Bu akşam en kötü haberimi aldım eşimin çalıştığı işyeri hepsine izne çıkarmış 3 ay boyunca maaş yok boş boş oturucaklar krediler faturalar bilmiyorum ne olucak
kötü olmus cnm üzülmemeye calis
aileler destek cikar sizi böyle birakmazlar :teselli:
derdi veren Allah dermanida verir
ins. esinin isleri en yakin zamanda düzelir :Saruboceq:
sen kendine ve bebisine iyi bak o sorunda cözülür Allah`in izniyle :teselli:
inanırmısın babam dışında herkes çekildi kenara bu daha acı tasarruf yapın denildi kapatıldı telefon daha ne kadar tasarruf edilicekse en son geçen ay market alışverişi yapıldı en son ne zaman pazara çıktığımı hatrılamıyorum bile ama allaha dua ediyorum bu günler bir an önce bitsin kimse işsiz kalmasın senağlama
inanırmısın babam dışında herkes çekildi kenara bu daha acı tasarruf yapın denildi kapatıldı telefon daha ne kadar tasarruf edilicekse en son geçen ay market alışverişi yapıldı en son ne zaman pazara çıktığımı hatrılamıyorum bile ama allaha dua ediyorum bu günler bir an önce bitsin kimse işsiz kalmasın senağlama
kızlar bu arada türkiye hastanesine giden varmı aranızda? doğum fiyatları nedir acaba
Bu akşam en kötü haberimi aldım eşimin çalıştığı işyeri hepsine izne çıkarmış 3 ay boyunca maaş yok boş boş oturucaklar krediler faturalar bilmiyorum ne olucak
kraker kız ne olmus öyle canım ya cok üzüldüm.allah yardımcınız olsun.elimizden bişey gelse keşke.
off kızlar 24 saat içinde neler olmuş yaa(
ateşler ishaller
hasta hamişlerimizin hepsine geçmiş olsun
kraker kız allah sabır versin bu zor günlerde
en azından baban destek olacakmış
krediler için bence bankaya danışıp en azından faiz ödemeden ertelemeye gidilir mi öğrenmeye çalışın
yine de güçlü olmaya çalışın bebeğiniz için
bu arada öğretmen hamişlerimizin de öğretmenler gününü kutluyorum
arkadaslar meraba ben yenı uye oldum hepınıze hayırlı olsun.ancak ben daha ady değilim.sizden bılgı almak için msj atıyom yaklasık iki hafta önce cocuğa karar verdık ve dun adet gunumdu olmadım ama 3 gundr acayıp kasık ağrılarım var bazende hafıf bulantı oluo.acaba umutlanmalımıyım.test alsam sonuç verırmı.saolun
değerlerin iyi gibi canım yalnız be bir şey soracağım kızlar benim şeker yüklemesi şöyle oldu aç gittim hastaneye hemen 50 lik glukoz içirdiler 1 saat sonra kan aldılar hadi şimdi git kahvaltı yap dediler kan alındıktan sonra,kahvaltıdan 1 saat sonra da tokluk kan şekeri için kan aldılar o kadar.1.si 120 ikincisi 125 çıkmış sizce doğru mu benden alınan kanlar
Kızlar bu arada bütün eğitimci hamilelrein öğretmenler günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?