bebiş geldiğinde aynı hafta içinde 2 kere gelen olursa hamileliğmde çok yardımcı oldunuz şimdi kendinizi yormanıza gerek yok deyip kibarca kışkışlamayan nolsun:1shok: inanmiyorum yaa sacmalamislar cnm gercekten cekemiyorlar Çok üzgünüm çoook
sen aldirma tatlim onlara dengesiz konusup seni sinir etmeye calismislar ,tabii arayip sormalari gerekti simdi aramiyorlar bebek gelincede evden cikmazlar kötükedihüso
ayyy bende sinir oldummm üzülme cnm sen :teselli:
kizlar dün oglum cikardi demistim yaaa bende isal oldum salatayla ilgisi vardi sanirim :sm_confused:
değişken cevapları olan bir soru bu. Devlet hastanelerinde parasız,ssk anlaşmalı özellerde 250-300 normal 750 falan da sezeryan olur heralde.kızlar bu arada türkiye hastanesine giden varmı aranızda? doğum fiyatları nedir acaba
değişken cevapları olan bir soru bu. Devlet hastanelerinde parasız,ssk anlaşmalı özellerde 250-300 normal 750 falan da sezeryan olur heralde.
Tamamen özel olursa 1250 normal 1750 sezeryan diye biliyorum ama hastaneden hastaneye fark olur tabi
:))) çok iyi yaaaa bende yurt dışında oturuyosun da türkiyedeki hastaneleri soruyosun sandım hay Allah
bebiş geldiğinde aynı hafta içinde 2 kere gelen olursa hamileliğmde çok yardımcı oldunuz şimdi kendinizi yormanıza gerek yok deyip kibarca kışkışlamayan nolsunklava:kötükedihüso canım benim yaaa sende dikkat et kendine ve oğluşuna çok geçmişler olsun keşke elimden birşey gelse senağlama ya da bir önerim olabilse
anladım öle anladığını zaten cnm. bende doğum için hastane arıyorum son 2 ay kaldı artık karar vermek lazım.
kraker kiz sanada gecmis olsun tatlim bende isal oldum(
doktordan gelisinde yaz cnm habersiz birakma bizi
sasslan saol cnm salata dokundu kesin yaa oglum dün gece cikardi bende bu sabah isal oldum
dolapta yer kalmadigi icin domatesleri disarda birakmistim esimde beni sucluyor iki gün domatesler disarda kaldi diye onlari cöpe at kesin onlardan oldu diyor ,olabilirmii ???
yani ben domatesleri keserken cok iyilerdi ,yumusak falan degillerdi
Neler var ya insafsızlık resmen yaptıkları bu kadarmı insanlıktan almamışlar nasiplerini yazık valla.Benimkiler ot gelmiş ot gidiyorlar hayatım.Sanmıyorum değişeceklerini.Değiştirmeye de uğraşmıyorum zaten ama garibime gidiyor bizim ailede böyle şeyler yoktur yani o yüzdendiline saglik sekerim bunu hakediyorlar nolurdu sanki biraz saygili konusssalar
esimin üvey annesi ben karnim burnumdayken temizlige cagirirdi görümceye yardima giderdim enayi gibiiibebegim gelcek hastaneye yaticaktim hiiic kimse gelmedi yardima hanfendi anca hastaneye geldi dogum sonrasida hergün bende bittiler onlar gelmese cocuklarini bana biraktilar bakiyim onlara diyee kötükedihüso
simdiki aklim olsa bunlarin altinda kalmazdim rabbim acidi banada esimin babasiyla görüsüyoruz onunda bi esi var coook iyiler k.pederim kizim kizim diyip duruyor
ins. seninkilerinde akli basina gelir bitanem illaki kaynanalik yapcaklar kötükedihüso
saol cnm cubuk kraker falan yiyorum simdi ,gecer sanirim :Saruboceq:
sanada geçmiş olsun canım saat 5 e ancak randevu alabildim bizde dün akşam yemeye davetliydik sanırım ordan kaptım yine tam geçtiş diye sevinirken yine baştan başladık bol su içmeye deva ediyorum
bu nedir yaaa forum olarak tuvaletten çıkamıyoruz valla. Sularda mı var acaba birşeyler.Keşke yemeseydin yemeği en azından düzelene kadar.Bi de evde yaptığınız yemeklerin sebzelerini ve meyveleri yıkadıktan sonra elma sirkeli sudan geçirin kızlar malum zirai ilaçlar vs. yapışıp kalıyor elma sirkesi atıyormuş onları Çok geçmiş olsun tatlım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?