2009 Şubat Anneleri

günaydin kizlar ben bugün okula gitmiyorum evdeyim oglum dün gece ateslendi bu cocuga noluyor anlam veremedik bi gece kusar diger gece ateslenir
gece esimle onu sirf atletiyle biraktik bir iki saat sonra atesi düstü
tamda aksilik iste oglum daha pazar günü ates ölcecegini kirmisti atesinide ölcemedik oyüzden fitil falanda veremedik

kraker kiz cnm erken dogum tehlikenmi var ?? ben doktoruma sormustum 8. aya kadar ucak yolculugu yapabilirsin demisti tabii her doktor farkli söyleyebiliyor
üzülme tatlim

canım benim teşekkür ederim. cidden çok aydınlatıcı oldu. henüz sonuçlarımı dr.a gösteremedim çünkü. tümü bu değerlerin altında. ben artık bal, böreki hakettim. şaka şaka. kızlar ben 50 lik yüksek çıkınca sıkı diyet yaptım yani sadece bebeğe faydalı et yeşillik meyve süt v.s. yedim ve kendimi birkaç günde acayip hafiflemiş hissettim. hamurişi ve çikolatalar popo yapmaktan başka işe yaramıyor. doğuma kadar bu şekilde beslenmeye dikkat edeceğim. çok canım çekerse bir cimcik yerim yeter. eğer yapabilirseniz size de tavsiye ederim.

kizlar yaa bebegimi 3 gündür hic hissetmiyorum bu aralar cok yorgunum ondanmi acaba

aman be boşver canım. anne olmadan sınanıyoruz galiba. şimdiden böyle olsun ki sonra bebişlerimizin her türlü sorunuyla tek başımıza başa çıkabilelim.
efecem sen şirinyer tarafında mı oturuyordun? eğer öyleyse ve fiyonk bebe ye uğradıysan orada beyaz renkte bebek sepeti var mı? hiç dikkatini çekti mi?

krakeriiiiiim şimdi okudum ya yazdıklarını çok üzüldüm ya canım benim. Herşeyde bir hayır vardır de tatlım,bebişini üzme.Ben eminim o kısmetiyle gelecek anne babasına.Durumunuz en kısa zamanda düzelir inş. ki ben eminim bebeğinle birlikte bolluk bereket de yağacak evine. Sen de inan tatlım.Sık dişini şükret

sağol canım uyku tutmadı saat 5 te uyandım boş boş bakınıyorum etrafıma bi ara daldığımda rüyamda taneyle pirinç alıyordum pazardan kendi kendime gülüyorum hala :bbo:

Bu akşam en kötü haberimi aldım eşimin çalıştığı işyeri hepsine izne çıkarmış 3 ay boyunca maaş yok boş boş oturucaklar krediler faturalar bilmiyorum ne olucak

Canım yazını okuyunca cok üzüldüm.ALLAH sabır versin.Bu devirde çok zor valla.Umarım bir an önce tekrar eski halinize dönersiniz.Birde kriz yok diyolar hergün haberlerde aksamda izledim bursada özellikle cok isci cıkarıyorlarmış yarın birgün bizimde başımıza gelebilir.Bu memleketin hali ne olcak yaa ortalık düzeldi diyoruz tekrar aynı hep sıkıntı hep sıkıntı.

eşim bugün gitti ek iş bakmaya ama çok zor dükkanlar kepenkleri indirdi fabrikalar bölümleri kapatıyor değil iş bulmak form bile doldurtmuyorlar taksicilik yapan bir arkadaşınla anlaşıp bu süre içinde beraber çalışıcaklar gece sabaha kadar o çıkıcak sanırım.Birde dün doktor düzenli beslenmekten bahesediyordu eve gelip bunu duyunca pek iştahım kalmadı zaten üzülmemeye çalışıyorum elimde değil bu halimle iş bulsam gidip çalışıcam çok zoruma gidiyor çevremde duyan herkes kapattı kapıları

canım bucada oturuyorum ama daha hiç nasip olmadı alışverişe çıkmak o yüzden bilmiyorum ama bu haftalarda çıkıcaz bende şirinyere gidip mağazalardaki reyonları görmek istiyorum fiyonk bebe forbes cad.demi acaba orda bi mağaza var yemek yediğimiz yerin yanı çok tatlı şeyler var hep dikkatimi çekmiştir ama ismine hiç bakmadım daha oğluşumun bir zıbın bir takım üst örme yelekleri bol bide patik yaptım ona başkada bişi yok canım :ecrin_bebek:

Canım işallah geçiçi bir süre böyle olur sonra işallah tekrar eski halinize dönersiniz.Zor bir zamandan geçiyoruz her yer sıkıntıda aslında.Borsanın günü gününü tutmuyor altın yükselmiş.Dolar bir yükseliyor bir düsüyor.
Sen kendini üzmemeye calıs Bebeğini düsün her bebek kısmetiyle birlikte doğarmış bu bebeğinizde kısmetiyle birlikte gelicek işallah canım.

canım ya üzme kendini bir kapıyı kapatan allah diğer kapıyı açarmış bebeğin uğurlu gelecek size sakın unutma herkez zor günler geçiriyo piyasalar berbat bende bu hafta ve önümüzdeki hafta çalışıyorum bayramdan sonraki haft ayrılcam artık 32 hafta doluyo bakalım eşim tek başıına nasıl olcak ya zor insan düşünmeden edemiyo ev kira zati borç harç yapıldı herşeyim öde öde anam ağladı valla
napalım kader ama inancını yitirme olurmu kendine dikkat et ben sıkıntı ve üzüntüden ilk bebişi kaybettim geçen şubatta şimdi herşey bebişlerimiz için üzme kendini canım a.s.

Canım üzme kendini lütfen, benim eşimde işinden memnun değil zorunlu bir şekilde gidiyor, bende dayanamıyorum o şekilde işe gitmesine çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor, bu ay sonu bende işten çıkıyorum tamamen tek kalacak. İnşallah hayırlı bir iş bulabilirler:Saruboceq:

kizlar yaa bebegimi 3 gündür hic hissetmiyorum bu aralar cok yorgunum ondanmi acaba

Canım ondandır ama sen yine takip etmeye çalış hareketlerini, bende mesela geçen hafta kendimi çok yordum 2 gün hareketlerini bende hissedememiştim, şimdi maşallah aynı tempoda devam

dersucum benim sana yine sorularım var sen dedin ya ben kıyafetten başka hiçbir şey almadım diye biz daha onları bile almadık daha bir tek zıbını bile yok oğluşumun ben ilçede çalıştığımdan merkezde pek fazla yer de bilmiyorum 9 ay 10 gün diye bir bebek mağazası varmış adını duydum ama yerini bilmiyorum sen biliyorsan nerede olduğunu söyleyebilir misin canım bir de babadağ işhanının oralarda cemeteks diye bir mağaza var oraya girmiştim geçen gittiğimde bebettonun ürünlerini tavsiye ettiler çok kaliteli falan dediler ama karar verip alamadım sen hiç aldın mı bebetto ürünlerinden ve bu mağazadan ya da bu markayı bilen arkadaşlar varsa nasıl kaliteli güvenilir mi???

krakerkız çok üzüldüm canım. olsun bak eşin iş bulmuş o da bir gelişme. sen sıkma canını annesi bebeğin uğur getirecek yakında size.

evet fiyonk bebe forbes cd.de. kapısının önünde 5 ytl ye pijama tulum v.s. satılıyor. içine ben de girmedim. bebek battaniyeleri de çok uygun fiyatlıydı orada. alışverişe çıktığında ilk oraya uğra derim. canını sıkma hepsi alınır.
ben çantamızı hazırladım. bebek bezimiz eksik yalnız.

:)) Canım bende denizlide 1 senedir yaşıyorum.Sen hangi ilçedesin.Dediğin yerleri 9 ay 10 gün diye bebek mağazasını hatırlayamadım.Belkide ismen bilmiyorum onun yeri nerdeymiş bebettonun ürünlerinden almadım carsıda cok bebek mağazaları var.
Hafta içi merkeze gelecek olursan haberleşelim öğle arası bende calısıyorum sana burdan yardımcı olurum beraber bakarız canım hem tanısmış oluruz.::1hug:

Canım ben kıyafeti dısında diğerlerini internetten sipariş etmeyi düsünüyorum.Fiyatı daha uygun oluyor.

ben bayramdan önceki perşembe veya cuma kontrole geleceğim bazen tek geliyorum eşim yanımda olmazsa haberleşir görüşürüz inşallah canım ay bak heyecanlandım ne güzel olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…