
cnm napalım bızde hep aynı ıste işteyız böle baska bısı yapmadık yanı işten eve evden işe..
dasılvadıdo cnm hosgelmıssın ohh evdesın bugunde...napıosun?
ranunu canum tikkat et kendine yaaa:teselli:
fırsatın varsa biraz ayaklarını bi sandalyeye felan uzatıp dinlen pc başından accık kalk
ÇOK sağol canım...
dasilvadido hoşgeldin canım geçen gün nişan resmlerini gördüm cevap yazamadım sitede sorun vardı sanırım.çok tatlı olmussunuz mutluluklar dilerim.bıurdan diyim artık...minilyam senin nişan resimlerini de meerak ediyordum aslında ama seni göremiyorum iştee özel sebebinden dolayı..olsun...