2009 Şubat Anneleri

kizlarr ben uyumaya gidiyorum oglumda uyumusken bende bir an önce yatiyim sabah erken kalkmam gerek öptük hepinizi teyzoslariii :)))) hepinize iyi geceler

teşekkür ederim kızlar annem de gerek yok demişti zaten ama işte ya gerek olursa diye düşünmeden edemiyor insan

uykum gelmedi ama ben yinede yatmayı deneyeyim sabah erken kalkıcam kızlar,öpüyorum hepinizi iiiyyyii geceler

iyigeceler cimcime tatlı rüyalar sana aslında benimde yatmam lazımda çoktan yarın iş var ama çok gergin ve sinirli hissediyorum kendimi uyku girmiyor gözüme

iyigeceler cimcime tatlı rüyalar sana aslında benimde yatmam lazımda çoktan yarın iş var ama çok gergin ve sinirli hissediyorum kendimi uyku girmiyor gözüme

saol cnm sende uyumaya calis bir an önce yarin sabah zorlanma
uzan birde klasik müzik ac bak nasil sakinlesirsin:CüvCüv:
bebisinde hosuna gider dans etmeye baslar sırnaşık şey
tatli rüyalar hepinize mirmirmirmir :1hug:

bakın bugün mevlüde gittiğim arkadaşımın ( hani yağları akmıştı diye yazmıştım onun işte )bebeği bu 5 günlükken ki resmi maşallah deyin kızlar

maaşallahhhh tü tü tüa.s çok tatlı kıss inşallah bizlerde hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız... derinzlm canım seninde eşin yanında değil sanırım yanlışmı anladım

derinzlm
dedigin gibi masllah cok tatliymis minik kiz, insallah hepimiz kazasiz belasiz saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi.AMIN

Günaydın kızlar,
hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum...

Günaydın canım,
Bende herkese güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum.Bu haftayla 28.haftaya giriyorum.Bayramda ise 30.haftayı tamamlayacam.Haftalar ilerledikçe ve aklıma geldikçe kendimi bir garip hissediyorum.Hatta heyecanlanıyorum.Çoook az kaldı yaa.

Canım kendini yorduğun içindir korkma sakın, bende çok yorulduğum zamanlar aynı şekilde haraketleri azalıyor, ama sen yinede hareketlerini takip et ve kendini yorma artıka.s.

kızlar merhaba;
ben de dün doktor kontrolüme gittim bende de plesenta previa (umarım doğru yazmışımdır) varmış. yani plesentam aşağıda duruyordu hala yukarı çıkmamış. gerçi bu zamana kadar doktorum bana hiç yat dinlen falan demedi aksine çık gez bi daha yapamayacaksın uzun süre diyor. ama böyle giderse doğumum sezeryan olacakmış. artık sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. neyse hepimiz için hayırlısı olsun değil mi??

canım ben de aşırı iştahlı olmadığım halde kilo aldım. bunun sebebi hareketsizlik.

mrb kızlar 10 gündür giremedim bende ama hepinizi özledim. geçen hafta oğlumun odasını aldık aralık sonunda gelecek. oğlum ve ben 29+3 olduk çok az kaldı

kızlar merhabalar araya tatil girdi özledim sizi dün evimize yakın bir alışveriş merkezine girdim Kraft'ta %30 indirim vardı oğluşuma ciciler aldım beyaz beyaz kuzu gibi.Akşamda eşimin teyzesi hacca gidiyor,onunla vedalaşmaya gittik tabi bütün sülale ordaydı.İşte laf arasında hamile oldun sen nazlandın falan dediler dayanamadım en sonunda soktum lafı.
Nazlansam hepinizi başıma dikerdim hanginiz 6 aydır arayıp sordunuz dedim.
Aman bizde doğurduk falan dediler, ben görecem sizin kızınızı da dedim.
Baya sert söyledim öyle apışıp kaldılar, aaaa hamilelik patavatsızlaştırmış bunu falan dediler.
Eşimin de suratı bozuldu hemen küstü akşam akşam.Sanki suç bende.Ama söyledim ya en sonunda rahatladım canıma minnet. Sonra sabah beni işe getiriken eşimde diyor ki onlar laftan anlamaz sen kendin söylüyosun kendin dinliyosun ne gerek var.olsun bu kadar sorumsuzluk olmaz.Ben kimseden bir şey beklemiyorum zaten.Arayıp nasılsın bir ihtiyacın varmı demek bu kadar mı zor?Ben zaten kimseye muhtaç diilim ki. Bak yine sinirim bozuldu yaaa

:1shok: inanmiyorum yaa sacmalamislar cnm gercekten cekemiyorlar Çok üzgünüm çoook
sen aldirma tatlim onlara dengesiz konusup seni sinir etmeye calismislar ,tabii arayip sormalari gerekti simdi aramiyorlar bebek gelincede evden cikmazlar kötükedihüso
ayyy bende sinir oldummm üzülme cnm sen :teselli:

kizlar dün oglum cikardi demistim yaaa bende isal oldum salatayla ilgisi vardi sanirim :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…