2009 Şubat Anneleri

eşinin başına gelenlere çok üzüldüm canım Rabbim çaresini verir inşallah bebeğiniz de kısmetiyle geliyordur babasını da kurtarır merak etme bir de yolculuk yasak demişin ya erken doğum tehliken mi var ben son 1 aya kadar serbest diye biliyorum da hatta uçak için son 3 hafta diye hatırlıyorum eşin bir iş bulur da hiç gerek kalmaz inşallah gerçi taksi işi bulduğunu söylemişin ama gönlünüzce bir iş olur inşallah

saol tatlim niye aliniyimki :1hug:
hastaneye götürüp herseyine baktirmistik cnm zaten düzenli olarak cocuk doktoruna kontrolede gidiyor cok sükür hic bir sorunu yok
kresten bi kac kisidede varmis isal ... krestende cabucak kapiyor hasta oluncada dogru düzgün yemiyor senağlama
bi cocuk doktoru bulduk iki saat sonra aciliyor oraya gidiicez a.s.

evet canım erken doğum tehlikesi yüzünden 9 haftalıkken kanama atlattık 2.3 kez 3 ay zorunlu yatak istirati yaptım şimdi hem doktor hem ben korkuyorum erken doğum olucak diye çarşıya pazara çıkma durumum bile sınırlı

küçük tuanımıza çok çok geçmiş olsun cimcimem Allah'ım tez zamanda şifasını verir inşallah kızlar haklı iyice bir göster doktora tuanımızı sen üzerine titredikçe hasta oluyor çocuk sakındığın göze çöp batar misali Rabbim daha kötü hastalıklardan korusun bebişlerimizi ve hepimizi

teşekkür ederim canım bebetto ürünlerini ben de beğenmiştim hastane çıkışı bakmıştım ben de kaliteli olduğunu belli ediyordu zaten adam iplikleri falan test ediliyor bunun kesinlikle alerji tahriş falan etmez demişti de karar veremediğimden almamıştım bu gidişim de alırım inşallah belki de beraber alırız belle mi olur internetten alışverişi ben de düşünüyorum da eşim güvenmiyor internete ya kendimiz görerek alırız diyo

Güzel annişler merhaba herkese sonunda ewime telekomcular teli bağlayabildi 1 hafta sonunda netimde gelince keyfim yerine geldi ama benim hala aynı ağrılarım devam ediyor malesef cuma kontrole gidicem bakalım ne dicek çalışabilicekmiyim
Bu arada okadar çok şey yazılmışki maşallah hepsini okuyamadım ama rahatsız olan bütün arkadaşlar geçmiş olsun canlarım biz şubat annelerine gerçekten nazar değdi ya başta bişi yoktu son 3 ayımızda çıkıyo ne varsa Alah daha kötüsünden korusun hayırlısı olsun
Cimcimecim Tuan a geçmiş olsun tatlım kıyamam ona yaa düzelir inş.

saol bitanem gercekten sakinan göze cöp batiyor rabbim hepimizin bebislerini daha kötü hastaliklardan korusun :1hug:
düzenli cocuk doktoruna gidiyoruz dogdugundan beri tüm kontrollerini testlerini düzenli zamaninda yaptirdik ..bi defasindada cok hastalanmisti cocuk doktorumuz beyninde iltihap olabilir diye bizi acil servise yollamisti orda bastan asagi incelediler hastanede kalmisti zaten cok sükür hic bir seyi cikmadi cnm
ilk defada bir bucuk yasinda hastalanmaya basladi yani krese basladiginda .
bugün eve dönerken krese ugradim baska bi cocuk doktoru sormak icin ,
daha dün krese gitmisti oglum krestede bir kac cocuk hastaymis
ordan cabucak kapiyor a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
cimcime geçmiş olsun tekrar doktordan sonra bizi haberdar et canım.Moralini bozma inş.çabucak iyileşir oğlun

Ya kızlar tatoştan hiç haber yok dimi belki arada yazılmışmıdır bilmiyorum tam okuyamadığım için

Ya kızlar tatoştan hiç haber yok dimi belki arada yazılmışmıdır bilmiyorum tam okuyamadığım için

:1no2: yazmadi hatta ayin 7 sinden beri hic girmemis cnm sayfaya
ciddi ciddi merak etmeye basladik profiline bi kac defa yazmistik ama kimse ne soyadini nede telefon numarasini biliyor :1no2:
ins. iyidir bebisiyle :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım geçmiş olsun.Senin yazını okurken aynı zamanda bir dergi vardı bebek dergisi ona göz atıyordum.İshalle ilgili bir sürü bilgi verirken yeni doğan ve 2 yaş üstündekiler içinse bir sıvı karışımı önermişler.Bu vücuttaki elektrolit kaybını öneleyecek hayat kurtarıcı bir sıvı olarak tanımlanıyor ve 1 litre ılık su 1 yemek kaşığı tozşeker ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırın her dışkılamadan sonra yarım su bardağı olarak verin diyor.
İshalken yenilecek gıda olarakta elma havuç suyu muz pirinç lapası pirinç çorbası patates püresi yoğurt ve ayran diyor.Bilmem yardımcı olabildimmi.

cok yardimci oldun cnm :1hug:
önceki isal olusunda eczaneden bi toz almistim bir bardak suyla karistirip vermek icin ama oglum tatini begenmedi
birde senin dedigin karisimi deniyim uyudu simdi uyansin doktora gidicez onu bekliyorum a.s.

kızlar doğum yaklaştıkça çenemiz düştü galiba
sayfaları okumaya yetişemez oldum
cimcimecim inş. iyi haberle dönersin drdan
mikrobik bir durum demek ki
önceki sefer tam geçmediğinden tekrarlamış olmalı
dr muhtemelen antibiyotik verir mikrobun tamamen yokedilmesi için
iyileşene kadar kreşe göndermesen canım?
en azından sen evdesin

bu arada bu kadar zamandır haber olmadığına göre bence tatoşa sıvı takviyesiyle doğum olmadan tutabildiler aksi olsa tatoş taburcu olur bebiş de küvözde olurdu ve arada evine gelebilirdi

nestle cnm nasilsin bugün atesin düstümü ?

canım bugün biraz daha iyiyim..ama öksürdüm mü çocuk içerde korkudan ölüyodur kesin...bu ne biçim deprem böyle diye:))yarın 4D ultrasonumuzun tekrarı var...inşallah şöyle yakışıklı bir poz verir benim oğluş..ordan da dişçiye gideceğim işte...bugünde hastane çantamı hazırlıyorum...biberon-emzik filan kaynamış suda bekleyecekmiş 5 dakika...onları bekliyorum şimdi de...

Kızlar aldığını bebek ürünlerini örnek olarak resimleri varsa gösterir misiniz? Ya da internetten sipariş verdiyseniz internet adresini yazarmısınız? Bayrama kadar bişeyler alayım diyorum da bana yardımcı olun lütfen...

SLMM kızlar hepinize oku oku bitmedi walla,öncelikle rahatsızlanan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun...ben dün kendimi biraz iyi hissediyorum diye dolaşmaya çıktım fakat bin pişman oldum yolda ağrılarım başladı eve döndüm,2 gündür çok tuhaf bi ağrı yaşıyorum kızlar, nasıl anlatsam tam vajenin oradaki kemiklerde sanki içime bi demir parçası yerleştiripte kemiklerimi açıyorlarmış gibi.bacaklarım kapalı oturamıyorum kemiklerim parçalanacak gibi oluyor kapatırken.Bugünde rahmimde hafif hafif sertleşmeler hisettim,doktorumu aradım 17.30'a randevu verdim görmem gerekli mutlaka dedi çok korkuyorum erken doğum tehtidi falan olur diye.

cimcimecim şimdi okudum..oğluşun hastaymış..çok çok geçmiş olsun..panik yapma ama biliyorsun ateş ve ishal klasik çocuk hastalığı..malum yuva ve kreşlerde öyle istediğin gibi hijyenik ortam olmuyor..1-2 güne iyi beslenme ve ilaçla düzelicektir..bu arada koca çocuğu kucağında filan taşıma...deli misin...7 aylık hamilesin sen..aman kaş yapayım derken göz çıkmasın..iyi haberlerini bekliyoruz...

Sevgili öğretmen hamisleerr öğretmenler gününüz kutlu olsun.Bugün bir yazı okudum çocuklar için cinsel eğitim kitabı cıkarmışlar.Okullarda bu tip eğitimler veriliyor mu bilmiyorum.Çocuk 3-4 yaşından itibaren bu tip sorular sormaya başlıyormuş anne ve babasına.Pedagog Ali Çankırılı'nın hazırladığı Sevgi İçigen'in çizimleri ile destek verdiği "Anne ben nerden geldim" adlı çalışma "çocuklar için cinsel eğitim" alt başlığını taşıyor.

kraker kız...canım bebeğin bahtıyla/kısmetiyle gelecektir bu dünyaya...hepimiz hergün bir dolu şeyle sınanıyoruz...hastalık-işsizlik-parasızlık...allah ölüm vermesin...inşallah bu sorununuz da en kısa sürede çözülür...hamdolsun kriz bize teğet geçti diyen başbakanımıza da bu yaşadıklarımız kapak olur inşallah...allah herkesin rızkını vermiştir mutlaka...belki bir süre sıkıntı yaşayacaksınız..ama sonrasında güzel günler sizi bekliyor olacak...umudunu sakın yitirme...karnındaki yumurcağıda üzme...

aslancım senin oğlan uslandı galiba aman maşallah diyeyim nazar deymesin yine ayağını mayağını çıkarmaya çalışır da kontrolün ne zaman canım aralık ayını da çıkaracan inşallah bu gidişle bak kasım bitti sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…