2009 Şubat Anneleri

saol sasslancim böyle hasta oldugunda göndermiyorum cnm krese
krese göndermedigim zaman arayip haber vermem ve nedenini söylemem gerekiyor böyle durumlarda da kres cocugu kabul etmiyor
tekrar krese gidebilmesi icin iyilestiginde tekrar doktora kontrole gidip krese gidebilir yazisi cikartmam gerekiyor
gecen sefer sadece isal oldugu icin eczaneden aldigim toz ve kendi arastirdigim bilgilerle iyilestirmistim ama dedigin gibi gecmemis sanirim bugün gittigimde onuda söyliyimde doktorda ona göre davransin :)

kizlar hepiniz saolun biz simdi hazirlanip gidiyoruz gelince iyi haberleri veririm siz :))
öpt hepinizi :)

cok halsizdi teyzesi yürümek istemedi bende kiyamadim ona :1hug:

taksicilik işmiz yattı allahım başka kapıları açsın zor durumda olanlara

canım peki doktor bu geriden gelme için bişye dedimi bana da bu hafta 27 haftakıkken gittiğimde 26+1 dedi ama önmeli değil sadece ultraon ölçünmleri farklı olabiliyor dedi.sana ne dedi doktor neden böleymiş

Çok iyi oldu bu konuya değindiğin kızım da bana sürekli bu tarz sorular soruyor anlatmakta güçlük çekiyordum internetten hemen satın aldım buna benzer 5 kitap daha aldım kızım bana geçen gün anne allah erkek mi kız miye sordu şok oldum ne dicemi sapıttım bilinçli olmak lazım

Selam kızlar yeni geldim ve çıkıcam tekrar aklıma birşey geldi hemen sizlerle paylaşmak istedim
KRAKER KIZ sana bir teklifim var hamileliğin ii gidiyor sanırım dimi .
Sana iş buldum bizim bebek şekerlerimizi ve kapı süslerimizi yaparmısın hem birşeylerle uğraşmış olursun kafan dağılır hemde gelir olur ben şimdi çıkıyorum 11 gibi gelir bakarım yorumlara hepinizi öptüm

evet canım yaa
bizim yumurcak dayanıklı ve azimli çıktı
gerçi ayak ıkartamaz çünkü son kontrolde dönmüştü
bu sefer niyeti bozarsa kafa çıkartması gerekiyor :))
31. haftadan gün almaya başlayacağız yarından sonra
artık tedirginliğim iyice azaldı

drumuz hemşirelere ders verirken benim durumumu ve eşimin ailemin desteğini anlatıyormuş
sanırım büyük kısmını bizim çabalarımız halletti

bebişten önce doğum olduğunda ben yürümeyi tekrar öğreneceğim sanırım ama
bu bızdıklar için herşeye razıyız değil mi

vidicim döner dönmez yaz bize :teselli:
inşallah sadece braxton hicks kasılmasıdır

derinzlm ne kadar güzel bir düşünce seni tebrik ediyorum:1hug:

Canım senin bebiş ayağını mı çıkarmıştı:1shok:

cimcimecim ve vidicim çok geçmiş olsun vidi doktor ne dedi ağrın niye olmuş canım bende de bugün bir halsizlik bir yorgunluk ki sormayın dün öğretmenler günü dolayısıyla otele yemeğe davetliydik sanırım yediklerim beni etkiledi midem bulanıyor

kizlar biz daha yeni geldik eve doktordan
2 sorun var birincisi kulagi iltihaplanmis
ikinciside migdesini üsütmüs
devamli burnu akiyor oglumun bize tuzlu su verdi hergün onu devamli kullanicaz
burnu icin verdigi tuzlu suyu günde 8-10 defa kullanmaliymisiz yoksa bronsit yada akcigeri iltihaplanabilirmis ((
isal icinde bir icecek yazdi ( gecen isal oldugunda benim eczaneden aldigim icecekten )
bir hafta krese gitmesin evde dinlensin eger tekrar isal olursa acil gelin dedi
onun haricinde cuma günü tekrar gidip kontrol yapilcak
cok fazla hastalaniyor normal mi dedim evet normal kresede gidiyor bu yastaki cocuklar cok SIK hastalanir dedi
9. aya kadar anne sütü koruyormus onlari ...

birde cok önemli oglum su icmedigi zaman esimde sprite yada fanta veriyordu en azindan hic icmemesinden iyi diyordu benle tartisiyordu
onuda sorduk doktora bu yasta kesinlikle iyi degil sprite gibi seyler vermek dedi
esiniz hakli onu dinleyin dedi
esimin suratini görmeliydiniz kizlar
yuppiiiii artik bana hayir böyle yap falan diyemicek

vidicim neoldu sana niye gittin doktora yazilari okuyamadim

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm okudunmu kitabi ? nasil tepki ,cavap vermemiz gerekmis ?? benimkide bir iki yila kadar baslar sormaya

iyi akşamlar kızlar her tarafım ağrıyor yaaa, uyumuştum uyandım inanın yataktan zor kalktım basamıyordum yere, bütünkaslarım iptal durumda

gecmis olsun aybukecim yanlismi yattin acaba ?

yok canım yaaasenağlama

her tarafım şiş, ödem dedikleri başladı galiba

çalışırken yoruluyorum, eşim bana çok yardımcı olmasına rağmen eve geldiğimde yemekti bulaşıktı yine yoruluyorum, çalışmasam olmaz evde otur otur sıkılırım, hem zamanım geçiyor çalışırken,

ama herkes normal göründüğümüz söylese de ben şiş olduğumu hissediyorum, bu sebeple eşim masaj yaıp duruyor ama yetmiyor:1no2:

arkadaşlar kaçıncı haftadan itibaren doktor kontrollerimizi sıklaştıracağız bilginiz varmı?? birde alttan muayene açılma varmı vs kaçıncı haftadan itibaren bakıyorlar acaba?

arkadaşlar kaçıncı haftadan itibaren doktor kontrollerimizi sıklaştıracağız bilginiz varmı?? birde alttan muayene açılma varmı vs kaçıncı haftadan itibaren bakıyorlar acaba?

ayy iyi soru sengözlerimebaksanabben de merak ediyorum cevap verin bakim kızlar, hele ki şu lattan muayene kısmına:1no2:

Canım senin bebiş ayağını mı çıkarmıştı:1shok:

dikiş öncesinde su kesem açılan rahmimden aşağı sarkmıştı ve ultrasonda bebişimizin ayağını rahim ağzından dışarı çıkartıp geri çektiğini görmüştük canım

neyseki geçmişte kaldı o günler

ya ben d ebişey soracağım, bu bebeklerimize aldığımız eşyaların fotoğrafını çekip gönderiyorduk, bir de göbeklerimizin resimlerini ,,, bu başlıkları bulamadım silinmiş miiii?

nerede bunlar yaaa?

ayy evet yaa bende hissediyorum bacaklarimda sisme oldu yüzümde toplandi biraz
hep evde oturmakda insani bunalima itiyor ya
haklisin valla cnm okonuda bende simdi okula gidiyorum ama günde 4 sat degisiklik oluyor o saatte zaten yanliz oluyordum ama gidince orda sinif arkadaslarimla muhabbet ediyoruz derslerim iyi eglenceli geciyor hihoyyyt
sen nezamana kadar caliscaksin cnm ? dogumdan 6 hafta öncesine kadarmi ?
ayakkabi numaranizda degistimi kizlar sizin ?? benim simdilik ayaklarim sismedi ama son ayimda siser sanirim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…