2009 Şubat Anneleri

güaydın kızlaaar, var mı bizden erkenci bakıyım

bugün burası yağmurlu ve soğuk,
hem iyi hem kötü, hafta sonu bir cumartesimiz var gezmek için, yağmurlu olunca hava erteleyeceğiz haftaya

kahvaltımızı hazırlayalım, bugün doktor randevumuz var, kızımı göreceğim, çok mutluyum, özledim tatlımı, raporları veririm hastane dönüşü

günaydin aybukecimm ,günaydin kizlarr

hastane dönüsünü bekliyoruz cnm bakalim kac gram olmus tatli cadin :))

ksk yazın çok güzelmiş valla sabah sabah duygulandım .benimde bugün doktor kontrolum var hayırlısı baklaım oğlumu görücem.

yanliz bal serbeti nekadar dogru bilmiyorum cünki benim oglum isal oldugunda eczaneye sormustum tatli özellikle cikolatali seylerde uzak dursun demisti

Cimcimecim Peygamber Efendimiz(sav) hadislerinde özellikle bal, çörekotu ve sirkeyi sıkça vurgulamış.Kiminde bin derde deva vardır demiş kiminde yetmiş...Ben inanırım valla çünkü sirkenin faydasını çok gördüm,çörek otu ve balı karıştırıp yiyenlerin de çok sağlıklı olduklarına şahit oldum

evet canim sirke nin cok faydasi oldugunu bende biliyorum tabiiki bende inaniyorum
ama bilmek istedigim asil merak ettigim sey orda isale karsi balli serbet iyi geliyor yaziyor
ama doktorumun, eczanedeki görevlilerin dedigi gibi ve benim bildigim kadariyla tatli cikolatali seylerden uzak durulmali sadece o konuda kafam karisti tatlim :uhm: a.s.

cimcimecim ishale karşı benim kesin bir yöntemim var 15dk.ya çözüm oluyor ama hamişler yapabilirmi bilmem 1 tatlı kaşığı türk kahvesine 2 damla limon suyu karıştırıp az suyla yutuyoruz veee olay bitmiştir. Ballı şerbet dediği ballı su mu acaba? Yani ishal olan kişiye habire ballı su içirirsek o da ishal yapabilir ama sabah aç karnına bi bardak içse belki iyi gelir

ksk hakan poyraz şık bir isim oyyy bi de büyüyüp iş haytına atılınca hayal etsene Poyraz Bey derler.Güzel olmuş güzel

kızlar günaydın.nasılsınız bebişler nasıl?biz oğluşumla iyiyiz grip dışında ay hala geçemedi nasıl şeyse :jeyyar: hasta olanlara çok geçmiş olsun cimcime benim bildiğim ballı sıcak su öksürüğe çok iyi geliyor ama ishal konusunda bir fikrim yok.

merhaba ben geldim kimseler yok galiba sabah 9 da şeker yüklemesi için hastaneye gittim 2 bardak şekerli su içirdiler bir saat sonrada kan verdim 2 saat sonra alıcam sonuçları inşşallah iyi çıkar buarada dışarıda öyle bir rüzgar varki uçuruyor yürüyüş yapıyım diye minibüse binmedim ama zor yürüdüm rüzgardan

slm kızlar

haftasonu pek giren olmuyor diye düşünürken yazdıklarınızı okurken şaşı oldum galiba :)),

aybüke ve hayaletorka inşallah güzel haberlerle dönersiniz drdan

ballı su konusu biraz şaibeli kızlar yaaa
malum zayıflamak isteyenler sabahları ballı limonlu su içerler
bence nette her yazılana inanmayın
bilimsel gibi gösterilip yazılan yazıların altından ne dolandırıcılıklar çıkıyor

beyazbulut inş. senin de sonucun güzel çıkar
diyetle hayat sürdürmek biz süre sonra sıkıyor insanı
arada kaçak yapar oldum
diyetime sıkı sıkı uyuyorum normalde ama
son günlerde artık aşerme davası mı nedir tatlı -pasta konusunda kendimi gözü dönmüş hissediyorum

hayaletorka ,aybük umarim güzel sonuc alirsiniz

sasslan sorma cnm bende cok fena oldum sabahtan beri mutfaga git gel oldum cikolatalara saldirdim resmen yaa :))
dikkat etmeye calisirken vücut daha cok tatli sekerli seyler istiyor

ohhhhh bugün cumartesi herkes gezmelerde kimse yokmu iş yok ama bak ben işyerindeyim forumda kimsede yok canım sıkıldı valla

benim şeker yüklemesinde 108 çıktı çok mu hayır bende şeker falan çıkarsa Allahım biliyor ya ben ölürüm çikolata tatlı yemezsem

canım ben bunlar için topik açmıştım neredeyse hepimiz aldık oradan neler yapacağını takip edebilirsin..

benim şeker yüklemesinde 108 çıktı çok mu hayır bende şeker falan çıkarsa Allahım biliyor ya ben ölürüm çikolata tatlı yemezsem

108 yüklemede çok iyi bir değer canım
açlık için bile üst sınır 120 civarı
gözünaydın

bu arada çıkınca annelik duygusu ağır basıyor güzelim
1 aydan beri başucumda arkadaşların işviçreden getirdiği çikolata kutusu
pakedini açmadan tuttum
ama 2 gün önce dyanamadım :))

Son düzenleme:
biz de eşimle poyraz adını seviyorduk fakat arkadaşların bebişin adı poyraz diye diğer alternatifleri değerlendirir olduk
çok karizmatik bir isim :))

:roflol: :roflol: :roflol: bende HAKAN POYRAZ isimli bi doktor hakkinda soru soruyorsun sanmistim :roflol: klava:
sabah senin icin ardim bide hakan poyraz adinda bi doktor bulamadim :roflol:
simdi bebisim yazinca aklim basima geldi kaydirigubbakcemile3
poyraz ismi bencede cok hos ,anlami ne ? a.s.

merhaba arkadaşlar bi kaçgündür giremiyorum çünkü işe gidemyorum. karnımın çok ağrıdığından bahsediyodum ya kasılmalarım iyice artmıştı dr a gittik dr erken doğum tehdidi olduğunu söyledi o yüzden 10 günlük rapor verdi evde dinleniyorum annemlere geldik temin bi bakayım dedim arkadaşlar nasıl diye hepiniz iyisinizdir işallah

saol cnm biz iyiyiz sana cok gecmis olsun
iyice dinlen ins. bebisini zamaninda alirsin kucagina :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…