cimcimecim şimdi okudum..oğluşun hastaymış..çok çok geçmiş olsun..panik yapma ama biliyorsun ateş ve ishal klasik çocuk hastalığı..malum yuva ve kreşlerde öyle istediğin gibi hijyenik ortam olmuyor..1-2 güne iyi beslenme ve ilaçla düzelicektir..bu arada koca çocuğu kucağında filan taşıma...deli misin...7 aylık hamilesin sen..aman kaş yapayım derken göz çıkmasın..iyi haberlerini bekliyoruz...
kızlar şimdi 3d ultrason çektirdik oğluşuma.doktor yanındaki kıza 3,99 nabız yüksek bi bak dedi.nasıl korktumm meğer uyuyormuş benim paşam :d kolunun birini arayıp duruyor doktor kol yok ortada sonra omzunu takip etti de buldu iki bacağının arasına kıstırmış elini öyle uyuyormuş. Aynı babasına benizyor o kadar net seçtim yani etli etli dudakları var.ne büyük bir mucize yaaa allahım ne kadar büyük.bu arada 1 hafta geriden geliyordu ya benimki bilmem hangi damara baskı yapıyormuş kan.doktor izleyecek veee 6 günde 151 gr.almış oğlum 963 gr. Olmuş annesini kuzusu.allahım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Inş.
Sevgili öğretmen hamisleerr öğretmenler gününüz kutlu olsun.Bugün bir yazı okudum çocuklar için cinsel eğitim kitabı cıkarmışlar.Okullarda bu tip eğitimler veriliyor mu bilmiyorum.Çocuk 3-4 yaşından itibaren bu tip sorular sormaya başlıyormuş anne ve babasına.Pedagog Ali Çankırılı'nın hazırladığı Sevgi İçigen'in çizimleri ile destek verdiği "Anne ben nerden geldim" adlı çalışma "çocuklar için cinsel eğitim" alt başlığını taşıyor.
aslancım senin oğlan uslandı galiba aman maşallah diyeyim nazar deymesin yine ayağını mayağını çıkarmaya çalışır da kontrolün ne zaman canım aralık ayını da çıkaracan inşallah bu gidişle bak kasım bitti sayılır
evet canım yaa
bizim yumurcak dayanıklı ve azimli çıktı
gerçi ayak ıkartamaz çünkü son kontrolde dönmüştü
bu sefer niyeti bozarsa kafa çıkartması gerekiyor :))
31. haftadan gün almaya başlayacağız yarından sonra
artık tedirginliğim iyice azaldı
drumuz hemşirelere ders verirken benim durumumu ve eşimin ailemin desteğini anlatıyormuş
sanırım büyük kısmını bizim çabalarımız halletti
bebişten önce doğum olduğunda ben yürümeyi tekrar öğreneceğim sanırım ama
bu bızdıklar için herşeye razıyız değil mi
vidicim döner dönmez yaz bize :teselli:
inşallah sadece braxton hicks kasılmasıdır
derinzlm ne kadar güzel bir düşünce seni tebrik ediyorum:1hug:
Çok iyi oldu bu konuya değindiğin kızım da bana sürekli bu tarz sorular soruyor anlatmakta güçlük çekiyordum internetten hemen satın aldım buna benzer 5 kitap daha aldım kızım bana geçen gün anne allah erkek mi kız miye sordu şok oldum ne dicemi sapıttım bilinçli olmak lazım
gecmis olsun aybukecim yanlismi yattin acaba ?
arkadaşlar kaçıncı haftadan itibaren doktor kontrollerimizi sıklaştıracağız bilginiz varmı?? birde alttan muayene açılma varmı vs kaçıncı haftadan itibaren bakıyorlar acaba?
Canım senin bebiş ayağını mı çıkarmıştı:1shok:
yok canım yaaasenağlama
her tarafım şiş, ödem dedikleri başladı galiba
çalışırken yoruluyorum, eşim bana çok yardımcı olmasına rağmen eve geldiğimde yemekti bulaşıktı yine yoruluyorum, çalışmasam olmaz evde otur otur sıkılırım, hem zamanım geçiyor çalışırken,
ama herkes normal göründüğümüz söylese de ben şiş olduğumu hissediyorum, bu sebeple eşim masaj yaıp duruyor ama yetmiyor:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?