2009 Şubat Anneleri

kızlar 100 lük yükleme sonucum
1. saat 133
2. saat 91
3. saat 80
henüz dr.a ulaşamadım. düşük gibi geldi bana ama bilemiyorum.

değerlerin iyi gibi canım yalnız be bir şey soracağım kızlar benim şeker yüklemesi şöyle oldu aç gittim hastaneye hemen 50 lik glukoz içirdiler 1 saat sonra kan aldılar hadi şimdi git kahvaltı yap dediler kan alındıktan sonra,kahvaltıdan 1 saat sonra da tokluk kan şekeri için kan aldılar o kadar.1.si 120 ikincisi 125 çıkmış sizce doğru mu benden alınan kanlar

canım mecbur yedim a ben tokum dedim ama suratlar asıldı en azından salatadan alıyım dedim ama sanırım yeşilliklerden kaptım iyi yıkanmamış olabilir sağlık ocağından bu durumdan dolayı uzunnnnn bir kuyruk var herkes aynı durumda hastaneler dolup taşmış salgın var galiba

idrar testi yanıltıcı olabilir kanda beta hcg ye baktır canım en kesin çözüm o

canım çok geçmiş olsun aslında onunla alakalı değil güzelim eskiden dolapmı vardı ben eşimin köyünden daha olmamış domates getirdim ipe bağlayıp balkona astım orda erdiriyorum ve canım istediğnde koparıyorum meyvalarımda hep dışarda durur kışın ondan değildir sularla alakalı bişi olabilir havalarında soğuk gitmeside üşütüyoruz ondan dikkat edelim kendimizefisfisfis

kızlar moralim alt üst ya akşam gecenin birr yarısı kavga ettik eşimle istemediğimi söledim tmm bende istemiyorum dedi boşanacaktık hep böle hep böle sonra sarıldı işte hep kendisi haklı ben haksız işte bende hata yok ama ben yinede özür dilerim falan ooooffffff ooooooooooofffffffffff ben nerde hata yapıyorum ya
:a015:senağlama

Canım benim 50 gr lık yüklemem için gitiğimde önce idrar ve kan aldılar dah sonra şekerli suyu içtim ve daha sonra 1 saat bekledim ve tekrar idrar ve kan aldılar. Daha sonra yemek yiyebilirsin dediler. Benim 50likte şekerim 169 çıkmıştı ve 100lük uygulandı ertesi gün. Ama 100lük daha zordu.

Efeecem bu aralar strese girmemen gerekiyor benimki de fazla ilgi göstermiyor diyee atışıyorum ama sınra kızımı üzdüğümü düşününce boşverrr diyorum kendi kendime. Bu aralar stresten uzak duralım kızlar.

kızlar hastalıktan kırılıyorum..önce boğaz yanmasıyla başladı...derken burun tıkanıklığı, öksürük, et kesiği, halsizlik derken perişan etti beni...ilaç da içemiyorum...süt, portakal suyu içmekten fenalık geldi..arada balın üzerine karabiber döküp yiyorum...bekliyoruz geçmesini artık...sabah kahvaltı da ekmek attım ağzıma..küt dedi üst dişlerimden biri kırıldı...yetmiyor galiba benim oğlana aldığım kalsiyumlar..dişlerimden mi çekiyor nedir...gerçi diş doktorum o bir hurafe demişti ama...gitti bir diş sonuçta...yani dişçi yolu göründü bana...uyuşturmadan yapar mı acaba??

işte beni de kafama takılan o canım 50 liği içmeden önce bir açlık kanı almaları gerekmezmiydi ardından glukozu içip 1 saat sonra tekrar kan almaları gerekirdi diye düşünüyorum bilmiyorum ben bunu doktoruma belirtmedim sanırım belirtmem gerekiyor en son hangi haftaya kadar bu testi yaptırabiliyorduk

çook geçmiş olsun dişçiyi bir ziyaret etmen gerekiyor ama biz sorduğumuzda dişlerle ilgili problemi düzeltmek için en uygun 5 inci ay ondan sonra pek dokunmak istemiyoruz dedi sebebide uzun süre dişçi koltuğunda oturacağın için bebeğin aşağıya baskı yapması olrak söyledi dolgu kanal tedavisi türünde şeyler için en azından 2.5 saat oturman gerekiyor buda seni yorar ve yapılıcak iğnelerden dolayı doğumdan sonraya bırakmayı uygun görüyorlar ama sende bir danış derim

niye noldu ki canım okadar kavga edicek bebişine yazık annesi etkilenir o şimdi.Biraz alttan alıcaz erkekler hep öyle canım anneler pohpohlamış gelip tepemize çıkıyolar napalım onları da böyle idare edicez artık :1no2:

sağol canım...bir işlem yaptırmam şart çünkü çok abuk subuk kırıldı..şimdi arasına yiyecek/içecek girecek..bu sefer iltihap olacak başıma daha çok iş açacak...perşembe gibi doktora görünücem bakalım ne diycek...

bende meyve yerken kırdım anlamadım bile nasıl oldu doktor baktı baktı kanal tedavisi ve dolgu dedi ama anlattıklarından sonra ve doktorumun onay vermemesinden dolayı sadece üstünü beyaz bir maddeyle geçici olarak kapattı hala alıp ağrı yapmasın diye şubatı iple çekiyorum artık bir an önce yaptırıp kurtuluyım diye yemek yerken çok dikkatli olmaya çalışıyorum diğerlerinede zarar gelmesin diye

bu arada kızlar 4d ultrason için burdan bir arkadaş ümraniye de bir yer önermişti...(kim olduğunu hatırlayamadım şimdi...) 60 ytl ye çekiyorlardı...cumartesi günü gittim..bi,zim oğlanın eli ağzında dolanıyo içerde...ama cd diye verdikleri şey boş çıktı...bir de makineyi yeni almışlar sanırım...yaklaşık 15 dakika ayar yapılması sürdü..tabi belim ağrıdan koptu...çarşamba bir daha çağırdılar daha iyi görüntü elde edebilmek için...bu kadar sık girmenin zararı olur mu acaba? ama sonuçta hatıra kalsın diye yaptırmak da istiyorum...inşallah çarşambaya iyi poz verir oğluşum...

çok geçmiş olsun cnm..limonun suyunu sık içinede karabiber dök we iç çok iyi geliyo..istersen bi dene derima.s.

ama idare idare nereye kadar ayol hamileyim her işimi kendim yapıyorum ya yine alttan alan biz oluyoruz bi gece çocuk odam var oranın penceresini açık bıraktım sanmışım yağmurda yağıyodu daha yenice yatmıştı bende bakarmısın dedim neden yatarken bakmadın gibilerinden laf etti tmm tmm dedim işte olay bu büyüdü büyüdü bebişim üzlmezmi ya ondan özür diliyorum annecini affetsin kuzum

ahhh cnmm yaa bende kac defa kavga ettigimizde ayrilmak istedigimi söyledimm ama bir kac saat sonra sakinlesince cok pisman oluyoruz
simdi cok duygusal bi dönem atlatiyoruz ondan onlara karsi biraz kirici olabiliyoruz onlarda malesef her zaman bizi anlamayabiliyorlar sonucta hic hamile kalmamislar
bi hamile kalsalar bizide anlarlar :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
oturun konusun canm ne bosanmasi ... bak o gelmis sana sarilmis sende ona saril .
isteyse simdi ona bi güzel yemek hazirla basbasa yemek iyiyin mum isiginda Şeniz
ikinizde sakinlestiginizde oturup konusun derdini anlat ona sen beni yanlis anladin ben böyle demek istemistim tarzinda konus :teselli:
üzme artik kendini bak bebisinde seninle üzülüyor :teselli:

hadi gül aglamayi birak olurmu :1hug:

üzme artik kendini bak bebisinde seninle üzülüyor :teselli:

hadi gül aglamayi birak olurmu :1hug:

saol canım ya gülmeyi deniyomda olmuyo ama şuan iyiyim bende sarıldım ona zati ahhh kadın olmak hele birde anne olmak ne zormuş şimdiden anlıyorum zaten bebekler doğsa sağ salim derken kafayı yicez allahım yardımcımız olsun hassa dönemlerden geçiyoruz
:çok üzgünüm:

eften püften bi sebepmiş valla canım boş ver zaten yapmasın kimseye minnet etme bende aynıyım valla hamilemiyim amele miyim belli değil :roflol: akşama kadar iş eve git evde iş saat 9'da hoşaf gibi olup uyuyorum inan. Oğlum gelsin bir sağ salim alıcaz bunların intikamını klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…