Merhaba arkadaşlar arada işe gidip bebekle de ilgilendiğim için her zaman yazamıyorum. Benim bebeğimin kafasında doğumdan sonra biraz şekil bozukluğu oldu yani hafiften uzadı gibi. doktorlar ve tecrübeli anneler düzelecek normal diyor. sizlerin bu konuda bi bilgisi var mı acaba
geçmiş olsun canım dikkatli olmak gerek allah kkorusun çocuklara birşey olabilir
masallah beyazcım buyumus kızın kalca ultrasonu cektırmemız lazım atlamıyalım cok onemlı ben ozelde cektırıcem 10 lıra fark aldılar bızden ben daha cok beklıyordum
hu hu ben geldim
naber hanımlar koydunuz mu göbekleri ben koyarım valla ne çatlağım var ne göbek kaldı biraz kaldı yanii :))) -tatlicadiarzu-Bugün keyfim yerinde bebeği anneme bıraktım kuaföre gittim röflemi tazeledim biraz da saçlarımın uçalrından aldıracaktım biraz biraz derken nerdeyse kuşa çevirdi neryse allahtan rengi çok hoşuma gittide üstünde durmuyorum .
ÇİĞDEM kız bende oyladım kızını ama takdir edersiniz ki kıskandım bende koyucam resmini :)))delikafadulden
hu hu ben geldim
naber hanımlar koydunuz mu göbekleri ben koyarım valla ne çatlağım var ne göbek kaldı biraz kaldı yanii :))) -tatlicadiarzu-Bugün keyfim yerinde bebeği anneme bıraktım kuaföre gittim röflemi tazeledim biraz da saçlarımın uçalrından aldıracaktım biraz biraz derken nerdeyse kuşa çevirdi neryse allahtan rengi çok hoşuma gittide üstünde durmuyorum .
ÇİĞDEM kız bende oyladım kızını ama takdir edersiniz ki kıskandım bende koyucam resmini :)))delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?