2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar bu topiği çok ilginçtir daha önce görmemişim...
bende nişanlıyım nişanlım ve ailesi ekim gibi yani sonbaharda istiyorlar ama daha tam netleştirmedik geç mi kaldık netleştirmk için acaba:çok üzgünüm:
nikah tarihini falan ne kadar önceden belirlemek gerekiyor off ya daha hiç birşey belli değil şu andasenağlama

selam kızlar bu topiği çok ilginçtir daha önce görmemişim...
bende nişanlıyım nişanlım ve ailesi ekim gibi yani sonbaharda istiyorlar ama daha tam netleştirmedik geç mi kaldık netleştirmk için acaba:çok üzgünüm:
nikah tarihini falan ne kadar önceden belirlemek gerekiyor off ya daha hiç birşey belli değil şu andasenağlama

cnm benım hosgeldın aramıza..akılda olan zaten zaman sonra hayata gecırılır merak etme sen yani bizdensin..laelaelaelaelae
cnm geç kalmıs sayılmazsın elbette ama sımdıden tarıhı koymanız lazım eger dugun salonunda dusunuyosan sımdıden tutman gerekıo cunku salonlar önceden doluo bız 9 ay varken tutmustuk ve 1 sene oncesındede net deılse bıle tarıh bellıydı..
tabı sen bu skeılde dusunme sonucta 2 ay ıcınde karar verıpte evlenenlerde var..kaydirigubbakcemile4

günaydın hayırlı cumalar kızlar...

minilya canım köydeydim ben babaannm biraz rahatsız yanına gittik 4 gün kaldım değişiklik oldu iyi oldu.siz naptınız?

merhabalar kızlar hayırlı cumalar..
zenku hoşgeldi canıma.s.
bugün mesai iznim var evdeyim anca gelebildim.
keyifler nasıl bakim

günaydın hayırlı cumalar kızlar...

minilya canım köydeydim ben babaannm biraz rahatsız yanına gittik 4 gün kaldım değişiklik oldu iyi oldu.siz naptınız?

ay cnm gecmıs olsun...
cnm napalım bızde hep aynı ıste işteyız böle baska bısı yapmadık yanı işten eve evden işe..

dasılvadıdo cnm hosgelmıssın ohh evdesın bugunde...napıosun?

ay cnm gecmıs olsun...
cnm napalım bızde hep aynı ıste işteyız böle baska bısı yapmadık yanı işten eve evden işe..

minilyam hoşbulduk canım dinlenmeye çalışıyom napayım...
aybuercim canım gemiş olsun...böcüküm nerelerdesin yauCADIARZU

burdayım geldım sımdık
ohh yat dınlen valla bızmde yarın mesaı var galıba işler yoluna gırıyo yanı ınş

tutuomda bakalım ya nasıl olck ınş hersey duzelır ne zor yahu delı olmak elde deıl he

selam kızlar
sanırım ölücem =/ 3 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum hiç bir ağrı kesici kesmiyo.az evvel tansiyonumu ölçtürdüm 80/55 bilgisayar ekranına bakarken beynim burnumdan akıcak gibi

selam kızlar
sanırım ölücem =/ 3 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum hiç bir ağrı kesici kesmiyo.az evvel tansiyonumu ölçtürdüm 80/55 bilgisayar ekranına bakarken beynim burnumdan akıcak gibi

ranunu canum tikkat et kendine yaaa:teselli:
fırsatın varsa biraz ayaklarını bi sandalyeye felan uzatıp dinlen pc başından accık kalk

ay cnm gecmıs olsun...

ÇOK sağol canım...

dasilvadido hoşgeldin canım geçen gün nişan resmlerini gördüm cevap yazamadım sitede sorun vardı sanırım.çok tatlı olmussunuz mutluluklar dilerim.bıurdan diyim artık...minilyam senin nişan resimlerini de meerak ediyordum aslında ama seni göremiyorum iştee özel sebebinden dolayı..olsun...

ranunu canum tikkat et kendine yaaa:teselli:
fırsatın varsa biraz ayaklarını bi sandalyeye felan uzatıp dinlen pc başından accık kalk

kalfamız izinde olduğu için fazla şansım yok ama fırsat buldukça 2 dk içeri geçip uzanıyorum :çok üzgünüm:
tuzlu ayran içmekten midem bulandı babam habire burnuma ayran dayıyo -tatlicadiarzu-

ÇOK sağol canım...

dasilvadido hoşgeldin canım geçen gün nişan resmlerini gördüm cevap yazamadım sitede sorun vardı sanırım.çok tatlı olmussunuz mutluluklar dilerim.bıurdan diyim artık...minilyam senin nişan resimlerini de meerak ediyordum aslında ama seni göremiyorum iştee özel sebebinden dolayı..olsun...

cnm aşkımla bı resmımı gösterırım buraya koyup hemen sılerım okışş..ama sen geldıgınde söle hemen eklıyımm sılıyım..

Back
X