2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

noldu bu akşam bana iftardan beri çenem durmadı
sürekli bişeyler atıştırıyorum saat bir oldu ben hala
mutfaktayım herkes zayıfladı manken gibi oldu bende
tombiş tombiş dolaşıyom (

burdayım dilekçim :))
tatildeydik biz de çarşamba gittik bugün döndük

bebişlerden düşen düşene desenize
biz de 2ledik
(
otelde 1 çift kişilik 1 de tek kişilik yatak vardı
birleştirip duvar tarafına yastıkları dizdik bir de ayak ucuna
dün akşam üzeri yemek için hazırlanırken çınar yatağın ortasında oynuyordu ben de bir yandan aynadan ona bakıyordum
evden hazırladığım bütün suyunu bitirince yanımda götürdüğüm sterilizatör içine su doldurup içinde cam biberona koyduğum suyu kaynatmaya kalkışmıştım
su kaynıyor mu diye kontrol etmek için birkaç saniye aynadan çınar bakamadım tam suya bakıp kapağını kapatıp arkamı dönerken gürültüyle çınar yere indi
eşim yine banyodan fırladı
deli gibi bağırınca zaten düştü diye korkan oğluş bir de onun sesinden daha fazla ağlamaya başladı
ben de ona bağırdım kapa çeneni senden korkuyor diye
otel de bizi dinledi sanırım PP
zor avuttuk oğluşu(
emzirdim biraz sakinleşti
sonra burnunun üzeri kızardı
benim plaj terliğinin üzerine düşmüştü sanırım o çizmiş
biraz buz koyduk ama tedirginn de olduk

sonra dedik hastaneye götürelim
otelden çıkacakken otel kapısında ambulans gördük başka bir müşteri için gelmiş
onlara hastane nerde diye sormaya gitmiştik ambulans dru baktı burnunu falan kontrol etti
bizimki az önce yırtınan bızdık değilmiş gibi şirinlik yapıp dra güldü falan
dr endişe etmeyin bir yerine birşey olsa keyifsi olur sadece kontrol altında tutun kusma baygınlık falan olursa acil getirin dedi
neyseki bişeyi yok burnundaki çizikler dışında
yüreğimize indirdi sıpa

iyi geceler hülyacım

sevgicim sorma yaa
otelde iyice komplekse girdim
bu ruslar falan çok sinir bozucular
ya 1 gr fazlası olmaz mı insanın
hadi onu geçtik diyelim kilolu olanların selüliti olmaz mı
hadi hadi onu da geçtim kılsız tüysüz kaymak gibi değiller mi

ay düşündükçe sinir oldum yine
sinir oldukça kendimi yemeğe vurdum
zaten deli oğlanı yedircem diye uğraşırken ne yediğimi anlamayıp dünyaları götürüp üstüne de hala kendimi bir şey yememiş gibi hissetmem de cabası

bu oğlanı masada bizimle beslemeye başladığımdan beri dengem şaştı

herkese günaydıınnn daha doğrusus herkese bu saatte anca tatlı ruyalar dilenir dimi::))

bizden erkenci yok yine:)) formumu kızmın sabahın körceğizinde kalkmasına borçluyum:::)))

şimdi çantasının üzerine çıkmış, sapını kurcalamakla meşgul,

canan emar içine girdiğin, mezara benzer, vücudunun arızalı bölgesini tarayan , içnde 15 dakka kaldığın iğrenç bişeyy...

anaaaam bugün saat 12 de...

günaydın kızlar belkıs senin kızda benimkinden her sabah yarış yapıyor bunlar galiba:)
kilo olaylarına girmişinizde ben ne yapayım dün kaç tane mağaza gezdik hiç bir yerde bedenime göre bulaadım en son colins te buldum aldık mecburen.ben o bisikleti boşuna eve almadım bugünden tez yok inmiycem üstünden eşmde beni avutuyor kas onlar kas heeee kas......
avm de dolanırken benim oğlan bab ba diyerek babasının gönlünü aldı.kaçgündür baba dedirmek için gece gündüz çocukla uğraşıyor hatta işten arıyor tlf u kulağına ver diyor çocuğa ikide birde bab ba bab ba tam komedi bu adam ya.ilk önce anne dedi diye çok kompleks yaptı.neyse onunda gönlü oldu.

asiye bebekler çok kolay öğreniyor, hayret ediyorum ben de yaa, benim kıza da yemeğini yedirirken hamm diyorduk, çocuk şimdi ağzını açmadan hamm deyip öyle açıyoo

dün görümcedeydik, kapıdan ayakkabılarımızı giyerken, ülkü nisa, lale halasının kucağındaydı, biz gidecez sandı, nasıl dudaklarını büzdü, ağlamaya başladı bir görsen,, ciğer acısı... insan hem seviniyor , hem üzülüyor..

asiye ben de ne güzel 38 e inmiştim, eşimde baklava hastalığı var, adam hergün eve alıyor ,alma diye hergün söylenirim, ee nereye kadar dayanacağım, ben de artık başladım yemeye, 40 a çıktım yineee... çalışınca veririm di,ye büyük bir umut var içimde...

bir de senin oğlan diş çıkardı mı?

ya bu kadınlar kulübüne girerken 50 yere tıklıyorum yaa, bıktım artık, var mı bunun daha kolay yoluuuın d

bir de altunhanın açtığı topiğe millet yağıyor, nerden haberleri oluyor bu başlıktan? bilmediğim bişey mi var?

bir de ben kullanıcı panelime geldiğimde, irtibat puanları diye bişey yazıyor altından da bir yığın arkadaşın mesajını okuyorum, bana bıraktıkları, o mesajı nasıl yazıyorlar, yani mesela bir başlık açılmış, ben d eona yorum yapmışım, yaptığım yorumu beğendikleri için, o başlık üzerinden teşekkür mesajları geliyoor, bu nasıl yapılıyor?

mesela selma bana biizm evde kaldıkları için teşakkür etmiş, orada ama ben cevap yazamıyorum, nereden yazacağım?

aha asiye yeni gördüm bak sen de yazmışsın sağol herşekilde uyuyabliyor diyee, onu nerden yazıyorsun ben sana nasıl cevap yazacağım?

günaydın kızlar...
biz çok mızmız bi gece geçirdik,sürekli gaz sancısı yüzünden uykusu bölündü kuzumun.
aybuke cnm bugün için kolay gelsin sana,sonuçları ne zaman vercekler peki hemen yazmıyolar bildiğim kadarıyla.
canım o puanları,katıldığın veya işte teşekkür edeceğin mesajın üstünde pembe şeritte terazi işareti var ya oraya tıklayarak veriosun.bide sayfaya kolay ulaşmak için yer imlerine ekle .yani mesela bu sayfa açıkken pencerenin en üst sekmesinde yerimleri botunu varya( dosya-düzen vs yazıo yanında) oraya veya sıkkullanılanlara eklemen yetewrli.nete girdiğinde direk ordan seçersen bu sayfa açılır.
brz karışıkmı anlattımki

kıyamam efeye ben ya galiba erkek bebeklerin gaz problemi daha çok oluyor benimkide çok zorluyor kendini çıkarana kadar ezilip büzülüyor.

canım şimdi ben bu msj ı yazdım ya üstte terazi resmi var ordan katılıyorumu seçip altına yorum yazabilirsin.
kullanıcı paneline gelip sana yapıln yorumları tıkladığında hangi konuya yorum yapıldığını anlayabilirsin.

kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmiiiiiiii hihoyyyt :dance: hepinize günaydinnnnnnnnnnnnnn hatunlarr

kızlar çok fenasınız bişi sordum 3 gündür cevap yok
şu avatarın yanındaki özel yazı varya nasıl değişiyor bulamadım yaw

çıldırıcam -tatlicadiarzu-

kızlar çok fenasınız bişi sordum 3 gündür cevap yok
şu avatarın yanındaki özel yazı varya nasıl değişiyor bulamadım yaw

çıldırıcam -tatlicadiarzu-

canım kullanıcı paneline gir en üstte.
ordan profilini düzenle kısmına gir.kşisel rütbe yazan kısımdan değiştirebilirsin canım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…