kızlar hastalıktan kırılıyorum..önce boğaz yanmasıyla başladı...derken burun tıkanıklığı, öksürük, et kesiği, halsizlik derken perişan etti beni...ilaç da içemiyorum...süt, portakal suyu içmekten fenalık geldi..arada balın üzerine karabiber döküp yiyorum...bekliyoruz geçmesini artık...sabah kahvaltı da ekmek attım ağzıma..küt dedi üst dişlerimden biri kırıldı...yetmiyor galiba benim oğlana aldığım kalsiyumlar..dişlerimden mi çekiyor nedir...gerçi diş doktorum o bir hurafe demişti ama...gitti bir diş sonuçta...yani dişçi yolu göründü bana...uyuşturmadan yapar mı acaba??
eften püften bi sebepmiş valla canım boş ver zaten yapmasın kimseye minnet etme bende aynıyım valla hamilemiyim amele miyim belli değil :roflol: akşama kadar iş eve git evde iş saat 9'da hoşaf gibi olup uyuyorum inan. Oğlum gelsin bir sağ salim alıcaz bunların intikamınıklava:
anne ya o da işte tek başına ayakta durmasına gönlü razı olmuyordur belki :asigim: boşver sen karışma çözsünler ana kız problemlerinisorun sirf kocislerle olsa gene iyi bende annemle tartistim dün aksam
kiz kardesimle kavga etmis bende oturun konusarak halledin diyince annemde olmuyor artik konusmakla sorun cözülmüyor diyince bende birak ozaman oda isterse ayri eve ciksin dedim
bu ücüncü söyleyisin bir daha duymayim dedi msnden cikti
bunda kizcak ne var anlamadim ben fikrimi vede gayet normal bisey söyledim
sonucta kizkardesim 20 yasinda kendi parasini kazaniyor eger kazandigi para ev gecindirmeye yeticekse ciksin en azindan sorun yasanmaz demek istedim ama anlamadi iste
anne ya o da işte tek başına ayakta durmasına gönlü razı olmuyordur belki :asigim: boşver sen karışma çözsünler ana kız problemlerini
efeecemcim inan aynı durumdayız benim annemde tıkıldı evine kırk yılda bir aramış gecenin 10unda alo burda yağmur yağıyo napiyosun diyor valla kimsenin kılı bile kıpırdamadı diyorum ya hamile miyim amele mi belli değil eşim desen zaten hak getire eşimin akrabalarını sabah söyledim zaten en sonunda soktum lafı rahatladım sıra anneme de gelecek eşime de şimdilik susuyorum uygun zamanı kolluyorum yabancılar bile daha ilgili valla. Ay ne diyim yaa inan 2 gündür aklıma geldikçe ağlayacak gibi oluyorum. Rabbime havale ettim hepsini
aslında bende hem anneden hemde kocişten dertliyim ama anneme çaktırmıyorum çok kırılıyorum kardeşimede annemede hamileyim sonuçta bazen okuyorum arkadaşların annleri koşuşturyolar deli divane oluyolar yardım etmek için benimkilerde hiç ses seda yok kızım yada abla bişeyin yapılcaksa yapalım falan yok tek başıma yapmaya çalışıyorum herşeyleri çok kırgınım çok ama sölemicemde içimde kalsın :dilcikar:
nestle cnm sanada cok gecmis olsun :))
bol bol temiz hava al dinlen cnm :))
çok geçmiş olsun cnm..limonun suyunu sık içinede karabiber dök we iç çok iyi geliyo..istersen bi dene derima.s.
sağol canım ya...diş kırık...boğaz şiş...ateş 38...eklemlerim ağrı içinde...valla yarım insan oldum...allah dermansız dert vermesin..buna da şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?