gece boyu nerden kısıp ne yapabiliriz diyoruz ama düşünmekten içim bayıldı artık nerden ne kadar kısabiliriz ki daha evin borçlarını ödüyoruz aklıma gelen eşimle birlikte babamın yanına gitmek en azından kısa süreli bir çözüm gibi ama uçak ve otobüs yolculuğu yasak olduğu için bu planda suya düştü evde yapabilicek bir iş bulsam onunda arayışına girdim ama sanmıyorum bir şey çıkıcağını
geçmiş olsun canım.sana yazdım ama yazmadın az önce.ya senin oglun da neden sürekli hastalanıyor anlamıyorum.bigün isal bigün karın agrısı vs.bi güzelce hastaneye götürün öyle baktırın içine dısına.alınma sakın dediklerime.ama cok daha dikkatli ol.ve kucagında tasıma.agır kaldırmak erken doguma yol acıyor.senağlama
eşinin başına gelenlere çok üzüldüm canım Rabbim çaresini verir inşallah bebeğiniz de kısmetiyle geliyordur babasını da kurtarır merak etme bir de yolculuk yasak demişin ya erken doğum tehliken mi var ben son 1 aya kadar serbest diye biliyorum da hatta uçak için son 3 hafta diye hatırlıyorum eşin bir iş bulur da hiç gerek kalmaz inşallah gerçi taksi işi bulduğunu söylemişin ama gönlünüzce bir iş olur inşallah
morallerim cok bozuk kizlarr senağlama
oglumun dün gece atesi vardi bu sabahta isal oldu devamli tuvalete gidip duruyor
suda icmiyor ,cocuk doktorumuz uzakta burda yakinda var bitane 1 km uzaklikta oraya gittik cocuk doktorunuza gidin otobüse atlayip dediler senağlama
cocugumu aldim carptim kapiyi ciktim senağlama
yolda agladigimi gören salagin tekide laf atti onada bagirdim yolda senağlama
oglum yürümek istemeyincede eve kadar onu kucagimda tasidim
aile doktorumuz 10 yasindan kücük cocuklara bakmiyor ona götüremedim esim simdi aradi iki doktor buldu bakalim onlari aricaz aciksa gidicez senağlama
Eflatuncum gittim öğlen babahanın ordaki bebek mağazasına baktım.Bebetto ürünleri satıyor kalitesi de güzel beğendim.Ama pek fazla ceşit yok canım.Tek parça uyku tulumu sordum.Güzel kaliteliydi 24 YTL dedi.İki parça takım bluzu üzeri bahçıvan ve şapkasıyla birlikte 2 parça 20 YTL dedi.Emzirme atleti vardı onunda bedeni kalmamış en küçük small bedeni vardı 10 YTL dedi.Denizlide bebetto ürünleri satan bir yer daha varmış neresi bilmiyorum söylemek istemedi.Diğer dediğin yere bakamadım zaman yoktu canım.
küçük tuanımıza çok çok geçmiş olsun cimcimem Allah'ım tez zamanda şifasını verir inşallah kızlar haklı iyice bir göster doktora tuanımızı sen üzerine titredikçe hasta oluyor çocuk sakındığın göze çöp batar misali Rabbim daha kötü hastalıklardan korusun bebişlerimizi ve hepimizi
Ya kızlar tatoştan hiç haber yok dimi belki arada yazılmışmıdır bilmiyorum tam okuyamadığım için
morallerim cok bozuk kizlarr senağlama
oglumun dün gece atesi vardi bu sabahta isal oldu devamli tuvalete gidip duruyor
suda icmiyor ,cocuk doktorumuz uzakta burda yakinda var bitane 1 km uzaklikta oraya gittik cocuk doktorunuza gidin otobüse atlayip dediler senağlama
cocugumu aldim carptim kapiyi ciktim senağlama
yolda agladigimi gören salagin tekide laf atti onada bagirdim yolda senağlama
oglum yürümek istemeyincede eve kadar onu kucagimda tasidim
aile doktorumuz 10 yasindan kücük cocuklara bakmiyor ona götüremedim esim simdi aradi iki doktor buldu bakalim onlari aricaz aciksa gidicez senağlama
Canım geçmiş olsun.Senin yazını okurken aynı zamanda bir dergi vardı bebek dergisi ona göz atıyordum.İshalle ilgili bir sürü bilgi verirken yeni doğan ve 2 yaş üstündekiler içinse bir sıvı karışımı önermişler.Bu vücuttaki elektrolit kaybını öneleyecek hayat kurtarıcı bir sıvı olarak tanımlanıyor ve 1 litre ılık su 1 yemek kaşığı tozşeker ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırın her dışkılamadan sonra yarım su bardağı olarak verin diyor.
İshalken yenilecek gıda olarakta elma havuç suyu muz pirinç lapası pirinç çorbası patates püresi yoğurt ve ayran diyor.Bilmem yardımcı olabildimmi.
nestle cnm nasilsin bugün atesin düstümü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?