2009 Şubat Anneleri

iyiakşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben işten yeni geldim bu haftayı bitirdim çok şükür hihoyyyt çok sıkıcı ve depresyon b,ir haftaydı benim için duygusallığım hat sahfada herşeyi kafama takıyorum sonrada kendimi ve bebeğimi boşuna üzdüğüm için yine kendime sinir oluyorum kafamçokkarıştı böyle karışırık bir haftaydı işte krakercim geçmiş olsun canım bende yeni atlattım serum takıldı hastanede hemen iyi geldi allahtan bol sıvı almayı unutma biliyorsun isal sıvı kaybına neden oluyor kızlar benim çok işim var daha yemek yapıcam cokacimcoook öpüyorum hepinizi ŞenizŞeniz

bebisim sonunda girebildigine sevindim
kizlarrr benimde cok isim var ..burda bi kedi yavrusu bekliyor beni :)))

güzel anne adayları hepinize merhaba,ne çok şey yazılmış gene bugün.kraker kız geçmiş olsun canım.ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum kızlar belim kalçam falan çok ağrıyor üzerinize afiyet ama kendimi ruhen iyi hissediyorum çok şükür.yemek olayını hallettik biz vallahi süper bir yemek yedim iyice doydum.HAYALETORKA SATDAŞIM SENİN NASIL GİDİYOR CANIM YARIN 27.HAFTAMIZA GİRİYORUZ

Kızlar bugün niveadan numune istemiştim onlar geldi molfix de daha önce göndermişti denemek için çok iyi hangi markanın iyi olup olmadığını anlamak için numuneler insana fikir veriyor

geçmiş olsun canım bendede var bağsur ama acı falan yok az bişey şişlik var bendede bazen kabızlık oluyor. ama o şişlik bayadır var geçmiyor ilerlemesinden korkuyorum. drma soracam artık yarın

saol canım iyi gidiyor biraz hazımsızlık probelemi var ama idare ediyoruz evet 27 hafta yarın ayy az kalıyor demiya ben hep 38 hafta diyorum 11 haftadan sayıyorum kalan zamanı birde tabi doğum iznime çıkcağım günü sayıyorum anlıcan günlerim gün saymakla geçiyor.ya bu arada özlemimde 1 haftadır yok ev taşıyacam diyordu ama iş yerinden falan girerdi nete merak ettim onuda umarım iyidir telaştan giremiyordur

İyi akşamlar kızlar ay oku oku gözlerim şaşı oldu . Hatta burası yetmedi gitttim bide temmuz annelerini okudum ne kadar tedirginler çoğu 5-6 haftalık ilk günlerimizi hatırladım kendimi çok bilgili hissettim birden hamilelik konusunda :)) sonra düşündüm ne çabuk geçiyor aslında zaman birde tv de yeni bir pc reklamı varya hani bebk durmuyor annesinin videosunu açıyo babası bebek uyuyo ayyy çok acıklı o reklam yaa ağlayasım geliyo

şişşşşştttt bebişim ben deşifre olmayayım diyorun sen sırlarımı veriyorsun :)) sağol bebişim benim saçım röfleli senin gördüğün fotolarda saçlarım toplu diye belli olmamıştır sarı da yakışır yaniiii :)) bu kadar değil tabii

işlerim anca bitti kızlar çok yoruldummirmirmirmir banyoyu temizle mutfağı toparla anca bu saate kaldım tabi sizler gitmişsiniz neyse napalım bende birazdan yatarım zaten

Kızlar bugün niveadan numune istemiştim onlar geldi molfix de daha önce göndermişti denemek için çok iyi hangi markanın iyi olup olmadığını anlamak için numuneler insana fikir veriyor

yeni doğum yapmış bir arkadaşım var kızı 3 aylık doğduğundan beri bez denemesi yapıyor hangisinin iyi olduğunu anlamak için kullandı hemen hemen hepsini canbebe evybayb hugges prima ve molfix canbebe ve evybayb emici değilmiş hugges çok kalın diyor en çok memnun kaldığı prima molfixsin kaliteside primaya yakın dedi bende ilk olarak prima yeni doğan almayı düşünüyorum sonradan molfixte denicem

cnm numunelerı nerden nasıl ıstedın bısede anlatırsan bısde ıstıyek yollasınlar en azından denemıs olur ona gore alısverıs yaparız cunku ben bu yakınlarda almak ıstıyorum urunlerını ama hıc bı fıkrımde yok acıkcası

Arkadaşlar bir arkadaşım msn ime bugün göndermiş. Okuyunca çok duygulandım ve sizinle paylaşmak istedim. Umarım siz de benim kadar beğenirsiniz.

Dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek, Rabb'ine sorar:
"Allah'ım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?”
“Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak, o seni koruyacak.
“Seni karşılayan meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, her an sana gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.”
“Peki... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?”
“Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel, en tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.”
“Peki, Allah'ım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?”
“Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.”
“Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?”
“Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak.”
“Fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.”
“Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.”
O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
“Allah'ım eğer şimdi gitmek üzereysem, meleğimin adını söyler misin?”

“Meleğinin adının önemi yok, sen onu anne diye çağıracaksın.”

aralık annelerinden alıntı yaptım kızlar baştaki yazıda gelmiş yanlışlıkla...benim msne gelmedi yani:))kendimi üçkağıtçı gibi hissettim söliyeyim dedim...:))ama bende çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim...

bu arada hala HAKAN POYRAZ ismiyle alkalı bi yorum yok (üzülüorum ama yaa.....(poyrazı kullanmayı düşünüoruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…