yenı arkıdısle gelmıs topıcımıze hosgeldınız arkadaslar kızlr zınco damlanın ıcınden numune masaj yağı cıktı myo oıl dıye bısı kullanan varmı aranızda bugun nobetcı eczanede yoktu alamadım bnm kızımın gaz sorunu cok olmaya basladı son gunlerde farkına varmadn bısımı yapıom acep cok ağlıyo yavrum
yenı arkıdısle gelmıs topıcımıze hosgeldınız arkadaslar kızlr zınco damlanın ıcınden numune masaj yağı cıktı myo oıl dıye bısı kullanan varmı aranızda bugun nobetcı eczanede yoktu alamadım bnm kızımın gaz sorunu cok olmaya basladı son gunlerde farkına varmadn bısımı yapıom acep cok ağlıyo yavrum
benim kızda iki gündür çok huysuz özellikle akşamları nedense gaz damlasınıda veriyum ama çok ağlıyor sürekli emmek istiyor doymuyormu acaba doyup doymadığını nasıl anlarıski:bbo:
kızlar ya size birşey soracam benim kızımın yüzü isilek isilek oldu vede cildi çok kurudu bebek yagı kullanıyorum cuma günü doktora gösterdim sıcaktan olmuş dedi arkadaşlarda bebegin yanına renkli birimi geldi dediler cnm ben kimin renkli kimin ne oldugunu bilemem ki bebek leri böyle olan varmı birde ne kullandınız böyleyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?