yanliz bal serbeti nekadar dogru bilmiyorum cünki benim oglum isal oldugunda eczaneye sormustum tatli özellikle cikolatali seylerde uzak dursun demisti
Cimcimecim Peygamber Efendimiz(sav) hadislerinde özellikle bal, çörekotu ve sirkeyi sıkça vurgulamış.Kiminde bin derde deva vardır demiş kiminde yetmiş...Ben inanırım valla çünkü sirkenin faydasını çok gördüm,çörek otu ve balı karıştırıp yiyenlerin de çok sağlıklı olduklarına şahit oldum
cnm numunelerı nerden nasıl ıstedın bısede anlatırsan bısde ıstıyek yollasınlar en azından denemıs olur ona gore alısverıs yaparız cunku ben bu yakınlarda almak ıstıyorum urunlerını ama hıc bı fıkrımde yok acıkcası
benim şeker yüklemesinde 108 çıktı çok mu hayır bende şeker falan çıkarsa Allahım biliyor ya ben ölürüm çikolata tatlı yemezsem
aralık annelerinden alıntı yaptım kızlar baştaki yazıda gelmiş yanlışlıkla...benim msne gelmedi yani:))kendimi üçkağıtçı gibi hissettim söliyeyim dedim...:))ama bende çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim...
bu arada hala HAKAN POYRAZ ismiyle alkalı bi yorum yok(üzülüorum ama yaa.....(poyrazı kullanmayı düşünüoruz)
merhaba arkadaşlar bi kaçgündür giremiyorum çünkü işe gidemyorum. karnımın çok ağrıdığından bahsediyodum ya kasılmalarım iyice artmıştı dr a gittik dr erken doğum tehdidi olduğunu söyledi o yüzden 10 günlük rapor verdi evde dinleniyorum annemlere geldik temin bi bakayım dedim arkadaşlar nasıl diye hepiniz iyisinizdir işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?