2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bebiscim kayra cnm benim nekadar cabuk basliyorsun okula bi kac haftaligina hasta raporu falan alamazmisin en azindan biraz daha büyümüs olur bebisin ama ozamanda derslerden zorlanirsin ... ins. hersey istedigin gibi gider cnm
Allah yardimcin olsun cnm dualarim seninle ... sen kendini üzme bebegini birakip okula basliyacagin icin sonucta sen ilk onu düsündügün icin bukadar zorlaniyorsun ... bebisin büyüdügünde onun icin bukadar cabaladigin icin seninle gurur duyucak annesi :teselli:

Ölçü çok fazla değilmi çay için yazık günah ziyan olur 200 lükte çok bebek için .50 'lik hazırlamak daha iyi ölçeyi 4 bölüp hazırlamak lazım o zaman .
Canan banada yazarmıısn adını damlanın ay biryerde gördüm ben reklamını da nerdeeee akıl kalmadı daha ilk çocukta

nestlecim evet cnm 2 damla gece gündüz fark etmiyor tekrarlamak istersen en azindan 3-4 saat gecmesi gerekmis
ben genede günde bir defa 2 damla damlaticam ...benim oglan nezle burnu tamamen tikali oldugu icin ebem bunu dedi
ondan öncede burnu tikaliydi ama bukadar degildi simdi asiri oldu her nefes alisini diger odadan duyabiliyorum yani okadar ( ondan önce kendi sütümden burnuna damlatiyordum onuda ebem söylemisti bugün esime eczaneden bos damla sisesi aldirttim ona biraz süt sagip öyle burnuna damla gibi sütümü damlatiyorum günde bi kac defa
eger bebisinin burnu asiri tikali degilse en iyisi kendi sütünü damlat cnm birde emzirmeden önce ben ilk burun aspiratörüyle temizliyorum sonra anne sütü damlatiyorum ki emerken burnu acik olsun nefes alis veriste zorluk cekmeden emsin diye ......

canım maşallah oğluşumuza fazla kimseye söyleme kilosunu nazar olmasın .
bi de çok dikkatli ol bebeğini iyi koru gözün üstünde olsun.çok geçiş olsun :1hug:

kizlar benim bebis sabah bi saat 8 de emdi sonra uyudu saaat 1 gibi uyandi gene emdi gene uyudu
sonra saat 4 gibi gene emip gene uyudu hayla uyuyor uyandiriyorum kucagimda gene uyuyor mirmirmirmir

bu bebeklerı bayan cayın adı ne yaw bnde alam bnm kısaaa

hayatımı benimki HİPP marka poşetli rezene çayı..almanya dan yeğenim getirdi ama burda da var o çaylardan...üstünde BİO FENCHEL TEE yazıyor..fenchel rezene demek di mi cimcime?? hem uyku verdi çocuğa hem gazını çıkarttı hem de epeyce bir kaka yaptırdı..ama dediim gibi ben miktarını bilmiyorum..ezbere 30 cc içirdim çocuğa...170 cc biberonda öyle bekliyor..dökücez artık herhalde..poşetli çay olduğu için mecbur verdiği ölçüye göre yapıyorum..toz olsa ölçüyü azaltır suyu da ona göre koyardım..neyse artık..bende işe yaradı yani..

NESTLE canım kalanını sen iç rezene anne sütünü de arttırıyor .
Çiğdem nasıl oldu Dide akşamdan beri rahatladımı biraz .

kızlar ya bebişi emzik kullanan varmı ??
nasıl alıstırdınız bana da ögretin.4 oldu emzik aldıgımız hala emmiyo bu bıcırr
digerleri damaklıydı şimdi dalinin emziğini aldık benim mememe benziyo ama hala emmiyo :O

GELEN HEDıYELER
kızlar ya bugün gelen hediyeleri kaldırdım bir valiz dolusu insanlar sağolsunlar zahmet etmişler ama ya o kadar kötü şeyler varki ne yapıcam şimdi o kadar eşyayı size gelenler nasıl ?dedikodu yapalım biraz :)))

ben de başkalarına hediye olarak götürcem bana gelenleri.. aklımda tutmaya çalışıyorum aynı şeyleri aynı kişilere götürmeyeyim diye

bende aynı fikirdeyim valla annemlere falan dağıtayım diyorum gelenleri .yada satayım git.... g...yordan :)))

bende bu emzik konusu çok araştıdım. önceleri çok taraftar değildim ama sonradan kızım beni emzik almaya ikna ettii.hihihihihhhhiiiiiiiiii. çünkü durmoyor sürekli emmek istiyor.bende öncelikle damaklı emzik kullandım.sonra damaksız slikon memeyi önerdiler.(damaksız olanlar anne memesine benzediği için daha kolay alıyorlarmış.) ben chicconun damaksız slikon emziğini kullanıyorum...yaneee aslına bakarsanız bunun bir formülü yok önceleri emziğin ucuna toplu iğne başı kadar bal sürüp veriyordum sonra doktorum kesinlikle emziği tatlı şeylere batırıp verme dedi çocuğun dişleri çürük çıkabilirmiş.bende bal kullanmayı kestim .şimdi vereceğim zaman ıslatıp veriyorum.her zaman almıyor...canı çekerse...

biz nukun damaklı emziğini kullanıyoruz hiçde zorlanmadı almak için ilk günler beni emmiyodu sürekli ağlıyordu doktora götürdüm parmağını verdi emmeye başladı eve geldik susmuyo beni emmiyo parmağımı veriyorum emiyo şaşırıp kaldık nöbetçi eczane buldu aldı eşim ben hem damaklı al dedim hemde kiraz uçlu hangisini tutarsa damaklı olanı aldı hemde hiç reddetmeden :)) sürekli emmiyor ama açsa başka bir sıkıntısı varsa almıyor karnı tokken uyumasına yardım olmak için keyfi yerindeyken alıyor cimcime

benim fazla gelmedi gelenlerde en erken bir yaşında giyebileceği şeyler çoğu pijama zaten evde giyidirim diye düşünüyorum ben

bende alıştıramadım emzige verdigim an midesi bulanıyor beni yalancı meme gibi kullanıyor günden güne yeni huylar çıkarıyor yandık kızlar 2009 bebekleri çok uyanık çıktı

benimde baya oldu hediyem 25 tanesi elbise takım felan gelenler bugünde 2 tane geldi yarın onu degiştirecem hazirana kadar küçük gelir 2 numara büyügünü alacam ihtiyacı olanlara dagıtacam ilk gelen hediyelerini saklarım gerisinide ihtiyacı olanlara veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…