2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba dünden beri kardelenle uğraşıyorum
huysuz yine kızlar bir bebek günde kaç kere kaka yapar ya
kardelen 5-6kez bazen daha çok kaka yapıyor bazen isal gibi bazen biraz daha katı
hayır kilo alamıyor okadar yediriyorum hiç ağarlaşmıyo hep aynı
sizinkiler günde kaç kez kaka yapıyor

hasta olanlara Allah şifa versin....aybuke o ne öyle ya Allah sabır versin.....dünde ben misafirlikteydim....kayranın memesi yere düştü.....misafirlikteki kadının 9 yaşında oğlu var...sen al memeyi diş macunuyla yıka getir....gülsemmi ağlasammı .....birde kayranın el oyuncağı var koskaca çocuk al onu ağzına sok...kayrada ağzına sokuyor normalde hemen çantaya koydum ve yıkadım....cocuklar saf oluyorlarda annelere iş düşüyor.....
canan sınavalrın inşallah iyi geçer.....benimde 26 ağustosta istanbul üniversiyesinde yüksek lisans için mulakatım var....dua edin lütfen kazanmam lazım....

ayyy ne bu cocuklarin yaramazliklari yaa
aybukeeee kis bidaha öyle bisey oldugu zaman kadina söyle cocugada kiz lütfen ki kadin anneliginden utansin kendi cocuguna yapilmasini istemedigi seyleri niye kendi oglu yaparken sessizkaliyor anlamis degilim sonucta oda anne senin ne düsüncegini kestirmesi gerekirdi

en azindan senin bakislarindan tepkinden rahatsiz olup oglunu uyarmasi gerekirdi cnm

bebiscimkayra cnm ins. kazarnirsin sinavi benim rüyalarima kadar girer oldu bi bitsin su sinav cocuklari birakip babasina eglenmeye gidicem kimse tutamaz beni

bizim tuanda fenaa bebegi alicam vermiyor gidiyor yatagina bebegin onu uyandirip kucagina aliyor kucaginda oturtturup ona sariliyor :)) ben almak isteyincede hayir o benim bebegim süt istemiyor diyor :))
abisi yaramazlik saklabanlik yapinca tan beyde ona gülüyor cok komikler yaa :))

ya dediğin gibi hele kızımın oyuncaklarını başka çocukların ağzına alması beni çıldırtıyor, ben de yaşadım defalarca, anaları çocuk imrendi bebek yapınca deyip gülüyor, ben zaten pimpirikli bir insanım kızımla ilgili, sinir oluyorum yaa

hadi kolay gelsin bakalım, sen de öğretmensin sanırım, inşallah geçersin mulakatı, ben de yüksek lisans hevesi hiç olmadı, olmayacak ta sanırsam, aslında les ten de iyi puan almıştım mezun olduğumda ama, boşveeerr kim okuyacak 2 yıl daha dedim, eee 3,5 yaşından beri okulda olunca artık insan bıkıyor yaa

sevgicim cnm ben bir bucuk iki haftadir az az kasik mamalarina basladim yaninda emziriyorum hayla ... benimki eskiden hergün yaparken simdi 2-3 günde bir yapar oldu

canan ne sınavı bu yaa, amma da bitmez sınavmış,ın gidecekler, Alahtan bizde kalmıyorlar ki kafam rahat, yaa çok severim misafiri, yedirmeyi içirmeyi sohbet etmeyi ama, çocukları çok yaramaz, bencil, kızıma süreki zarar vermeye çalışıyor sinir oldum yani

misafirlerimizi 3 yıldır görmüyorduk, 2 günlüğüne geldiler, ızmir e geçecekler de, haliyle ses çıkaramıyorsun yaa, neyse neyse yar

senin oğluşlar iyi anlaşıyor anlaşılan, yormuyrlar mı seni,bir de, sen çalışırken kim bakıyor onlara, eşin mi? çocuklarla sınava çalışmak imkansız olsa gerek...

evettttttttttttttttttttttt tamamen imkansiz oyüzden bende aksamlari onlar uyuduktan sonra calisiyorum cnm gecen gün sabah 5 e kadar calistim sabah 7 de tabi tuan uyandi ..2 saat uykuyla günü gecirdim aksam onlar gene uyudu derse oturdugum an uyuakalmisim

16 yasindayken liseyi birakip halamin yanina gelmistim ya oyüzden liseyi bitiremedim cnm sonra okulumu bitirmek icin döndügümde esimle tanistim nisanlandim buraya geri döndüm gene kaldi bir bucuk yildir falan basladim acik ögretim okuyorum ... kredi sistemiyle
sonrada meslek okulu gelicek
amsterdamda enistem dis doktoru klinigi var buraya tasinin doktor asistenligini yaparsin dedi
esimde gecen gün gidelim dedi ama ben istemedim

gecen k.pederim ve esi geldi o dedi bu okulu bitir ben seni baska bi okula gönderip okul ücretini karsilicam diye cok sevindimmm yaa

sllm kzlar nasılsınız bız ıyıyız ama dıdo sımdıde nezle oldu galıba burnu akıo
hele aglasın aman allahım o kadr komık oluokı akıyo burnu piss şeyyyy yaaaa
bende artık burda az zamanım kaldı 10 gun sonra ıns evımde olucam sağ salım esım gelıcek dıdoyla gun sayıyoruz

kızlar ya dıde babsını uzun zamndır nette goruo bugun bılgısayarı actım ekrana bakıp bakıp aglıo baba dıye seslenıyorum bakıo bıraz sonra tekrar aglıo bende aradım babasını telefonda seslenıo telefondan ses geldıkce pc ye saldırdı gulucukler attı dıde akıl alır gıbı dııl acaba hepsı tesadufmu yoksa dıde babasını gercekten ozluyomudur yaa baba dıyo sureklı bıde

üvey kayinvalidemin temizlik sirketi var bi otelin yönetimini o sagliyor banada seni muasebecilik okuluna yollasam benimle calisirmisin dedi kabul ettim .. dok. yardimciligini istiyordum aslinda neyse....... okul bitsin kayinvalidemin yaninda büroda calismayi düsünüyorum

azmine hayranım seni ayakta alkışlıyorummmalkisalkisalkis

yaptığını herkes yapmaz, kolay değil süpersin takdir ediyorum seni

hele ki bbir öğretmen olarak , her zaman insanın kendini geliştirmesinden yanayım, bu ister okuyarak ister başka türlü yollarla, sen okumayı seçmişsin, en güzelini yapmışsın helal olsun sana

eşine ve kayınpederine de helal olsun, ne güzel destekliyorlar seni, boşver diyebilirlerdi, çok şanslısın, biz velilerimizi ortaokuldan sonra kızlarını okutmaları için yalvarıyoruz da bana mısın demeyenler oluyor, güzelim beyinler heba olup gidiyor, aferin sana

sevgi telaş yapma, benim kızımda bazen 4-5 kez yapıyor kaka, önemli olan, kakasının isal gibi sulu olmaması, su gibi değilse, ve sürekli yapmıyorsa isal değildir, sen ona yedirebilirsen bir şeftali yedir, kakası pekleşsin ya da pirinçli bişey yedir

çiğdem hoşgeldin

sen bu dideyi anlattıkça yiyiyp bitiresim geliyooo haberin olsun

bak sen sıpayaaa büyümüş te babasını özler olmuşş

bence tesadüf değil ciğdem bebekler aklımızın alamayacağı kadar zekiler ve içliler,

kızını neden bu kadar ayrı koydun bakkiiimm babasından, gaddar anne
şu cadıya da iyi bak, dideciğimin hasta haberlerini duymak işstemiyorum beeeennnn

bu arada hanımlar hanımlaaaarr farkındaysanız biz kızımla 8. ayımıza girdiiikkk:lepi::lepi:

ne çabuk geçti 7 ay vayyy beee daha dün karnım burnumdaydı sanki:hooray::hooray::içelim:

tesekkür ederimc nm k.validem öz degil k.pederimin karisida degil aslinda yillardir beraber yasiyorlar ama evlatlarindan ayirdigini görmedim ben ,hic kaynanalik taslamiyor masallah onlara

8 ayiniz hayirli olsunnnn cnm

ya aslında şeftali yiyor sebze çorbalarının içinede pirinç koyuyorum
ama hep aynı doktor kontrolüne götürücem sorucam bakalım nedicek

sevgi benimkide kakasını çok cıvık yapıyor bende sordum geçen doktor olabilir dedi ama 4-5 kere değil 2 kez falan yapıyor ama çok cıvık bende anlamdım gitti artık bağırsakları alıştı galiba ilk başta çok çektik taş gibiydi çocuk çıkartacam diye akla karyı seçiyordu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…