2009 Şubat Anneleri

merak etme canım bende geçen hafta 2 gün boyunca hiç hissetmedim hatta gece vakti doktora gittik sebep o gün yaptığım yorucu temizlik zavallım karnımda şekilden şekile girmiş olmalıki hiç sesi çıkmamıştı yatıp dinlendim biraz ondan sonra başladı hareketleri

kızlar aralık annelerinde 'ebeyim aynı zamanda gebeyim'die bi başlık var başlığı açan ebeymiş ...we soruları cewaplıyo ..bilmek istersiniz die düşündüma.s.

Canim benim Allah´in izniyle oglum olacak insallah, seninkide kizmis ne guzel.Allah hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:.Benim Allah´a sukur hamileligim boyunca ne bir migde bulantisi , ne baska bir yan etki yasamadim.Sadece cok yorgundum bazen ve cok uykum geliyodu en buyuk zorlugum o oldu, zor olmasinin sebebide hem okula gitmem ve 3 saatligine cafeteryamizda calismamdan dolayiydi, baskada minik oglum beni hic uzmedi Allah ´a sukur.Neyseki seninde sorunun kalmamis sonucta.
Mesela ben simdiye kadar 9,5 kilo aldim, seninle ayni tarih oldugumuza göre sorabilirmiyim kac kilo aldigini?Tabiki önemli olan bebislerimizin sagligi kilo degil biliyorum ama yinede cok merak ediyorum benimle ayni tarihte dogum yapacaklarin kilo ve catlak durumlarinikaydirigubbakcemile5

kızlar selamlar bende geldim ama herkes gitmiş galiba .
Öncelikle hepinize geçmiş olsun zaman daraltıkça sıkıntılar başlıyor galiba bende dün gece bebğimin öldüğünü gördüm rüyamda sabah kalktığımda sanki hamile değil gibi hissettim kendimi .İnşallah hepimiz tam zamanında doğum yaparız .
Bu arada ben cuma gecesinden beri ilk defa giriyorum çok yoğundum hafta sonu gezerken doğurmazsam iyidir .Bursa'ya İkea açıldı biliyorsunuz dün oraya gittik ay bayılıyorum oraya yaa bebk için de çok güzel şeyler beğendik babamız gelsin alıcaz hepsini inşallah.Dün gece bir ay önce bir arkadaşımız doğum yapmıştı 34 haftalık ona gittik bebek büyüsün diye beklemiştik bebek tebriğine gittik çok akıllı çok tatlı maşallah .Allah hepimize nasip etsin evimizde görmeyi .
Yine 1 ay önce doğum yapan başka bir arkadaşımında lohusa mevlüdü vardı bugün de oraya gittik ay yoruldum valla onun ki hele çok acaip tatlı bakın resminide ekleyimde görün özeniyor insan süper ama zor bişey annelik .

iyi geceler kızlar,hafta sonu giremedim fırsat bulup.şimdide yatmıştım ama bi türlü uyku tutmadı,gözümü kapattığım an sürekli doğumun nasıl olacağını hayal etmeye başlıyorum,ayy ateş bastı yatakta.sabahta erken kalkıcam ama bi bakayım dedim kim var kim yok..

kizlar meraba hepiniz uyudunuz sanirim benimde cok uykum var ama oglum kac defa cikartti durdu su verdik biraz simdi uyuyor ,esimle benim uykum kacti düsünüp duruyoruz ayni seyleri yedik bizde bi sorun yok
yanliz oglum yemek yemedi pek sadece bir kase salata yedi sadece salata dokanmis olabilirmi kizlar ??

bakın bugün mevlüde gittiğim arkadaşımın ( hani yağları akmıştı diye yazmıştım onun işte )bebeği bu 5 günlükken ki resmi maşallah deyin kızlar

cnm bende 9 kılo cıvarı aldım fakat nasılsa benım kılom sadece karnımda bacak basen hıc kıpırdamadı belkı hamilılelığımın 2.ay sonuna kadar dansetmeye devam etmem olabılır hareketlı bır hayatımın olması sureklı sahnede ve dansla ıcıceydım belkı ondan catlaklara gelınce henuz yok cunku gobeğimde gec sıstı benım ama o kadar kılo nerde merak edıyorum acıkcası ama sende cok almamıssın bana hıc kılon yok dıyolar ama bana gore sısko oldum ben olsun bebıslerımız ıcın değer zaten :teytey:

cnm mrb rüyada ölüm uzun ömür demekmis
rabbim yavrularimiza uzun saglikli ömürler versin :1hug:

geçmiş olsun güzelim,belki yediğinden değildir üşütmüştür? geçen ayda hasata olmuştu oğluşun dimi canım,tam atlatmışmıydı peki,onun dewamı falan olabilirmi acaba

bende gecen gece bebeğim su halıyle doğmus oluyo kuvozde goruyorum onu cok mınık bole sankı daha yıkamamıslar gıbı tabıı oncesındekı kabusta bana ıkı tane adam bıcakla saldırıyo ben kacıyorum bebeğime bısey olmasın dıye sonra uyandım tekrar uyuyunncada bebeğimi gordum kuvozde esımle bakıyoruz camdan bebeğime ve hemen ardından yasatamadık dıyolar bana ayy cok kotu bıseyyy bu tarz ruyalar gormemız artık cok normal cunku hep dusunuyoruz korkuyoruz o yuzden sakın moralınzı bozmayın annısler allah nasıp eder ıns alırız kucağımıza

geçmiş olsun güzelim,belki yediğinden değildir üşütmüştür? geçen ayda hasata olmuştu oğluşun dimi canım,tam atlatmışmıydı peki,onun dewamı falan olabilirmi acaba

bilmiyorum ki tatlim onu atlatmisti simdi bi kac gündür öksürügü vardi
sadece öksürük oldugu icin rezene bali vermeyi denedim biraz hafiflemisti öksürügüde. simdide cikardi bir daha kusarsa artik 15 dk da bir sekerli su vermeyi denicem gecmezse zaten direk doktora gideriz
cikarirken yüzünde morarma yada nefes zorlugu yasamadi yasasaydi allah korusun zehirlendi derdim ama ...:bbo:

Allah korusun zehirlenme falan değildir hayatım sizde bişiy yoksa,ama belkide verdiğin rezene balı falan midesine ağır gelmiştir güzelim.

cgdmabky canım walla bende o tip rüyalar çok sık görmeye başladım.sanırım aklımızda sürekli eken doğum korkusu oluyor ve eğer şimdi doğsa yaşarmı diye düşünüyoruz,buda rüyalarımızı etkiliyor.Allahım hepimizin bebişlerini vaktinde sağlıkla kavuştursun bize

iki gündür vermiyorum cnm rezene bali ,üsüttü sanirim simdi sesi cikmiyor cok sükür a.s

korkulu rüyalar :çok üzgünüm: walla su hamileligimde 3-4 defa ayni seyi gördüm rüyamda uyandigimda hayla soktaydimm :1shok: birde düsünün yasin okumadan uyuyamadim bir kac gece ,cidden cok korkutuyorlar ben rüyamda bagiramistim bile
üc defa besmele cekmistimde rüyamda öyle uyanabilmistim

iyigeceler bu gece kalabalık burası krakercim sağol cevabın için bende bu hafta sonu kendimi çok yordum dün akşam temizlikle uğraştım bir iki saattir dinleniyorum tekmelemeye başladı çok şükür cimcime oğluna çok geçmiş olsun artık havalar soğudu tabi ilk önce etkilenen çocuklar belki miydesini üşütmüştür canım soğuk bişeylermi yedi acaba

kızlar akşam üstü markette bebek bezlerine bakarken hasta bezi gördüm doğum için hasta bezi lazım olurmu yoksa gece pedleri yeterli gelirmi sizce her ihtimale karşı alsammı

saol tatlim bende ilk cok korktum ama devam etmeyince rahatladim
üsütmüstür kesinsoguk bisey yemedi ,evimiz sicak ama kolidorumuz fayanstan yerler soguk oluyor ,tüm israrlarima ragmen ev ayakkabisini giymiyor bundan sonra kavga dögüs giydiririm artik ayakkabisini :mymeka:

aman cnm dinlen temizlik yaparken tüm isi bir günde yapma a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar akşam üstü markette bebek bezlerine bakarken hasta bezi gördüm doğum için hasta bezi lazım olurmu yoksa gece pedleri yeterli gelirmi sizce her ihtimale karşı alsammı

canım bence ped yeterli olur,ablam ebe daha dün sordum yeterli olacağını söyledi,olmayacak olursada hastanelerde zaten satılıyor alıveririz orda.

hayatim cidden hic gerek kalmiyor hasta bezlerine normal pedler tamamen yeterli oluyor .. zaten dogum sonrasi rahatlikla ayaklanabiliyoruz :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…