2009 Şubat Anneleri

ben bayramdan önceki perşembe veya cuma kontrole geleceğim bazen tek geliyorum eşim yanımda olmazsa haberleşir görüşürüz inşallah canım ay bak heyecanlandım ne güzel olur ya

Dediğin mağazalara da bugün öğlen bakıyım vaktim var bugün.kaydirigubbakcemile5

kızlar mrb! bişiy soracaktım hospitalium çamlıcaya giden varmı aranızda? ben bugün görüştüm orayla doğum fiyatlarını ama bi sitede de çamlıca ömür hastanesi hospitalium çamlıca oldu yazıyodu onu merak ettim

Kızlar şimdi 3D ultrason çektirdik oğluşuma.Doktor yanındaki kıza 3,99 nabız yüksek bi bak dedi.Nasıl korktumm meğer uyuyormuş benim paşam Kolunun birini arayıp duruyor doktor kol yok ortada sonra omzunu takip etti de buldu iki bacağının arasına kıstırmış elini öyle uyuyormuş. Aynı babasına benizyor o kadar net seçtim yani Etli etli dudakları var.Ne büyük bir mucize yaaa Allahım ne kadar büyük.Bu arada 1 hafta geriden geliyordu ya benimki bilmem hangi damara baskı yapıyormuş kan.Doktor izleyecek veee 6 günde 151 gr.almış oğlum 963 gr. olmuş annesini kuzusu.Allahım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. inş.

bakıcam zaten ama fırsat olmadı bir türlü hepsi son aylara kalıyo bakalım nolcak saolsun eşimin ailesinden fırsat bulamıyoruz kardeşi askerden geldi dağıtıma tekrar gitti cebine parasını biletini biz koyduk geçen ay kayınpeder emeklilik için parası eksik kalmış eşim ordan burdan borç buldu tamamladı göya bu ayın 23 de gelecekti tık yok bakalım bugün bekliyoz onların yüzünden varya daha oh diyemedik ama kocamında aklı başına gelmiyoki anacım napim şimdi senin için koparcam ipleri falan diyo bizim çocuk olcak artık yeter diyo ve inş. bugün gelir para adamla o yüzden bizde birbirimize giriyoz valla bebeğime sıra gelemedi bayram geliyo birde ortancı kardeşide kız kaçırdı şimdi bide o var oooooffffffffff yaaaa varya benden dertlisi varmı acaba ya bu sitede :sm_confused:klava:

merhaba herkese, dün öğretmenler günüydü, başta kendi ailem olmak üzere, bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun, dün akşam yemeğimiz vardı oradaydık, gelince de çok yorgundum duşumu aldım yattım, yaa kızlaar artık benim her tarafım şişmeye başladı yaaa, ödem dedikleri şey başladı galiba, sabahları gözlerim ytanaklarım dudaklarım şiş şiş yataktan kalkıyorum, akşam eve gidince ayaklarıö şişmiş ve uyuşmuş oluyor, eşim her akşam ayaklarıma masaj yapıyor anca rahatlıyorum, bir de gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koymaya başladım, öyle bir rahatlıyor ki sormayın

aybukeciyim benim de öyle şiş şiş oluyorum sabahları..saat koluma oluo yüzüğüm olmuo sanırım şişiriyoruz artık..o yastık olayını da sorma..eşim o yastığı o kadar kızkanıyo ki onsuz yatamıyoum die :)
ama napayım dediğin gibi o kadar rahat hissediyorum ki kendimi ....

kizlar yaa bebegimi 3 gündür hic hissetmiyorum bu aralar cok yorgunum ondanmi acaba

bende de oluyor o arasıra yaa, ben de çok korkuyorum kığoırdamadığı zaman, mesela senin yazını okuyana kadar sabahtan beri bir tekme bile atmamıştı ve ufak bir sızı vardı karnımda çok korkuyordum, şimdi sana cevap yazarken tekmeleri atmaya başldı, şu kaybetme korkusunu aklımdan bir türlü çıkaramıyorum yaa, doğsa da şöyle bir rahat etseydim

bir de beni en çok endişelendiren cumartesi günü doktora gitmiştik, doktor 3 boyutlu remini verdi fakat resimde dikkatimi çeken bişey oldu, boynunda kordona benzeyen tuhaf b
işey vardı, çok korkuyorum ya boynuna kordonunu doladıysa diye,,:1shok:

eşime de söyledim o da farketti ancak o diyor ki, senin gördüğünü dokotor da görmüştür, önemli bişey olsa bize söylerdi merka etme diyor ama benim cumartesi gününden beri keyfim yok, çok çok çok korkuyorum yaaa:1no2::1no2:

dün eşime öğrencilerinden ne hediye gelmiş biliyor musnuz kızlar, çok duygulandık ikimizdeee

beşiktaşlı tulum takımı gelmiş yaaaa

nereden akıllarına gelmişse bu çocuklar çok ilginç yaa

belki resmini gönderirim akşam

gerçekten üstüste gelmiş herşey, biz de ilk alışverişini bu ay yapmaya başladık kızıma, doğum çantası hazırladım sadece diğer büyük eşyaları almadık sadece fiyat araştırıyoruz ama inan ki çok masraflı oluyor, tabi kızımıa herşey değer masraf hiç önemli değil ama bu kadar çok tuttuğuna insan şaşırıyor

kaydirigubbakcemile canım ben zaten aylardır yastıkla yatıyorum.yoksa uyuyamıyorum.bazenleride gece ben farkında olmadan eşim kapıyor yastıgımı klava: bi bakıyom onun bacagının arasında.istersen sanada ayrı veriyim diyorum ı ıh istemiyorum diyor.:roflol: bunu kapmasını seviyor galiba :roflol:

morallerim cok bozuk kizlarr senağlama
oglumun dün gece atesi vardi bu sabahta isal oldu devamli tuvalete gidip duruyor
suda icmiyor ,cocuk doktorumuz uzakta burda yakinda var bitane 1 km uzaklikta oraya gittik cocuk doktorunuza gidin otobüse atlayip dediler senağlama
cocugumu aldim carptim kapiyi ciktim senağlama
yolda agladigimi gören salagin tekide laf atti onada bagirdim yolda senağlama
oglum yürümek istemeyincede eve kadar onu kucagimda tasidim
aile doktorumuz 10 yasindan kücük cocuklara bakmiyor ona götüremedim esim simdi aradi iki doktor buldu bakalim onlari aricaz aciksa gidicez senağlama

geçmiş olsun canım.sana yazdım ama yazmadın az önce.ya senin oglun da neden sürekli hastalanıyor anlamıyorum.bigün isal bigün karın agrısı vs.bi güzelce hastaneye götürün öyle baktırın içine dısına.alınma sakın dediklerime.ama cok daha dikkatli ol.ve kucagında tasıma.agır kaldırmak erken doguma yol acıyor.senağlama

geçmiş olsun cimcimem...

oğluşunun bişeyi yoktur belki üşütme küçük bi enfeksiyondur..burdaki çocuklarda da ishal war havalar bi sıcak bi soğuk bünyeleri çok kaldırmıo...öle bişeydir belki sen gönlünü ferah tut..

tek benim eşimin huyu sanıyodum ii sewindim...:)

tek benim eşimin huyu sanıyodum ii sewindim...:)

seninkidemiiiiiiiiiiiiii klava:klava:klava: sanki onlar hamile.dısarı cıktıgımızda ben hamileyim ya önce ne yemek istiyorsun diyor sonra şunu yiyelim diyor sonra sonra kalk acıktım diyor klava: benden cok yiyor :roflol:

seninkidemiiiiiiiiiiiiii klava:klava:klava: sanki onlar hamile.dısarı cıktıgımızda ben hamileyim ya önce ne yemek istiyorsun diyor sonra şunu yiyelim diyor sonra sonra kalk acıktım diyor klava: benden cok yiyor :roflol:

aynen öyle bi de diyelimki benim canım dürüm çekti sen de istermisin diyorum yok diyo..
sonra benim dürümüm gelince azıcık ta o ısırıyo ya da ben weriyorum..sonra bi bakıyorum bari ben de bi tane isteyeyim diyo..anlamıyorum bi türlü..o zaman baştan iste karşılıklı güzel güzel yiyelim di mi :) :)

Canım mümkün olduğundca bol bol su iç birde tuzlu hiçbirşey yeme. zeytin özellikle yiyorsan yeme.Şişkinlik yapıyo.Bol bol yürü canım.

canım ya çok geçmiş olsun oğlun çok rahatsızlanıyo canım gittiğiniz doktor güzelce kontrol etsin şu çocuğu ya ishaldı ateşti derken zayıflıcak çocuk aman dikkat et senağlama

Canım benimde 2 gün kıpırdamamıştı herkeste belli zamanda oluyo sanırım.Ama anneler panik oluyo ister istemez.Bende çok üzüldüm niye hareket etmiyo diye moralimi bozdum.Allahtan geçen haftalarda doktor kontrolüm vardıda doktora sordum bişi yok dedi.Dönmeye çalısıyordur uyuyordur dinleniyordur dedi.İçim rahatladı sonrada hareket etmeye başladı zaten.

Eflatuncum gittim öğlen babahanın ordaki bebek mağazasına baktım.Bebetto ürünleri satıyor kalitesi de güzel beğendim.Ama pek fazla ceşit yok canım.Tek parça uyku tulumu sordum.Güzel kaliteliydi 24 YTL dedi.İki parça takım bluzu üzeri bahçıvan ve şapkasıyla birlikte 2 parça 20 YTL dedi.Emzirme atleti vardı onunda bedeni kalmamış en küçük small bedeni vardı 10 YTL dedi.Denizlide bebetto ürünleri satan bir yer daha varmış neresi bilmiyorum söylemek istemedi.Diğer dediğin yere bakamadım zaman yoktu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…