2009 Şubat Anneleri

cimcimecim oğluşuna çoook geçmiş olsun küçükkedicik ve özlemim yatın kızlar evi falan bırakın pis kalsın yaa bebeişler gelince yaparsınız yada çok mu zor bir yardımcıya yaptırısınız.Aman ha dikkat edin minişlere

Günaydın kızlar tam geçti derken yine ishal oldum bu sefer beklemeden gidicem doktora artık utannıyorum dokturuma gidip yine ben demeye

bebiş geldiğinde aynı hafta içinde 2 kere gelen olursa hamileliğmde çok yardımcı oldunuz şimdi kendinizi yormanıza gerek yok deyip kibarca kışkışlamayan nolsun klava:kötükedihüso canım benim yaaa sende dikkat et kendine ve oğluşuna çok geçmişler olsun keşke elimden birşey gelse senağlama ya da bir önerim olabilse

kızlar bu arada türkiye hastanesine giden varmı aranızda? doğum fiyatları nedir acaba
değişken cevapları olan bir soru bu. Devlet hastanelerinde parasız,ssk anlaşmalı özellerde 250-300 normal 750 falan da sezeryan olur heralde.
Tamamen özel olursa 1250 normal 1750 sezeryan diye biliyorum ama hastaneden hastaneye fark olur tabi

biliyorum tabi ki cnm ama sen türkiye genelindeki hastane fiyatlarını anladın sanırım. ben şişlide bulunan türkiye hastanesinin fiyatlarını sormuştum :))

:))) çok iyi yaaaa bende yurt dışında oturuyosun da türkiyedeki hastaneleri soruyosun sandım hay Allah

mrb arkadaslar sıze bısey danısacamumarım yardımcı olursunuz ben esımım gorevınde dolayı sırnakta yasıyorum 6 aylık hamıleyım bebısımı ıst da dogurmak ıstıyodum fakat ıstege baglı sezeryan fıyatlarını duyunca sok oldum 1000 ytl uygun ve kalıtelı hastane bılen varsa bana yardımcı olabılırmı bu arada esım polıs memuru yanı emnıyetle anlasmalı

cimcime oğlun iyilemiştir umarım. geçmiş olsun.
c.tesi gecesi rüyamda tatoşu gördüm. iyiydi. sabah uyandığımda eşim tatoş nedir dedi. adını sayıklamışım. canım iyidir gerçekten inşallah.
derin bebek çok tatlı ya. canımızı çektirdin hepimizin.
h.sonu bebeğimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım ütüledim. hele o pijama altlarını hem güldüm hem ütüledim. küçücükler.
bugün de 100 mg lık şeker yüklememi yaptırdım sonucunu bekliyorum.

diline saglik sekerim bunu hakediyorlar nolurdu sanki biraz saygili konusssalar
esimin üvey annesi ben karnim burnumdayken temizlige cagirirdi görümceye yardima giderdim enayi gibiii bebegim gelcek hastaneye yaticaktim hiiic kimse gelmedi yardima hanfendi anca hastaneye geldi dogum sonrasida hergün bende bittiler onlar gelmese cocuklarini bana biraktilar bakiyim onlara diyee kötükedihüso
simdiki aklim olsa bunlarin altinda kalmazdim rabbim acidi banada esimin babasiyla görüsüyoruz onunda bi esi var coook iyiler k.pederim kizim kizim diyip duruyor
ins. seninkilerinde akli basina gelir bitanem illaki kaynanalik yapcaklar kötükedihüso

saol cnm cubuk kraker falan yiyorum simdi ,gecer sanirim :Saruboceq:

anladım öle anladığını zaten cnm. bende doğum için hastane arıyorum son 2 ay kaldı artık karar vermek lazım.

Aslında bende karar veremedim devlet hastanesinde mi yapsam doğumu özeldemi diye bugün işyerinden bir arkadaşımızın eşi doğum yaptı benim arada bir tahlillerim falan için uğradığım hastanede.Akşama bebişi görmeye gittiğimizde soracam ilgililer mi çok canı yakıyorlar mı diye.Bazı özeller mimli çünkü.Son anda sezeryan çıkarıyorlar normal doğumu hunharca yaptırıyorlar falan diye. İyi araştırıp öyle karar vermek lazım.

kraker kiz sanada gecmis olsun tatlim bende isal oldum (
doktordan gelisinde yaz cnm habersiz birakma bizi

sasslan saol cnm salata dokundu kesin yaa oglum dün gece cikardi bende bu sabah isal oldum
dolapta yer kalmadigi icin domatesleri disarda birakmistim esimde beni sucluyor iki gün domatesler disarda kaldi diye onlari cöpe at kesin onlardan oldu diyor ,olabilirmii ???
yani ben domatesleri keserken cok iyilerdi ,yumusak falan degillerdi

sanada geçmiş olsun canım saat 5 e ancak randevu alabildim bizde dün akşam yemeye davetliydik sanırım ordan kaptım yine tam geçtiş diye sevinirken yine baştan başladık bol su içmeye deva ediyorum

Neler var ya insafsızlık resmen yaptıkları bu kadarmı insanlıktan almamışlar nasiplerini yazık valla.Benimkiler ot gelmiş ot gidiyorlar hayatım.Sanmıyorum değişeceklerini.Değiştirmeye de uğraşmıyorum zaten ama garibime gidiyor bizim ailede böyle şeyler yoktur yani o yüzden
Bu arada düzelirsin inş.çabucak canım a.s.

sanada geçmiş olsun canım saat 5 e ancak randevu alabildim bizde dün akşam yemeye davetliydik sanırım ordan kaptım yine tam geçtiş diye sevinirken yine baştan başladık bol su içmeye deva ediyorum

bu nedir yaaa forum olarak tuvaletten çıkamıyoruz valla. Sularda mı var acaba birşeyler.Keşke yemeseydin yemeği en azından düzelene kadar.Bi de evde yaptığınız yemeklerin sebzelerini ve meyveleri yıkadıktan sonra elma sirkeli sudan geçirin kızlar malum zirai ilaçlar vs. yapışıp kalıyor elma sirkesi atıyormuş onları Çok geçmiş olsun tatlım a.s.

kızlar 100 lük yükleme sonucum
1. saat 133
2. saat 91
3. saat 80
henüz dr.a ulaşamadım. düşük gibi geldi bana ama bilemiyorum.

evet canım ben pişirmeden yiyeceğimiz yeşillikleri yarım saat sirkeli suda bekletiyorum muhakkak.

arkadaslar meraba ben yenı uye oldum hepınıze hayırlı olsun.ancak ben daha ady değilim.sizden bılgı almak için msj atıyom yaklasık iki hafta önce cocuğa karar verdık ve dun adet gunumdu olmadım ama 3 gundr acayıp kasık ağrılarım var bazende hafıf bulantı oluo.acaba umutlanmalımıyım.test alsam sonuç verırmı.saolun

kızlar merhaba herkese nasılsınız dün giremedim havadan dolayı sanırım internete bağlanamadım bir türlü cimcimecim geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…