cimcime geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun vede allah şifa versin pastili drlar önermiyor emziren annelere
saol cnm a.s.
kizlar bebiste hasta oldu ebem gelir gelmez aa bu cok fena hastalanmis dedi ...bi damla yazdi esim eczaneden alicak badysine iki defa damlaticakmisiz onun kokusu onun burnunu aciyormus....iste öle biseyler dedi
hepiniz bebeklerin burun tikanikligindan bahsedince bende normaldir hasta degildir diye düsünmüstüm .hapsuruncada üsüdü heralde diyordum
devamli atesini ölcüyoruz bebisin ,banyo yapmak yasak ..... eger cok az emerse ozamanda ya doktora yada hastaneye gidicekmisiz ....aa buarada kizlar bebisimiz p.tesi günü 3720 gr di bugün 3970 gr olmusmassallah oglusuma ins. hep böyle devam eder kilo alisi
pastil şeker gibi agızında tutuyorsunsaol cnm Şeniz
pastil viks mi oluyor tuandayken banada viks i önermemislerdi
bu bebeklerı bayan cayın adı ne yaw bnde alam bnm kısaaa
GELEN HEDİYELER
kızlar ya bugün gelen hediyeleri kaldırdım bir valiz dolusu insanlar sağolsunlar zahmet etmişler ama ya o kadar kötü şeyler varki ne yapıcam şimdi o kadar eşyayı size gelenler nasıl ?dedikodu yapalım biraz :)))
benimde baya oldu hediyem 25 tanesi elbise takım felan gelenler bugünde 2 tane geldi yarın onu degiştirecem hazirana kadar küçük gelir 2 numara büyügünü alacam ihtiyacı olanlara dagıtacam ilk gelen hediyelerini saklarım gerisinide ihtiyacı olanlara veririmGELEN HEDİYELER
kızlar ya bugün gelen hediyeleri kaldırdım bir valiz dolusu insanlar sağolsunlar zahmet etmişler ama ya o kadar kötü şeyler varki ne yapıcam şimdi o kadar eşyayı size gelenler nasıl ?dedikodu yapalım biraz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?