merhaba arkadaşlar bi kaçgündür giremiyorum çünkü işe gidemyorum. karnımın çok ağrıdığından bahsediyodum ya kasılmalarım iyice artmıştı dr a gittik dr erken doğum tehdidi olduğunu söyledi o yüzden 10 günlük rapor verdi evde dinleniyorum annemlere geldik temin bi bakayım dedim arkadaşlar nasıl diye hepiniz iyisinizdir işallah
cnm numunelerı nerden nasıl ıstedın bısede anlatırsan bısde ıstıyek yollasınlar en azından denemıs olur ona gore alısverıs yaparız cunku ben bu yakınlarda almak ıstıyorum urunlerını ama hıc bı fıkrımde yok acıkcası
teşekkürler arkadaşlar şimdi iyiyim ağrılarım fazla kalmadı ilaç verdi nidilat dı sanırım adı 6 saatte bir içemeye çalışıyorum ilk günlerde çok baş ağrısı yaptı şimdi alıştı bünyem heralde fazla başım ağrımıyo işallah zamanında olur bebeklerimiz gerçekten böyle düşümek bile insanı strese sokuyor
kızlar bizde bugün oğlumu görmeye gittik...37 cm boy - 1300 gr ağırlıkla paşalar gibi maşallah...ama 2 hafta önde gelişimi...bende başından beri 13 kg almışım...pilav/makarna/şerbetli tatlı vs. yemiyorum ama bu kilo niye böyle oluyor valla bilmiyorum...şeker yüklemem de normal çıktı...bu arada doktorum 26. haftadan itibaren 2 haftada bir görücem seni demişti...yarın 28. haftaya başlayacağız bakalım...bundan sonra 2 haftada 1 gidiyorum yani...34. haftadan sonra da haftada 1 gidilmesi gerekiyormuş...allahım bir doğursak vakti zamanı geldiğinde...allah hepimize kuvvet versin kızlar..inşallah sorunsuz hallederiz bu son dönemeci de...
kızlar bizde bugün oğlumu görmeye gittik...37 cm boy - 1300 gr ağırlıkla paşalar gibi maşallah...ama 2 hafta önde gelişimi...bende başından beri 13 kg almışım...pilav/makarna/şerbetli tatlı vs. yemiyorum ama bu kilo niye böyle oluyor valla bilmiyorum...şeker yüklemem de normal çıktı...bu arada doktorum 26. haftadan itibaren 2 haftada bir görücem seni demişti...yarın 28. haftaya başlayacağız bakalım...bundan sonra 2 haftada 1 gidiyorum yani...34. haftadan sonra da haftada 1 gidilmesi gerekiyormuş...allahım bir doğursak vakti zamanı geldiğinde...allah hepimize kuvvet versin kızlar..inşallah sorunsuz hallederiz bu son dönemeci de...
nestlecim masallah cnm bebisine kocaman olmus :CüvCüv:
kafalari ne zaman dönüyor bebislerin kizlar ??
bakalim benimkide artik 2 haftada birmi cagircak :Saruboceq:
bizim bulasik makinamiz bozuldu sanirim :çok üzgünüm: üffff makinayi yeni doldurmustum yaa benneyaptımki elde yikanan bardaklari tabaklari kullanamiyorum illa makinada yikanmasi gerek :1no2: dua edin kizlar yaa makina calissin tekrar :Saruboceq:
valla kızlar karbonhidrattan uzak duruyorum mümkün mertebe...ama hususi her sabah aç karnına 2 havuç-1 elma-1 ayva-1 mandalina sıkıp içiyorum...1 bardak süt-1 kase yoğurt ve 1 yumurtada günlük menümde var...ama onun dışında özel bişi yok...ama kızlar bu kadar gelişme ileriliği olunca da insan çekiniyor vallahi...doktor sorun yok diyor ama burdaki şubat bebeklerinin kilosu/boyu topiğine bakınca hakikaten benim oğlan tosuncuk kalıyor...hadi kilo tamam da, arkadaşların boy ölçümlerine baktım 25-30 cm arası..anam benim 37 cm...doktor boy söylemedi ama ben fl * 7 yapınca 37 çıkıyo anacım...inşallah sorunsuz tamamlarız....
canım benim 27+5 te 1110 gr dı
senin 28 de 1300 sanırım çok farklı değil
ayrıca benim oğluşun boyu da 36,5-37 cm arasında
çok da tosuncuk değil normal bence
bazı arkadaşlar yanlış ölçümü boy olarak yazmış olabilirler bu arada
canım nidilatı ben de kullandım
başağrıları felaket olmuştu
bana operasyon sonrasında 4 saatte 1 vermişlerdi ama sanki nefes darlığı çekmiştim sonra 6 saatte bire indirdiler 2 hafta sonra 8 saatte 1 sonra 12 saate 1 ve nst ile kontrol sonrasında kasılma olmadığını gördükten sonra kestik
ama başucumda duruyor
dr kasılman olursa hemen 1 tane nidilat al dediği için
inşallah sana da iyi gelir
hayatım 26+5 benim şu anda...yani 27. hafta...pazartesi 27+0 olucam yani 28. haftaya giricez...ne bileyim doktor 2 hafta ilerde dedi gelişimi...aman ilerde olsun...bizimki de iricik olsun napalım..çocuğun adını ÇINAR koyarsan olacağı budur:)))) kavak gibi ince uzun olmayacak tabi ki..ismi ile bütünleşti benim oğlum şimdiden..hadi hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?