Kızlar selamlar .
Önce hemen aklımdayken tüm eğitimcilerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ kutlu olsun .
Şirincek evet canım benimde aynen senin gibi eşim burada değil benimkide denizci :)))
FLORYA canım şeker sonuçlarının bu rakamlardan altta olması gerekiyormuş.Bende ki test sonucunda yazıyo bak bakalım
AÇLIK : < 95
1.SAAT : < 180
2.SAAT : <155
3.SAAT : < 140 Eğer bu değerlerden ikisinde yükseklik varsa sorun oluyormuş .Dr. dediğine göre
aslında bende hem anneden hemde kocişten dertliyim ama anneme çaktırmıyorum çok kırılıyorum kardeşimede annemede hamileyim sonuçta bazen okuyorum arkadaşların annleri koşuşturyolar deli divane oluyolar yardım etmek için benimkilerde hiç ses seda yok kızım yada abla bişeyin yapılcaksa yapalım falan yok tek başıma yapmaya çalışıyorum herşeyleri çok kırgınım çok ama sölemicemde içimde kalsın :dilcikar:
krakeriiiiiim şimdi okudum ya yazdıklarını çok üzüldüm ya canım benim. Herşeyde bir hayır vardır de tatlım,bebişini üzme.Ben eminim o kısmetiyle gelecek anne babasına.Durumunuz en kısa zamanda düzelir inş. ki ben eminim bebeğinle birlikte bolluk bereket de yağacak evine. Sen de inan tatlım.Sık dişini şükret
Bu akşam en kötü haberimi aldım eşimin çalıştığı işyeri hepsine izne çıkarmış 3 ay boyunca maaş yok boş boş oturucaklar krediler faturalar bilmiyorum ne olucak
Canım yazını okuyunca cok üzüldüm.ALLAH sabır versin.Bu devirde çok zor valla.Umarım bir an önce tekrar eski halinize dönersiniz.Birde kriz yok diyolar hergün haberlerde aksamda izledim bursada özellikle cok isci cıkarıyorlarmış yarın birgün bizimde başımıza gelebilir.Bu memleketin hali ne olcak yaa ortalık düzeldi diyoruz tekrar aynı hep sıkıntı hep sıkıntı.
aman be boşver canım. anne olmadan sınanıyoruz galiba. şimdiden böyle olsun ki sonra bebişlerimizin her türlü sorunuyla tek başımıza başa çıkabilelim.
efecem sen şirinyer tarafında mı oturuyordun? eğer öyleyse ve fiyonk bebe ye uğradıysan orada beyaz renkte bebek sepeti var mı? hiç dikkatini çekti mi?
eşim bugün gitti ek iş bakmaya ama çok zor dükkanlar kepenkleri indirdi fabrikalar bölümleri kapatıyor değil iş bulmak form bile doldurtmuyorlar taksicilik yapan bir arkadaşınla anlaşıp bu süre içinde beraber çalışıcaklar gece sabaha kadar o çıkıcak sanırım.Birde dün doktor düzenli beslenmekten bahesediyordu eve gelip bunu duyunca pek iştahım kalmadı zaten üzülmemeye çalışıyorum elimde değil bu halimle iş bulsam gidip çalışıcam çok zoruma gidiyor çevremde duyan herkes kapattı kapıları
eşim bugün gitti ek iş bakmaya ama çok zor dükkanlar kepenkleri indirdi fabrikalar bölümleri kapatıyor değil iş bulmak form bile doldurtmuyorlar taksicilik yapan bir arkadaşınla anlaşıp bu süre içinde beraber çalışıcaklar gece sabaha kadar o çıkıcak sanırım.Birde dün doktor düzenli beslenmekten bahesediyordu eve gelip bunu duyunca pek iştahım kalmadı zaten üzülmemeye çalışıyorum elimde değil bu halimle iş bulsam gidip çalışıcam çok zoruma gidiyor çevremde duyan herkes kapattı kapıları
kizlar yaa bebegimi 3 gündür hic hissetmiyorum bu aralar cok yorgunum ondanmi acaba
canım bucada oturuyorum ama daha hiç nasip olmadı alışverişe çıkmak o yüzden bilmiyorum ama bu haftalarda çıkıcaz bende şirinyere gidip mağazalardaki reyonları görmek istiyorum fiyonk bebe forbes cad.demi acaba orda bi mağaza var yemek yediğimiz yerin yanı çok tatlı şeyler var hep dikkatimi çekmiştir ama ismine hiç bakmadım daha oğluşumun bir zıbın bir takım üst örme yelekleri bol bide patik yaptım ona başkada bişi yok canım :ecrin_bebek:
dersucum benim sana yine sorularım var sen dedin ya ben kıyafetten başka hiçbir şey almadım diye biz daha onları bile almadık daha bir tek zıbını bile yok oğluşumun ben ilçede çalıştığımdan merkezde pek fazla yer de bilmiyorum 9 ay 10 gün diye bir bebek mağazası varmış adını duydum ama yerini bilmiyorum sen biliyorsan nerede olduğunu söyleyebilir misin canım bir de babadağ işhanının oralarda cemeteks diye bir mağaza var oraya girmiştim geçen gittiğimde bebettonun ürünlerini tavsiye ettiler çok kaliteli falan dediler ama karar verip alamadım sen hiç aldın mı bebetto ürünlerinden ve bu mağazadan ya da bu markayı bilen arkadaşlar varsa nasıl kaliteli güvenilir mi???
:)) Canım bende denizlide 1 senedir yaşıyorum.Sen hangi ilçedesin.Dediğin yerleri 9 ay 10 gün diye bebek mağazasını hatırlayamadım.Belkide ismen bilmiyorum onun yeri nerdeymiş bebettonun ürünlerinden almadım carsıda cok bebek mağazaları var.
Hafta içi merkeze gelecek olursan haberleşelim öğle arası bende calısıyorum sana burdan yardımcı olurum beraber bakarız canım hem tanısmış oluruz.::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?