2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrardan merhaba arkadaşlar yoğun iki gün geçirdikten sonra tekrar siteye bir bakayım dedim, Tüm mesajlarınız için çok teşekkür ederim, Tabi siteyi daha etkin bir şekilde kullanamıyorum yani herhangi bi alıntı yapmadan yazıyorum. Zamanla olacak inanıyorum. Bebeğime anne sütünü devam ediyorum ve doymadığına kanaat getirirsem mama veriyorum maalesef ( 47 günlük olduk, Arada da gazı olduğunu düşünürsem Nurse Harvey"s veriyorum çay kaşığı ya da tatlı kaşığı ile. Yinede çok fazla kullanmıyorum bazen günlerce vermediğim oluyor. Birde bebeğime müzik dinletmeye çalışıyorum aklınızda bulunsun bebek cdleri var adını da yazarım en azından benim bebeğimin sakinleşmesini sağlıyor. Sizlerinde işinize yarar diye düşünüyorum. Bol bol her türlü müziği de dinletmek gerekiyormuş zeka gelişimi için özellikle piyano resitallari faydalı imiş. Tabi rock gibi ağır müzikler dinletmememek de gerekiyormuş çünkü bu bebeklerimizi daha da gergin hale getirebilirmiş,

iki gündür bebeğimde anlamsız nedensiz yaklaşık 1,5 saat süren ağlama nöbetleri oluyor ve bu nöbetler ancak kucağıma alınca geçiyor :))) Acaba kokumu mu istiyor yavrucak?

Birde bebeklerini bırakıp işe başlayan var mı sanırım yarın işe başlayacağım tam zamanlı olmasa bile (

yenı arkıdısle gelmıs topıcımıze hosgeldınız arkadaslar kızlr zınco damlanın ıcınden numune masaj yağı cıktı myo oıl dıye bısı kullanan varmı aranızda bugun nobetcı eczanede yoktu alamadım bnm kızımın gaz sorunu cok olmaya basladı son gunlerde farkına varmadn bısımı yapıom acep cok ağlıyo yavrum

Cok geçmiş olsun öncelikle bebişe,,,Son günlerde kendi diyetine dikkat etmiyor olabilir misin acaba? Çünkü annenin diyeti çok önemli bebeğin gaz probleminde..Birde annenin stresi ve gerginliği de bebeğe fazlasıyla yansıyor. Bebeğe papatya çayı içir kendin mutlata biliyorsun ama rezene ıhlamur gibi çaylar iç, Çay kahve gibi içeçeklerden uzak dur, Ve çikolata unutmadan o da bebeğe çok gaz yapıyormuş

günaydın kızlarr.ay ben cok kötüyüm.aksam heryerim agrıyordu uyuşuyordu.başımın ağrısı bi yandan.kızımla bile ilgilenemedim.bide korkuyorum ölürsem kızıma kim bakcak diye saçma sapan şeyler geliyo aklıma hala devam ediyo rahatsızlıgım

selmaaaaaa neler düsünüyosun sen Allah korusun ... kötü seyler düsünme bas agrisina karsi en iyisi su ic cnm agrin hayla gecmezse bi ev doktoruna görün cnm

bende uykusuzum bebis uyudu gece ama tuan uyaniktii dün aksam üstü saat 6 da uyudu gece uyandi bi dahada uyumadi (

simdi disciden geliyorum kizlar hani hamileligimde dis eti iltihapi vardi ilac tedavisi yada röntgen yapamiyorlardi ya simdi röntgen yaptilar iltihap gitmiyor tam ön dis etimde (
beni simdi bi yere gönderdiler normal disci degil ilk doktor bakicak konusulcak sonra disetim kesilipp ordan ilac koyucaklarmis
offfffff korkuyorum ben yaaa ,doktorum hissetmiceksin uyusturucaklar diyor ama igneyi yaparken sanki hic acimicak ((
ihmal edersemde disimden olabilirim offf offfff yokmu aranizda hic dis eti kestiren bana moral verin ya nasil dayancam ben o aciya

canım ben diş etimi kestirmedim ama kanal tedavisi yaptırdım.iğneden cok korkarıım yaptırmamak için direttim ama yaptılar acımadı hiç :1shok: korkma sende cnm.hem dişin gitse dahamı iyi.klava:klava:

tabii öle yada böyle yaptiricam ama beni uyutupda yapsinlar ya ...yada bunun yerine dogum yap desinler o bile daha acisiz mirmirmirmir

benim kızda iki gündür çok huysuz özellikle akşamları nedense gaz damlasınıda veriyum ama çok ağlıyor sürekli emmek istiyor doymuyormu acaba doyup doymadığını nasıl anlarıski:bbo:

bebisi yikadik teyzeleri bugün ilk defa cok hosuna gitti sesi cikmadi ....sudan cikarken agladi tek

cimcime dişten hiç korkma bende hamilelikte çok çektim doğumdan sonra iltihaplandı hep diş etlerim bir dişimi çektiler 4 tane daha gömülü dişim var çekilecek igne hiç acıtmıyo sonrasında uyuşuyorsun zaten bebekle tedavi olmak zor ama onlara iyi bakabilmek için bizim sağlıklı olmamız lazım

kızlar ya size birşey soracam benim kızımın yüzü isilek isilek oldu vede cildi çok kurudu bebek yagı kullanıyorum cuma günü doktora gösterdim sıcaktan olmuş dedi arkadaşlarda bebegin yanına renkli birimi geldi dediler cnm ben kimin renkli kimin ne oldugunu bilemem ki bebek leri böyle olan varmı birde ne kullandınız böyleyken

canancım geçmiş olsun canım umarım acı falan hissetmezsin bildiğim kadarıyla spreyle uyuşturup sonra iğne yapıyorlar

benim kızda iki gündür çok huysuz özellikle akşamları nedense gaz damlasınıda veriyum ama çok ağlıyor sürekli emmek istiyor doymuyormu acaba doyup doymadığını nasıl anlarıski:bbo:

doyup doymadığını en güzel elbette tartı söylüyor canım. yani doktorunuzun yorumu önemli kilo takibi neticesinde. bazı bebekler anne kokusuda istiyor...

benim kızımında yüzü isilik oldu. cuma gnünden beri ve hala geçmedi hatta yayıldı diyebilirim. ben sadce yüzünü pamuklu suyla siliyorum. internette sıcaktan olur diyo, dr sordum önemli değil geçer dedi. yüzüne sürmek için hiç bişi vermedi. çarşmba kontrolümüz var o zaman tekrar soracağım.

Selam kızlar
canan çok geç kalmışsınız kız banyo için patlamıştır Tan bebek (
bizimde bugün yarı 40 ımız oldu ve gaz sancılarımız devam ediyor .ılaç kullanamadığımız için termoforla idare ediyoruz birde bugün çörek otu kaynatıp suyundan verdim yarım çay kaşığı şimdi uyuyor.
Kızlar ıSıLıK sıcaktan ve bebeklerin ph değerleri çok hassasmış bizim dr. kesinlikle sadece su ile temizle ilk ay dedi.ılk banyomuzu köpüklü yaptık 1.aydan sonra da haftada sadece 1 kez köpüklü banyo dedi .Birde geçen gün tv de dr.vardı oda kesinlikle yüzüne krem kullanmayın dedi sadec su ile silin kızlar .

bnm kızımdada var arkadaslar ısılık gıbı bısıler ama her bebekte oluo sanırım dıs dunyaya alısıyo cıltlerı belkıde ondandır gecıo ama

Ay birde unutmuşum yazmayı DR.BROWNS marka biberon kullanan ve gaz sancıları hafifleyen varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…