ssaslan bu kasılma nasıl oluyor benim bazen karnım semsert oluyor ama ben gazdır belki diyorm
:roflol: :roflol: :roflol: bende HAKAN POYRAZ isimli bi doktor hakkinda soru soruyorsun sanmistim :roflol:klava:
sabah senin icin ardim bide hakan poyraz adinda bi doktor bulamadim :roflol:
simdi bebisim yazinca aklim basima geldikaydirigubbakcemile3
poyraz ismi bencede cok hos ,anlami ne ? a.s.
Kızlar merhaba
1 haftadır giremedim nete inanılmaz zormuş senağlamasenağlama
Normalde de sağ belimden aşağısı akşamları çok ağrıyordu taşınma işleri olduğu için biraz daha ayakta çok kaldım, geçen hafta cumartesi bi yattım kalkıp yürüyemedim tekrar çok ağrıdı yattığım zaman bi sorun yok sadece dönerken ve ayağa kalkınca ağrıyordu. Pazar günü ewim taşındı yerleşti ben gidemedim bile ananemde yattım akşama kadar sabrettim sonra gelip aldılar beni ewimi gördüm Pazartesi ilk işimiz doktora gittik bebeğime baktı bebek iyi rahim ağzıda normal görünüyor dedi idrar, kan tahlili bide böbrek ultrasonu istedi hepsini yaptırdık sonuçları falan derken zaten kendi dr um yoktu başka suratsız bi dr vardı hastaneye yatırım seni gözetim altında olursun dedi korktum hayır ben ewde yatarım dedim :1no2::1no2: Değişik bişiler dedi tabi terimleri bilmediğimden ne diye sordum baya sonra cvp verdi soru sormayada çekindim valla sağ böbrekte genişleme var idrar yollarında iltihap var dedi dinlenmezsen düşük yada erken gebeliğe kadar gider dedi inanılmaz korktum 10 günük rapor verdi Cuma günü tekrar kontrole gidicem antibiyotik verdi ilk kullanmaya korktum boıl suyla kurur dediler iltihap sonra kendi dr umu aradım kullan sakıncası yok diyince kullandım sanırım iltihap geçmeyince normal doğum yapılmıyormuş bebeğe geçer diye en büyük korkum zaten... Oğluşumun hareketleri yeni yeni normale döndü o kadar hareketliydiki bu 1 hafta içine çok nadirdi hareketi yavrumun. Ya bide eşim kendini suçluyo bu aralar kesin ilişki yüzünden mi oldu iltihap diyeklava: klava: bilmiyorum kiiii valla. Ewde yat yat artık çok canım sıkıldı telefonda bağlanmadı nette internetsiz bir hayat düşünemiyorum yaaa annem 4-5 ew uzaklıkta ona bile anca geldik bugün canım annecim ya annelik nasıl birşey hergün bizdeydi eşim gelen kadar annelerin hakları ödenmez valla :asigim::asigim:a.s.
günaydın kızlar. bende de erken doğum riski oldu. bi hafta hastanede kaldım. gizli idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ollmuş. allahtan durdurulabildi. ama şimdi sürekli yatıyorum. kızlar çok dikkat edin kasılmalara ve ağrılara. rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize. ben şimdilik yatarak günlerimi doldurmaya çalşıyorum. kayınvalidemlerde kalıyorum artık. o yüzden yazamıyorum size kızlar. hepimizin allah yardımcısı olsun.
aa adaş mı olacak oğluşlar :))
bizimki Çınar Demir olacak kısmetse :))
günaydın kızlar. bende de erken doğum riski oldu. bi hafta hastanede kaldım. gizli idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ollmuş. allahtan durdurulabildi. ama şimdi sürekli yatıyorum. kızlar çok dikkat edin kasılmalara ve ağrılara. rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize. ben şimdilik yatarak günlerimi doldurmaya çalşıyorum. kayınvalidemlerde kalıyorum artık. o yüzden yazamıyorum size kızlar. hepimizin allah yardımcısı olsun.
Özlemimm, Kucukkedicik cok cok gecmis olsun kizlar.Insallah problemsiz devam eder hamileliginiz ve tabiki hepmizin.:Saruboceq:
Cgdmabky: canim insallah önemli bise yoktur:Saruboceq:, ve ayrica seninle ayni tarihte dogurucaz sanirim, benim bebek subatin 8 ine bekleniyo, ya seninki?Ve artik bende biran önce subat olsun istiyorum.:içelim:Bebisim nasil, yuzu , elleri ayaklari nasil, kilosu nasil, tabiki en basta sagligi nasilCADIARZUcok merak ediyorum.Inan bazen okadar sabirsizlaniyorum ki canim cok SIKILIyo beklemekten.Keske zaman cabucak gecsede bebislerimizi sagsalim kucagimiza alsak, yemin ederim kurban kestirecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?