2009 Şubat Anneleri

valla demircol benim görümceminki dönmemeişti ve sezeryan oldu.ama belki snnki döner canım takma kafana herşeyin hayırlısı belki sezeryan hayırlsıdır rabbim onu ayarlar sen merak etme

ssaslan bu kasılma nasıl oluyor benim bazen karnım semsert oluyor ama ben gazdır belki diyorm

canım işin aslı ben de tam bilemiyorum
bende rahmim açılırken herhangi bir kasılma olmamıştı
operasyon sonrasında kasılma olup da dikişlerimi zorlamasın diye önlem olarak ilaç kullandım sanırım
o bahsettiğin sertlik gaz olduğunda bende de oluyor
ama kasılma olduğunda belirli aralıklarla tekrarlaması gerekiyormuş
pozisyon değişse de geçmiyormuş diye biliyorum

al bendende o kadar cimcimecim sırnaşık şey detaylı bakmadan o ismi görünce doktor falan diye düşündüm bende

Kızlar merhaba
1 haftadır giremedim nete inanılmaz zormuş senağlamasenağlama
Normalde de sağ belimden aşağısı akşamları çok ağrıyordu taşınma işleri olduğu için biraz daha ayakta çok kaldım, geçen hafta cumartesi bi yattım kalkıp yürüyemedim tekrar çok ağrıdı yattığım zaman bi sorun yok sadece dönerken ve ayağa kalkınca ağrıyordu. Pazar günü ewim taşındı yerleşti ben gidemedim bile ananemde yattım akşama kadar sabrettim sonra gelip aldılar beni ewimi gördüm Pazartesi ilk işimiz doktora gittik bebeğime baktı bebek iyi rahim ağzıda normal görünüyor dedi idrar, kan tahlili bide böbrek ultrasonu istedi hepsini yaptırdık sonuçları falan derken zaten kendi dr um yoktu başka suratsız bi dr vardı hastaneye yatırım seni gözetim altında olursun dedi korktum hayır ben ewde yatarım dedim :1no2::1no2: Değişik bişiler dedi tabi terimleri bilmediğimden ne diye sordum baya sonra cvp verdi soru sormayada çekindim valla sağ böbrekte genişleme var idrar yollarında iltihap var dedi dinlenmezsen düşük yada erken gebeliğe kadar gider dedi inanılmaz korktum 10 günük rapor verdi Cuma günü tekrar kontrole gidicem antibiyotik verdi ilk kullanmaya korktum boıl suyla kurur dediler iltihap sonra kendi dr umu aradım kullan sakıncası yok diyince kullandım sanırım iltihap geçmeyince normal doğum yapılmıyormuş bebeğe geçer diye en büyük korkum zaten... Oğluşumun hareketleri yeni yeni normale döndü o kadar hareketliydiki bu 1 hafta içine çok nadirdi hareketi yavrumun. Ya bide eşim kendini suçluyo bu aralar kesin ilişki yüzünden mi oldu iltihap diye klava:klava: bilmiyorum kiiii valla. Ewde yat yat artık çok canım sıkıldı telefonda bağlanmadı nette internetsiz bir hayat düşünemiyorum yaaa annem 4-5 ew uzaklıkta ona bile anca geldik bugün canım annecim ya annelik nasıl birşey hergün bizdeydi eşim gelen kadar annelerin hakları ödenmez valla :asigim::asigim:a.s.

roflol: bende HAKAN POYRAZ isimli bi doktor hakkinda soru soruyorsun sanmistim :roflol: klava:
sabah senin icin ardim bide hakan poyraz adinda bi doktor bulamadim :roflol:
simdi bebisim yazinca aklim basima geldi kaydirigubbakcemile3
poyraz ismi bencede cok hos ,anlami ne ?

:roflol::roflol::Allah canını almasın emi ilahi yaa...sırnaşık şey
poyraz yunan mitolojisinde rüzgar tanrısı demek we rüzgar çeşitlerinden biri cnm..
hepinize çok tşkkrle yorumlar için..a.s.a.s.

günaydın kızlar. bende de erken doğum riski oldu. bi hafta hastanede kaldım. gizli idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ollmuş. allahtan durdurulabildi. ama şimdi sürekli yatıyorum. kızlar çok dikkat edin kasılmalara ve ağrılara. rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize. ben şimdilik yatarak günlerimi doldurmaya çalşıyorum. kayınvalidemlerde kalıyorum artık. o yüzden yazamıyorum size kızlar. hepimizin allah yardımcısı olsun.

cnmm gecmis olsun doktor evdede dinlenebilirsin dediyse dinlen ama doktor hastane sart derse git hastanede dinlen cnm orda imkanlar daha fazla.
kendine iyi bak bizi habersiz birakma
ins. hepimiz zamaninda alicaz bebislerimizi kucagimiza

sanada gecmis cok olsun cnm
enfeksionun durdurulabildigine sevindim :1hug:
bizi habersiz birakma a.s.

günaydin kizlar
dün cok erken uyudum buna ragmen bugün baya bi gec uyandim herkez pazar keyfi yapiyor sanirim :)))
hepinize cokk iyi pazar diliyorum bebislerinizle :))

özlemim geçmiş olsun ama mutlaka ilaçlarını al bende senin gibi idrar yollarında enfesiyon olmuştu ve antibiyotk kullanma zorunda kalmıştım çünkü doktorun dediği kullanmazsan enfeksiyonun bebeğe daha çok zarar vereceğini söledi ve geçti allaha şükürler olsun sende kullan canım ihmal etme

Teşekkür ederim kızlar dün annemde kaldım ama ewe gidiyorum kaynanamlar ziyarete gelceklermiş sonundaa öpüyorum herkesi gerçekten şakası yok dikkat edelim hepimiz ah yavrularımız sağlıkla bi doğsa vakit yaklaştıkça sabırsızlanıyorum biran önce koklasak miniklerimizi:))))))

selam herkese özlemim,küçükkedicik,nisan hepinize çok çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize noluyo bizlere böyle nekadar çok rahatsızlık geçirdik şubat anneleri olarak bende dün şeker sonucumu aldım açlık 86 bir saat sonra 99 yazıyor annem şeker hastası ona söyledim iyi dedi çok şükür

ya kızlar gecmıs hasta annelerımıze de sanırım artık krıtık donemlere gırdık bendede ust solunum yolu enfeksıynu var sanırım bogazım cok fena atesımde var bıraz kulak ağrısı desen super acıle gıttım dun ılac kullanamasın dedı sadece ağrı kesıcı ole gecene kadar beklıcem sanırım ama bu erken doğum tehdıtı olan anneler nasıl oluyo bu ağrılar kasılmalar bende ağrı oluyo genelde ve ben bebeğın hareketlerıne bağlıyorum hep dra solemıstım oda rahım genıslemesı dedı ama dıkkat etmek lazım ılk gebelıkten dolayı ağrıları da tam tanımıyoruz allah saklasın bole okuyunca acaba benım ağrılarımda bundan olabılırmı dıye telaslanıyorum cunku benım karnım cok sık ağrıyo ozellıklede aksamları cok sertlesıyo offf ya gelllll subat geeeeeeeellllllllllll

Özlemimm, Kucukkedicik cok cok gecmis olsun kizlar.Insallah problemsiz devam eder hamileliginiz ve tabiki hepmizin.:Saruboceq:
Cgdmabky: canim insallah önemli bise yoktur:Saruboceq:, ve ayrica seninle ayni tarihte dogurucaz sanirim, benim bebek subatin 8 ine bekleniyo, ya seninki?Ve artik bende biran önce subat olsun istiyorum.:içelim:Bebisim nasil, yuzu , elleri ayaklari nasil, kilosu nasil, tabiki en basta sagligi nasil CADIARZUcok merak ediyorum.Inan bazen okadar sabirsizlaniyorum ki canim cok SIKILIyo beklemekten.Keske zaman cabucak gecsede bebislerimizi sagsalim kucagimiza alsak, yemin ederim kurban kestirecem.

geçmiş olsun canım yaa
çok şükür riskli kısmı atlatmışsın
inş. tuvalet iznin falan vardır
bu arada bol su içmeye özen göster canım:1hug:

özlemim sen de kendine dikkat et güzelim ya
bol bol dinlenmeye bak
bırak ev işlerini falan zaman içinde yavaş yavaş halledersiniz

saol cnm ıyı dıleklerın ıcın evet benımde 8 subat beklenen tarıh bıran once gelsın ıstıyo artık ınsan ultrasonda o mınık seyı gorupte dısarda beklemek daha zor sımdılerde allah nasıp eder ıns senın bebeğinin cınsıyetı ne cnm bebeğimle ılgılı cok sukur sorunum yok saolsun kızım benı ılk 4 ay ıskncesınden sonra hıc uzmedı ama bu aralar sanırım bu usutmeden dolayı bıraz sıkıntılarım var bıde bıraz yaramas teyzesııı hec durmuyo yınede ortak sorunlar yasıyoruz butun hamısler o yuzden annelerımızden bırıne bısey olunca acaba benım ağrımdamı ondan demeden gecemıyo ınsan her an tetıkteyız gıbı bısey ama ben ınanıyorum subat ayında senlencek bu sayfalar hayırlısıyla bebişlerimiz sesıyle ınlıcek o zamanda :lepi:

iyiakşamlar kızlar eşimde fırsat buldum girdim hemen :jeyyar: bugün kzım hiç tekmelemedi hiç hissetmedim normalmi sizce bu normalde sabahları kahvaltıdan sonra baya oynuyordu akşamlarıda dün akşam seyrekti hareketleri bugün hiç yok endişelenmeye başladım :çok üzgünüm: 2 gündür kendimi biraz fazla yordum acaba ondan olabilirmi napsamki doktru arıyımmı yoksa yarında bekliyimmi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…