aynen canm ya bazen o kadar akıyoki sırılsıklam oluyorumped de dayanmıyor hiç.
bide birini emzirirken dieri incecik bi sızlamayla akıyo.sizinde oluyomu:uhm:
humana başlarda içtim ama baktım yetiyo sütüm bıraktım çünkü her tarafım süt oluyo geceleri 2 3 saatte bir kalkıyo 4 saat olunca başlıyolar akmaya ped kullanıyorum ama çok çabuk bitiyo baya masraflı oluyoruz bezlede yetişmiyo badilerime çıkıyo napıcam bilmiyorum
ayy cnm yaa noldu sana böyle
esin evdeyse bi saglik ocagina gidin yada arayip bi sorun ne yapilabilir diye .... gecmis olsun cnm bebise bi zarari olcagini sanmiyorum ama senin vücudun sivi kaybediyor bol su icmeye dikkat et ... yarim saatte bir ölc atesini haberini bekliyoruz
ya bide komik olan sey sütler kendiliginden damlarken bebis hic emmiyor nasolsa sütler akiyor agzini acip kedi gibi yaliyor akan sütleri :roflol:
kızlar göbekleriniz ne alemde tamamen gittimi sözde sezeryanda göbek kalırdı daha gidermi baya gitti ama oturuken falan felaket ayaktayken idare ediyo
hamişken bebişler içerdeyken koyduk hep göbeklerimizin resimlerini acaba şimdide ne kadar olduugunu görmek için koysakmı göbeklerimizi :uhm: anlatabildimmi acepaa:uhm:
evet canan benimkide öyle yapıyo yalanıyo yalanıyo aslında beni alıştırıyo diyorum çünkü hala göğüslerim iyileşmiş değil yalıyo sütleri yalıyo sonra bi kapıyo nolduğumu şaşırıyorum valla sürekli emiyoki iyileşmesi zaman alıcak krem sürüyorum sürmemle silmem bir oluyo
çok iyi anlattın canımda hamileyken kiminki daha fazla diye hoşumuza gidiyodu şimdi tam tersi olucak benim göbek bide rengi farklılaştı kap kara oldu doğumdan sonra şimdi yavaş yavaş açılıyo rengi kendim beyaz tenliyim göbeğim öyle oldu nedense sözde erkek çocuklarında öyle oluyomuş öyle diyolar
merhaba arkadaşlar...ben aralık annesiyim ama arada nostalji mahayetinde sizleri de okuyorum :) ....nacizene önerim olacak....sütünüz çoksa ped kullanamıyorsanız göğüs kalkanını deneyin :) sütler içine doluo öyle ped gibi kullan at bişi diil....ped için sütyen lazım evet ama emzirme atletkeri de sütyensiz süper...bir de yara olan göğüslere lansinoh marka krem kullanabilirsiniz; emzirmeden önce silmeye gerek yok...benimkilerde süper işe yaradı
bu göğüs kalkanını bi araştırıyım bakıyım göğüslerim baştan çok yaraydı silikon uçla dayanılabilir hale geldi artık direk veriyorm nisavit diye bir krem kullanıyorum aradada bepanthem sürüyorum ama silmek gerekiyo işte evet sütyen yerine benimde emzirme atleti değilde likralı atletler almıştım gögüs yeri sütyen gibi onlarla çok rahat ediyorum önerilerin için teşekkürler
merhaba arkadaşlar...ben aralık annesiyim ama arada nostalji mahayetinde sizleri de okuyorum :) ....nacizene önerim olacak....sütünüz çoksa ped kullanamıyorsanız göğüs kalkanını deneyin :) sütler içine doluo öyle ped gibi kullan at bişi diil....ped için sütyen lazım evet ama emzirme atletkeri de sütyensiz süper...bir de yara olan göğüslere lansinoh marka krem kullanabilirsiniz; emzirmeden önce silmeye gerek yok...benimkilerde süper işe yaradı
selmacım ve canancım çok geçmiş olsun kızlar.kendinize çok iyi bakın.canancım malt dediğin vitamaltla aynı şeymi acaba?internette görmüştüm.kızlar sakın dert etmeyin maaşallah sütlerinize gerçekten.tek derdinizde üstünüzün kirlenmesi olsun.keşki benimkide öyle taşsa da üstüm kirlense.yeterki yavrumun karnı doysa.41 kere maaşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?