ben bayramdan önceki perşembe veya cuma kontrole geleceğim bazen tek geliyorum eşim yanımda olmazsa haberleşir görüşürüz inşallah canım ay bak heyecanlandım ne güzel olur ya
evet fiyonk bebe forbes cd.de. kapısının önünde 5 ytl ye pijama tulum v.s. satılıyor. içine ben de girmedim. bebek battaniyeleri de çok uygun fiyatlıydı orada. alışverişe çıktığında ilk oraya uğra derim. canını sıkma hepsi alınır.
ben çantamızı hazırladım. bebek bezimiz eksik yalnız.
kizlar yaa bebegimi 3 gündür hic hissetmiyorum bu aralar cok yorgunum ondanmi acaba
bakıcam zaten ama fırsat olmadı bir türlü hepsi son aylara kalıyo bakalım nolcak saolsun eşimin ailesinden fırsat bulamıyoruz kardeşi askerden geldi dağıtıma tekrar gitti cebine parasını biletini biz koyduk geçen ay kayınpeder emeklilik için parası eksik kalmış eşim ordan burdan borç buldu tamamladı göya bu ayın 23 de gelecekti tık yok bakalım bugün bekliyoz onların yüzünden varya daha oh diyemedik ama kocamında aklı başına gelmiyoki anacım napim şimdi senin için koparcam ipleri falan diyo bizim çocuk olcak artık yeter diyo ve inş. bugün gelir para adamla o yüzden bizde birbirimize giriyoz valla bebeğime sıra gelemedi bayram geliyo birde ortancı kardeşide kız kaçırdı şimdi bide o var oooooffffffffff yaaaa varya benden dertlisi varmı acaba ya bu sitede :sm_confused:klava:
merhaba herkese, dün öğretmenler günüydü, başta kendi ailem olmak üzere, bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun, dün akşam yemeğimiz vardı oradaydık, gelince de çok yorgundum duşumu aldım yattım, yaa kızlaar artık benim her tarafım şişmeye başladı yaaa, ödem dedikleri şey başladı galiba, sabahları gözlerim ytanaklarım dudaklarım şiş şiş yataktan kalkıyorum, akşam eve gidince ayaklarıö şişmiş ve uyuşmuş oluyor, eşim her akşam ayaklarıma masaj yapıyor anca rahatlıyorum, bir de gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koymaya başladım, öyle bir rahatlıyor ki sormayın
morallerim cok bozuk kizlarr senağlama
oglumun dün gece atesi vardi bu sabahta isal oldu devamli tuvalete gidip duruyor
suda icmiyor ,cocuk doktorumuz uzakta burda yakinda var bitane 1 km uzaklikta oraya gittik cocuk doktorunuza gidin otobüse atlayip dediler senağlama
cocugumu aldim carptim kapiyi ciktim senağlama
yolda agladigimi gören salagin tekide laf atti onada bagirdim yolda senağlama
oglum yürümek istemeyincede eve kadar onu kucagimda tasidim
aile doktorumuz 10 yasindan kücük cocuklara bakmiyor ona götüremedim esim simdi aradi iki doktor buldu bakalim onlari aricaz aciksa gidicez senağlama
kaydirigubbakcemile canım ben zaten aylardır yastıkla yatıyorum.yoksa uyuyamıyorum.bazenleride gece ben farkında olmadan eşim kapıyor yastıgımıklava: bi bakıyom onun bacagının arasında.istersen sanada ayrı veriyim diyorum ı ıh istemiyorum diyor.:roflol: bunu kapmasını seviyor galiba :roflol:
tek benim eşimin huyu sanıyodum ii sewindim...:)
seninkidemiiiiiiiiiiiiiiklava: klava: klava: sanki onlar hamile.dısarı cıktıgımızda ben hamileyim ya önce ne yemek istiyorsun diyor sonra şunu yiyelim diyor sonra sonra kalk acıktım diyor klava: benden cok yiyor :roflol:
merhaba herkese, dün öğretmenler günüydü, başta kendi ailem olmak üzere, bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun, dün akşam yemeğimiz vardı oradaydık, gelince de çok yorgundum duşumu aldım yattım, yaa kızlaar artık benim her tarafım şişmeye başladı yaaa, ödem dedikleri şey başladı galiba, sabahları gözlerim ytanaklarım dudaklarım şiş şiş yataktan kalkıyorum, akşam eve gidince ayaklarıö şişmiş ve uyuşmuş oluyor, eşim her akşam ayaklarıma masaj yapıyor anca rahatlıyorum, bir de gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koymaya başladım, öyle bir rahatlıyor ki sormayın
morallerim cok bozuk kizlarr senağlama
oglumun dün gece atesi vardi bu sabahta isal oldu devamli tuvalete gidip duruyor
suda icmiyor ,cocuk doktorumuz uzakta burda yakinda var bitane 1 km uzaklikta oraya gittik cocuk doktorunuza gidin otobüse atlayip dediler senağlama
cocugumu aldim carptim kapiyi ciktim senağlama
yolda agladigimi gören salagin tekide laf atti onada bagirdim yolda senağlama
oglum yürümek istemeyincede eve kadar onu kucagimda tasidim
aile doktorumuz 10 yasindan kücük cocuklara bakmiyor ona götüremedim esim simdi aradi iki doktor buldu bakalim onlari aricaz aciksa gidicez senağlama
bende de oluyor o arasıra yaa, ben de çok korkuyorum kığoırdamadığı zaman, mesela senin yazını okuyana kadar sabahtan beri bir tekme bile atmamıştı ve ufak bir sızı vardı karnımda çok korkuyordum, şimdi sana cevap yazarken tekmeleri atmaya başldı, şu kaybetme korkusunu aklımdan bir türlü çıkaramıyorum yaa, doğsa da şöyle bir rahat etseydim
bir de beni en çok endişelendiren cumartesi günü doktora gitmiştik, doktor 3 boyutlu remini verdi fakat resimde dikkatimi çeken bişey oldu, boynunda kordona benzeyen tuhaf b
işey vardı, çok korkuyorum ya boynuna kordonunu doladıysa diye,,:1shok:
eşime de söyledim o da farketti ancak o diyor ki, senin gördüğünü dokotor da görmüştür, önemli bişey olsa bize söylerdi merka etme diyor ama benim cumartesi gününden beri keyfim yok, çok çok çok korkuyorum yaaa:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?