iyigeceler cimcime tatlı rüyalar sana aslında benimde yatmam lazımda çoktan yarın iş var ama çok gergin ve sinirli hissediyorum kendimi uyku girmiyor gözüme
bakın bugün mevlüde gittiğim arkadaşımın ( hani yağları akmıştı diye yazmıştım onun işte )bebeği bu 5 günlükken ki resmi maşallah deyin kızlar
Günaydın kızlar,
hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum...
iyiakşamlar kızlar eşimde fırsat buldum girdim hemen :jeyyar: bugün kzım hiç tekmelemedi hiç hissetmedim normalmi sizce bu normalde sabahları kahvaltıdan sonra baya oynuyordu akşamlarıda dün akşam seyrekti hareketleri bugün hiç yok endişelenmeye başladım :çok üzgünüm: 2 gündür kendimi biraz fazla yordum acaba ondan olabilirmi napsamki doktru arıyımmı yoksa yarında bekliyimmi:uhm:
evet benim deşifre olmamak için peruk taktım nasıl olmuş:)))-tatlicadiarzu-
kızlar bizde bugün oğlumu görmeye gittik...37 cm boy - 1300 gr ağırlıkla paşalar gibi maşallah...ama 2 hafta önde gelişimi...bende başından beri 13 kg almışım...pilav/makarna/şerbetli tatlı vs. yemiyorum ama bu kilo niye böyle oluyor valla bilmiyorum...şeker yüklemem de normal çıktı...bu arada doktorum 26. haftadan itibaren 2 haftada bir görücem seni demişti...yarın 28. haftaya başlayacağız bakalım...bundan sonra 2 haftada 1 gidiyorum yani...34. haftadan sonra da haftada 1 gidilmesi gerekiyormuş...allahım bir doğursak vakti zamanı geldiğinde...allah hepimize kuvvet versin kızlar..inşallah sorunsuz hallederiz bu son dönemeci de...
kızlar merhabalar araya tatil girdi özledim sizidün evimize yakın bir alışveriş merkezine girdim Kraft'ta %30 indirim vardı oğluşuma ciciler aldım beyaz beyaz kuzu gibi.Akşamda eşimin teyzesi hacca gidiyor,onunla vedalaşmaya gittik tabi bütün sülale ordaydı.İşte laf arasında hamile oldun sen nazlandın falan dediler dayanamadım en sonunda soktum lafı.
Nazlansam hepinizi başıma dikerdim hanginiz 6 aydır arayıp sordunuz dedim.
Aman bizde doğurduk falan dediler, ben görecem sizin kızınızı da dedim.
Baya sert söyledim öyle apışıp kaldılar, aaaa hamilelik patavatsızlaştırmış bunu falan dediler.
Eşimin de suratı bozuldu hemen küstü akşam akşam.Sanki suç bende.Ama söyledim ya en sonunda rahatladım canıma minnet. Sonra sabah beni işe getiriken eşimde diyor ki onlar laftan anlamaz sen kendin söylüyosun kendin dinliyosun ne gerek var.olsun bu kadar sorumsuzluk olmaz.Ben kimseden bir şey beklemiyorum zaten.Arayıp nasılsın bir ihtiyacın varmı demek bu kadar mı zor?Ben zaten kimseye muhtaç diilim ki. Bak yine sinirim bozuldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?